Aspirante optimiste > 20 ani (443)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara!

Moni bine ai revenitDoamne ,medici astia din RomanicaPe baza a ce mami dracului ti-au pus diagnostic cand nici macar analize nu ti-au facut???Scuze dar mi s-a ridicat tensiunea!!!Cu garficul de TB nu te pot ajuta, ca nu ma pricep...
Sara sa dea Domnul sa ramai gravi in aceste 3 luni si sa nu fie nevoie de salpingografie
Tanamera multumescTin pumnii sa fie si rabdare multa(cu testul)
Andreea si eu sper sa-si faca treaba bine...Of Doamne am atatea sperante...deja ma vad cu burtica...stiu sunt nebunaChiar nu vreau sa-mi fac atatea sperante, ca daca nu iese parca ma vad picand in cel mai adanc butoiPur si simplu mintea mea e setata pe ,oricat vreau nu pot sa nu ma gandescOk,se pare ca incep sa aberez sunt totusi o aspiranta optimistaAuzi da gogosi pt mine mai ai?
Paula
Joy si eu am avut ceva asemanator dar nici pana-n ziua de azi nu m-a lamurit nimeni de ceMulti sa treaca supararea
Raluci

Somnic usor!!!

Edit: mi-a fost foamne,am mancat litere daca altceva nu am

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna fetelor, sunt cam somnoroasa acum dar sa stiti ca salpingografia nu este asa de rea, chir se poate ca dupa analiza sa ramaneti mai usor insarcinate(cel putin asa mi-a spus dr meu). Se introduce un lichid de contrast (pe baza de iod)in trompe cu presiune si se fac radiografi. Daca e infundata trompe, e pb ca doare rau, daca e ok nu doare deloc, iar daca e partial infundata , datorita presiunii cu care se introduce lichidul, se desfunda.
...sper ca m-am facut oarecum inteleasa.

Pup fetele!

PS: Eu am facut histerosalpingografie, nu a durut rau, dar nici nu am ramas insarcinata in 6 luni asa cum a spus dr....

Mada 5+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ligia spune:

sper sa nu fie nevoie de salpingografie si sa vina bb in astea trei luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna dimineata,fiind weeckend nu va cer nimic...,daca aveti pofta de o fierbinte este destula in filtru,ceiut de lamaie si tot cu gogosi va servesc si azi caci am facut eu aseara dar cu gem de visine
YLARI,NIKOLICI,HAPPY,BB_YASMI,ALISA,UKUME,ROXI VAS,MAMIpui,SI lista continua...sa stiti daca ne mai cititi ca ne este dor de voi si nu ne suparam daca ne mai salutaticel putin impartiti si cu noi bucuriile si supararilepana atunci va transmit numai ganduri de bine

14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

histerosalpingografia nu doare (asa de rau) daca ai trompele ok, permeabile.
Eu cand am facut, nu m-a doborat durerea (dar erau trompe permeabile).
Daca insa sunt nepermeabile, cam doare. O data cu mine si-a facut o tipa care avea trompele mai putin permeabile (una deloc) si a durut-o mult mai rau.

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Buna fetelor, sunt cam somnoroasa acum dar sa stiti ca salpingografia nu este asa de rea, chir se poate ca dupa analiza sa ramaneti mai usor insarcinate(cel putin asa mi-a spus dr meu). Se introduce un lichid de contrast (pe baza de iod)in trompe cu presiune si se fac radiografi. Daca e infundata trompe, e pb ca doare rau, daca e ok nu doare deloc, iar daca e partial infundata , datorita presiunii cu care se introduce lichidul, se desfunda.
...sper ca m-am facut oarecum inteleasa.

Pup fetele!

PS: Eu am facut histerosalpingografie, nu a durut rau, dar nici nu am ramas insarcinata in 6 luni asa cum a spus dr....

Mada 5+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

eu astept inca analizele din ziua 15 si mai am de facut pe cele din Z21.
Altfel, tin tratamentul homeopat indicat de doctorita.

Va citesc zilnic, dar am tare mult de lucru si nu pot scrie ce mai fac.

Bafta tuturor fetelor pt II liniute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

YLARI,NIKOLICI,HAPPY,BB_YASMI,ALISA,UKUME,ROXI VAS,MAMIpui,SI lista continua...sa stiti daca ne mai cititi ca ne este dor de voi si nu ne suparam daca ne mai salutaticel putin impartiti si cu noi bucuriile si supararilepana atunci va transmit numai ganduri de bine

14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui leonardo2007

eu astept inca analizele din ziua 15 si mai am de facut pe cele din Z21.
Altfel, tin tratamentul homeopat indicat de doctorita.

Va citesc zilnic, dar am tare mult de lucru si nu pot scrie ce mai fac.

Bafta tuturor fetelor pt II liniute.

Salut! ce tratament homeopat iei?

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Buna seara fetele,dupa atata absenta am revenit si eu('').
Am fost ft ocupata,cu examenele astea,mult de invatat,dar le-am trecut cu bine.
Felicitari noilor fete gravidute,sarcina usoara si bebei sanatosi la termen,iar pt noi celelalte sa avem bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

In sfarsit apuc si eu sa va scriu...Noroc cu mama care a venit sa ma ajute la mancare,prajiturele si curatenie

Andrea ti-am trimis PM
Sara
Leonardo tin pumnii sa iasa analizele bune
Yasmi,Joy
Roxy bine ai revenitFelicitari pt examene
Madutza buticutza somnoroasa

Va pup dulce pe toate

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput