Barbatii care refuza...sexul
Raspunsuri - Pagina 3
liliana27 spune:
Selene, spune-i prietenei sau cunostintei sa-l lase. Mai ales ca nu sunt casatoriti si nu au copii. Mi-e atat de cunoscuta situatia ei si uite, am ajuns sa ma ofilesc. Sincer. Fizic incerc sa ma mentin atragatoare dar ochii ma tradeaza. Ma privesc in poze si atunci vad cat de trista par. Am discutat si eu cu al meu sot si cu binisorul, si cu grija mai si cu amenintari. Nu ajuta nimic. Balanta, parca, (pe care o plac mult de tot) spuna odata, referitor la o situatie asemanatoare ca "mortul de la groapa nu se mai intoarce. Si asa e. Daca ei se vad odata la trei saptamani si nu arata nici un interes fata de ea, pai sanatate! Acum privind in urma imi dau seama ca in relatia mea eu am fost cea care a luat initiativa de fiecare data. In momentul in care am renuntat la initiativa si am asteptat am ramas cu asteptatul.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana27 Selene, spune-i prietenei sau cunostintei sa-l lase. Mai ales ca nu sunt casatoriti si nu au copii. Mi-e atat de cunoscuta situatia ei si uite, am ajuns sa ma ofilesc. Sincer. Fizic incerc sa ma mentin atragatoare dar ochii ma tradeaza. Ma privesc in poze si atunci vad cat de trista par. Am discutat si eu cu al meu sot si cu binisorul, si cu grija mai si cu amenintari. Nu ajuta nimic. Balanta, parca, (pe care o plac mult de tot) spuna odata, referitor la o situatie asemanatoare ca "mortul de la groapa nu se mai intoarce. Si asa e. Daca ei se vad odata la trei saptamani si nu arata nici un interes fata de ea, pai sanatate! Acum privind in urma imi dau seama ca in relatia mea eu am fost cea care a luat initiativa de fiecare data. In momentul in care am renuntat la initiativa si am asteptat am ramas cu asteptatul. |
liliana, sunt casatoriti din 2008, cu relatie impreuna din 2007... Si se iubesc... Ca altfel ea nu s-ar stradui sa salveze relatia si nu ar cauta raspunsuri unde se poate...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
LilianaR spune:
Eu n-as fi asa de drastica, nu cred ca as renunta la o relatie fara sa lupt, apoi ce-as mai avea sa-i reprosez celuilalt, ca am facut amandoi acelasi lucru in fond: am renuntat fara sa facem eforturi de reparare.
Eu imi iunesc tare mult sotul, dar am avut si noi o perioada mai proasta... si a durat multm dstul de mult, ne pierdusem rabdarea.
Dar ce avem acum e mai puternic decat ce aveam inainte de a lupta, ne-au legat mult problemele peste care am reusit sa trecem...
Cred ca nu e ok sa pretinzi ceva daca nu inveti sa si dai... Ii tin pumnii doamnei in cauza, sa aiba puterea de a lupta, de a face svchimbari, de a se muta inapoi in domiciliul comun... orice crede ea.
Succes!
10+
Amina_Marina spune:
Nu ma refuza niciodata. Plus, ca are de gind in Septembrie cind implinim 10 ani de casatorie sa facem o escapda iarasi in tokyo , noi doi, asa cum am facut de craciun, dar de data asta vrea 3 zile si mi-a zis asa; Trei zile si trei nopti, si sa vrei sa nu mai poti"
Eu cred ca asta e inceput de scleroza multipla la sotul meu.
Guestus spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina Nu ma refuza niciodata. Plus, ca are de gind in Septembrie cind implinim 10 ani de casatorie sa facem o escapda iarasi in tokyo , noi doi, asa cum am facut de craciun, dar de data asta vrea 3 zile si mi-a zis asa; Trei zile si trei nopti, si sa vrei sa nu mai poti" Eu cred ca asta e inceput de scleroza multipla la sotul meu. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
esti maritata cu eroul viitorului...pai pina in septembrie maninci 2 saci de 100 kg de orez...e cale lunga amina.
LilianaR spune:
Amina, mi-a placut la nebunie mesajul tau! Oricum, asta inseamna ca eu cunosc numai barbati care sufera deja de scleroza multipla!
Majoritatea vor pana nu mai pot...
11+
Amina_Marina spune:
citat din mesajul lui LilianaR Amina, mi-a placut la nebunie mesajul tau! Oricum, asta inseamna ca eu cunosc numai barbati care sufera deja de scleroza multipla! Majoritatea vor pana nu mai pot... 11+ |
M-ai facut sa rid cu asta. "Majoritatea vor pana nu mai pot..."
Stii , e o vorba. Barbatul pina poate, femeia pina moare.
Dar, acum, cum o fi mai bine? Sa ai barbat sclerozat sexual, sau unul care sa te refuze sau sa faca sex foarte rar?
In primii ani de casatorie e ceva normal sa omori "zbirlita" in fiecare noapte, dar dupa 6, 7 ani sau cind vin copiii, oare cum o fi normal?
Iasmin08 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Amina_Marina
M-ai facut sa rid cu asta. "Majoritatea vor pana nu mai pot..." Stii , e o vorba. Barbatul pina poate, femeia pina moare. Dar, acum, cum o fi mai bine? Sa ai barbat sclerozat sexual, sau unul care sa te refuze sau sa faca sex foarte rar? In primii ani de casatorie e ceva normal sa omori "zbirlita" in fiecare noapte, dar dupa 6, 7 ani sau cind vin copiii, oare cum o fi normal? ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
Amina Marina, dupa ce apar copiii, evident se intampla daca ai voie de la imparatie (adicatelea de la micul imparat sau mica imparateasa) Cel mai des ne rugam sa adoarma mai repede Daca se trezesc si vad ca mami e in camera cu tati, amandoi naked, o sa ajunga sa intrebe: ''Mami, tu de ce cand vorbesti cu tati in camera lui trebuie sa fii dezbracata totdeauna"
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
LilianaR spune:
Sunteti tari...
Eu cred ca nu exista o regula generala pentru bine, cred ca important e ca cei doi soti sa fie pe aceeasi lungime de unda. Daca ei sunt multumiti cu un sex pe luna sau cu 5 pe saptamana, nu conteaza cum e general bine, important e ca pentru cei doi functioneaza si ca sunt multumiti.
La noi si dupa 6-7 ani era la fel... ba chiar si dupa 10. Inca nu avem insa piticut, insa sper din inima (speranta moare ultima, nu?) ca il pot invata sa ne respecte camera/intimitatea. Dar, eu stiu ce va fi, de la vis la realitate?
11+
Amina_Marina spune:
citat din mesajul lui LilianaR Sunteti tari... Eu cred ca nu exista o regula generala pentru bine, cred ca important e ca cei doi soti sa fie pe aceeasi lungime de unda. Daca ei sunt multumiti cu un sex pe luna sau cu 5 pe saptamana, nu conteaza cum e general bine, important e ca pentru cei doi functioneaza si ca sunt multumiti. La noi si dupa 6-7 ani era la fel... ba chiar si dupa 10. Inca nu avem insa piticut, insa sper din inima (speranta moare ultima, nu?) ca il pot invata sa ne respecte camera/intimitatea. Dar, eu stiu ce va fi, de la vis la realitate? 11+ |
Dupa ce se culca puisorul , cheia pe usa dormitorului si gata. Noi avem doi si tot merge.Ca sa daraimi mobila, lustra , legatul de calorifer sau AC nu prea mai merg cind ai puiuti.
Felicitari pentru buritca, sarcina santoasa si nastere usoara.