Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

RAMONIKA sunt prin zona. Am avut niste zile naspa la munca si nu m-a tras atza sa mai scriu. PUP IU ALL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mey dar slaba activitate in weekend, rusinica!

Teodora a fost ffff cuminte la biserica, a plans un pic cand a scos-o din apa si gata. in rest i-a zambit la preot si a stat cumintica. La sfarsit i-am dat repede sa suga acolo in biserica si apoi sedinta de poze. Cheful e diseara.

Hai invingeti-va lenea si scrieti!!!!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

la micuta crestina Teo! Diana, dar chiar meriti numai , ai mai avut timp sa ne scrii chiar si azi ??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Diana sa va traiasca crestina! Distractie placuta diseara. O duceti si pe Teodora sau cum procedati cu ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Diana, la micuta crestina! Bine ca a fost cumintica. Nici Laura mea nu a plans, numai cand a scos-o din apa. Cred ca i-a fost frig, ca a fost un frig in biserica....
Noi am dus-o la restaurant cu noi, ca doar a fost cheful ei. Am luat caruciorul cu noi, a dormit in carucior si s-a plimbat din brate in brate. Ce-i drept, cheful l-am facut ziua, nu seara ca si voi.
Noi am fost putin afara, dar este destul de frig si bate un vant , asa ca nu am stat prea mult.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Diana,felicitari,sa va traiasca micuta crestina si dstractie placuta diseara!

Alinush,sigur voi pune poze cu noul look,chiar imi era dor sa ma mai rasfat la coafor! Dar si tu spuneai ca ai facut o schimbare,cam zgarcita cu pozicile!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Diana,felicitari,sa va traiasca micuta crestina si dstractie placuta diseara!

Alinush,sigur voi pune poze cu noul look,chiar imi era dor sa ma mai rasfat la coafor! Dar si tu spuneai ca ai facut o schimbare,cam zgarcita cu pozicile!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Heyyy, eu am pus acum poze de la botez, unde ma vezi cu noul look, bine la botez eram intinsa la par, eu sunt mai carliontata, dar imi place noua frizura, ma saturasem de capita de pe cap. Asa ca acum astept sa te vad pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumim de urari! O luam cu noi pe Teo nu a sta inca fara mine mai mult de o ora... Deci la chef cu ea, doar ea e personajul principal acolo! Luam si noi caruciorul sper sa doarma, vedem noi.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Diana, sa va traiasca micuta crestina.
Distractie placuta!

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.
Am o leneeee. Astept ninsoarea.

Dana tare faza cu kk. Trebuie sa bagi un bilet la loto. Am vazut pozele cu David din albumul tau. Imi place body-ul cu Steaua. O sa-i arat si sotului.
RamonaC si eu stau prost cu neuronii astia. Am citit ce s-a mai scris pe aici dar deja am uitat.
Diana felicitari. Distractie placuta diseara.
Lumi si eu vreau sa-ti vad noul look.

Eu ma uit pe net la torturi de botez. Am vazut la cofetaria Alice unele tare dragute.
Ema doarme in scoica. O legan cu piciorul. Mainile sunt ocupate.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput