Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

salut
va las ceva pt bebei: www.logopedics.info/cantece-de-gradinita.php" target="_blank">cantecele

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

1.Eu le-am calcat doar in prima saptamana ca pe urma nu am mai avut timp si... nu s-a intamplat nimic.In schimb le spal de mana si le clatesc in multe ape.
2.Nici nu am stiut ca trebuie sa pun

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Buna fetelor, am si eu ceva intrebari:
1. Pana la ce vasta calcam toate hainutele inainte sa le dam la ?
2. Ceai de musetel in apa de cat timp a-ti pus?
3. A dat careva pentru raceala la sirop Paxeladine, ca pe prospect spune de la 30 luni????????
Si am mai uitata.
Diana, eu am probleme cu amigdalele si aveam si puroi la ele am ajuns de il simteam in gura. Simptome am avut: nas infundat, tuse seaca, dureri de gat (mari k nu puteam vorbi). Laptele nu mi s-a imputinat, iar maine termin tratamentu si incep sa , iar s-a obijnuit cu si LP nu prea il papa, numai cant ii foama tare.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

rgagapie multumesc de raspuns.
Eu am calcat numai la inceput hainutele lui bb, dupa care am renuntat. Eu urasc calcatul. Calc numai la nevoie.

Eu inca il mai spal pe bb in ceai. Si eu ma intrebam oare pana cand.

Laurairina, radeam de tine cu cateva capitole' in urma, acuma Andrei doarme de 2 zile numai pe "carne de om". A mea bineinteles, ca doar e mai moale decat salteaua lui. Sper ca nu vrei drept de autor pt expresie. Am auzit-o de la un tip tot din Roman ( parca tu esti de acolo, nu?)

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

1.Eu le-am calcat doar in prima saptamana ca pe urma nu am mai avut timp si... nu s-a intamplat nimic.In schimb le spal de mana si le clatesc in multe ape.
2.Nici nu am stiut ca trebuie sa pun

De spalat le spal cu masina, am luat detergent special si dau inca odata clatire. La ritmul in care o schimb as sta in fiecare zi in baie la spalat. 2 pe saptamana. Fara paturici si scutece de bumbac si babetele.
De ceai de musetel stiam k e foarte bun daca are scoarta (pe capsor) si e un dezinfectant natural, mai ales daca e iritat

Poze noi
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

noi le calcam si acum si amd e gand sa le calc mereu, si pe ale noastre le calcam toate

eu nu fac cu musetel ci cu galbenele, pelin, tarate, am facut pana acum zilnic, de acum o sa-i pun doar la baia de sambata cand spalam si parul

fetele ce stiti de plantele din camerele copiilor, am luat niste zambile si cam miros oare e Ok ?

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:

3. A dat careva pentru raceala la sirop Paxeladine, ca pe prospect spune de la 30 luni????????
Si am mai uitata.
Diana, eu am probleme cu amigdalele si aveam si puroi la ele am ajuns de il simteam in gura. Simptome am avut: nas infundat, tuse seaca, dureri de gat (mari k nu puteam vorbi). Laptele nu mi s-a imputinat, iar maine termin tratamentu si incep sa , iar s-a obijnuit cu si LP nu prea il papa, numai cant ii foama tare.

Poze noi
Poze botez

1. eu i le calc inca, nu stiu pana cand, probabil pana mi se ia de calcat
2. eu nu i-am pus niciodata
fetelor care sunteti la petrecerea de botez, sa va iasa cum ati vrut si asteptam cu nerabdare detalii, noi avem sambata viitoare si orice sfat e binevenit

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Voi ce folositi pt hidratarea fetelor bebeilor?

GABITZA eu ii dau cu ulei de masline presat la rece cand i se descuameaza fata...vad ca e bine ...m-am gandit ca e natural,fata de cremele care cred ca au conservanti

pana acum l-am dat cu galbenele acusi am schimbat cu avene pediatril cxare intra ff repede in piele si vad ca e ok pana acum

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

Mergi la inceput

cristina_boc, imi pare rau ca bebe tau e cu problemute.
ce i-ai dat pt hidratare?

Mergi la inceput

fetelor voi cam cat ceiut dati la bb pe zi? ca a mea printesa bea baby drink in disperarre, ii place f mult pt ca e dulce. eu totusi i-l fac in 70 l, nu in 50 cat scrie pe cutie pt ca mi se parea prea dulce in 50 si incerc sa nu depasesc 3 pliculete pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

monica, mi-a dat pt bb, calciu sirop si Hidrasec (pliculete cu ceva praf).
Eu nu-i dau la bb ceai. Nu i-am dat niciodata, nici cand ii dadeam LP. Baby drink este pt colici?

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean

Mergi la inceput