PRIETENE FARA TITLU (60)
Raspunsuri - Pagina 6
marchplayer spune:
Bonsoire madame
Cam plictiseala pe aici!! Sunteti inzapezite?? Mmm, vad ca ti intrat pentru o urare doua si gata, nu mai aveti nimic de spus?
Si la noi a nins un picut, deci vreo 15 cm de zapada are si Constanta.
Bee s-a sfarsit urgia la voi? A fost Radu la serviciu azi?
Astery si la voi cam multa zapada, am vazut ca aveti o gramada de drumuri inchise.
Eu sunt la cura de slabire si moooooooooooooor de foame.
As fi jurat ca am scris un mesaj aseara.
Revin, ma duc la cina
asteryaro spune:
Liliana . Ma bucur ca sunteti bine si ca acomodarea este in parametri normali. Trebuie sa fii foarte fericita ca Nicolas este asa un fratior grijuliu. O sa fii soacra cu doua nurori, mai.
Daniela, e zapada multicica, se circula cu dificultate, dar si stirile... eu nu mai pun baza pe ele de mult, denatureaza de prea multe ori. Da, sunt niste drumuri blocate, intradevar, ce sa facem, daca avem gospodari prosti la primarie si prefectura...
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
marchplayer spune:
LA MULTI ANI VLADIMIR!!! SA FII SANATOS SI SA CRESTI MARE!
Lili ma bucur ca sunteti ok cu totii. Bine ca ai bb cuminte, vezi daca nu are icter ca asa ziceam si eu de Rares. In primele doua saptamani a avut icter si dormeaaa baiatul mamiii, se refacea. Si dupa aceea sa te tii nenica.
Felicitari Emma. Auzi la ea, toata ziua pe partie. As fi dormit 12 ore dupa asemenea antrenament.
Ce fel de patinaj face Emma de ii trebuie trainer personal?? sau n-am inteles eu bine.
Daca tu zici ca-i ok Alex dupa presopunctura aia atunci go ahead
Esti tare cu cura ta de slabire. Vrei sa pierzi alea 2 kg??
Denisam spune:
Daniela-da, Emma a dormit 1,5h in masina ,adica s-a trezit la 6 si la 8.15 s-a culcat pina azi la 7.40..Emma acuma e la patinaj 1 profesor la 4-5 copiii si ca sa ii iau trainer sa faca mai mult cu ea, diferenta este mica,si se merita ca aici patinoarele sunt deschise tot anul,si cred eu ca nu ii strica..Din cauza ca traim aici, clar treb sa stie sa schieze si patineze,dc apoi isi mai alege un alt sport, f.bine, m-as bucura, ii las ei optiunea asta,sper sa faca o alegere buna-d co sa coincida si cu ce mi-as dori eu pt ea, ar fi si mai bine..
Si da sunt la cura, numar caloriile, pt cele 2kg..desi ma incap hainele, am eu piticii mei(uite o idee-2 oua fierte cu care au 150cal amestecate cu 1 conserva de peste,tuna peferabil care are 100,eu am bagat azi cu una de smoked fish ce avea 130)dar maine revin la cea de ton. Mai bag 1-2 mandarine si 1 mar si am niste batoane f.f aine de cereale care au 120cal unul si sper sa ma incadrez in cele 1000 si stiu ca asa scap de cele 2kg cam in 10 zile...Tu ce mai gatesti usor
Cris-azi aveti terapie? Noi joi avem in sfarsit 2 evaluari,una e cea senzoriala, sa imi spui dc vrei sa stii care e treaba..dar asta ca al meu are un pbicei uneori sa puna limba, pe metale,chestii reci-s-a mai diminuat asta putin dupa ce lucreaza tipa in gura, dar inca nu a disparut de tot..se va corecta, asta stiu..Si din 16 Februarie, incepem si terapie la greu,cate 18h pe saptamina, sa vedem cat de mult ajuta..Va
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
Denisam spune:
LA MULZTI ANI VLADIMIR! SA CRESTI MARE SI NOROCOS SI SANATOS!
asteryaro spune:
LA MULTI ANI, VLADIMIR ! Sa cresti mare si sanatos si s-o bucuri pe mami in fiecare clipa!
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
asteryaro spune:
Denisa, sigur ca ma intereseaza, cum sa nu, dar vreau sa te rog ceva: cand vei scrie, te rog sa fii clara si explicita, ca sa inteleg cum stau lucrurile.
Razvan, daca stau sa ma gandesc, nu a avut aceasta bizarerie cu pus limba pe diverse suprafete, sau stat cu mana in gura. Nici bagtat obiecte in gura, ma refer la varsta mare, nu la faza de bebe/sugar mic.
Este extraordinar ca aveti atatea posibilitati de evaluare, terapii, este evident ca societatea este mult implicata, chiar daca tu a trebuit sa bati la multe usi, macar aia vut unde.
Azi am avut lectii de la 13.00-14.00, am reinceput si noi in forta. Razvan a colaborat bine, este tot timpul vesel si fericit si asta este un semn de sanatate psihica .
18 ore/saptamana? Wow, bravo, vei vedea progrese, stii foarte bine, doar ca tu nu mai ai rabdare. FIRESC. Ce crezi, ca eu aveam? Imi spunea demult Corina: sa vezi, cand vom avea programe de conversatie... Eu, ramaneam uimita: conversatie??? Si uite, acum Razvan poate, vrea, ii place, traieste cu adevarat, mai are inca foarte multe de invatat.
Invata sa fii rabdatoare cu ALex, va invata, nu are cum altfel, vei vedea, faptul ca ai intervenit precoce va face minuni.
Emma este minunata pe schiuri, iar pe patine... nu mai spun.
Spor si tie la slabit, si eu ma tin tare pe pozitii.
Trimit si revin.
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
marchplayer spune:
Denisa, eu tin cura asta, http://www.sanatateata.com/diete-cure/dieta-scarsdale.htm Din pacate la mine s-au acumulat multe kg si am mult de furca. Imi este foarte greu, chiar un pic mai greu decat atunci cand m-am lasat de fumat. Sper sa fie numai o impresie si sa treaca senzatia asta ciudata si nasoala. desi nu imi este foame, imi este dor de dulciuri si de gustari si de snackuri. Cred ca imi va fi foarte greu pana voi adormi. ma voi delecta cu niste morcov si niste telina ca din asta am voie ca si gustare.
Asta seara am gatit pentru toata lumea o pulpa de curcan la cuptor cu salata de rosii,castraveti,ceapa, ardei. La pranz eu am mancat o salata de fructe cu branza iar copii au mancat la matusa piftelute(nesanatos, dar le plac al naibii de mult, cu gandul la piftele nici n-au mancat curcan asa ca au mancat la cina ce au servit si la pranz).
Astery si tu esti la cura??
Denisam spune:
Daniela-sa ai sporeu nu as putea, dar eu zic ca uiti sa maninci dc iti agsesti de facut cevamai tot timpul..eu de ex acuma am o durere mare, legata de un stand de tv-pt ca e in forma de triunghi, nu gasesc, am luat vreo 2 care ziceam ca dupa dimensiuni sunt ok si le-am returnat, spatiul ne conditioneaza enorm si nu avem alta solutie,mama ei de casa, oare de de nu ne mutam,nu-asta ar fi un motiv,pe linga altele..
Cris-f. bine ca voi nu aveti asa motive pt teste, eu dc tot am obtinut programarea asta,nu am chef sa renunt, cu toate ca poate mari rraspunsuri nu voi afla,cum de altfel am fost si sapt. trecuta cam degeaba la medic-nu are autism, dar are delays,no stim asta de aia suntem aici. Si tot medicul ca nu o sa aflam cauza, dar dc intensificam terapia, vom vedea rezultate-dar a zis ca e genetic(cand am intrebat de ce testele genetice sunt ok, el a zis ca nu am ajuns la nivelul sa testam genetic tot-adica si microscopic fiecare celula, si deci nu putem afla)-la intrebarea mea ce se poate face inafara de ce fac-NIMIC MAI MULT-doar ceea ce fac, si sa fie intensiv...soacra e tare deceptionata de medicii de aici, ca si de ce din anglia..cica cei mai buni sunt in RO-unde mergi ,iti dau diagnostic si reteta...
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI VLADIMIR!
Sa fii sanatos si norocos.
Urla bb Tavi. Daca-l dovedesc revin.
Dupa cum vedet avem net, deci si curent, asa ca noi suntem ok. Tocmai ne-au dezapezit de 10 minute 2 utilaje cat casa. Ce-i la stiri nu-s exagerari, da? Am vazut cu ochii mei, va fac si poze maine sa vedeti! Radu n-a ajuns azi la munca, n-a putut sa iasa la DN cu masina. Maine o sa iasa, desi ninge iar.
http://www.dropshots.com/dochia