Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (86)
Raspunsuri - Pagina 9
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRA_LIZA Cadia, nu te grabi cu suzeta aia! e vreme destula! de ce am io senzatzia k cineva din anturajul tau apropia te tot toaca la cap sa ii scotzi odata suzeta?? si k initiativa ta a fost clar influentzata de respectiva persoana? |
Nu, IRA, chiar nu ma bate nimeni la cap sa-i scot suzeta
Poate tocmai de aceea m-am si inversunat, ca sa le arat ca reusesc

O prostie din partea mea
Oricum, asa cum am mai zis, eu aveam chestia "non-suzeta" pe creier de cand s-a nascut Clara. Dar nu am reusit

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
crisspy spune:
'Neata,

BOGDAN STEFAN

MICOLA

Stie cineva unde pot face o mamografie in Buc? Mama maea are nishte dureri de san de vreo 2 sapt (si abia acum mi-a spus
) si e un pic speriata.

koruccia spune:
La multi ani Bogdan Stefan!
La multi ani micola, sa ai parte numai de bucurii si impliniri!
IRA, stiu Biella, e aproape de noi. Am trecut pe acolo in 2008, cand eram gravida, in drum spre sanctuarul Oropa, care e in apropiere. Iar in 2004/2005, cand am stat 6 luni la Torino, aveam 2 colege de apartament din Biella.
Pai daca veniti in vizita la rude sa ma anunti ca mi-ar placea sa ne vedem, suntem chiar in zona:)
tonylexa spune:
crisppy din cate stiu pe floreasca, chiar langa spitalul de urgenta este o clinica particulara specializata pe mamografii
de asemenea, parca imi dacu aminte ca la municipal se fac mamografii
...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy Stie cineva unde pot face o mamografie in Buc? Mama maea are nishte dureri de san de vreo 2 sapt (si abia acum mi-a spus ![]() ) si e un pic speriata. |
PARCA EUROCLINIC SAU CUTITUL DE ARGINT
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
DarkBendis spune:

LA MULTI ANI BOGDAN!! 

LA MULTI ANI MICOLA!! 

Tony
, bineinteles ca fiecare mamica face cum crede de cuvinta cand e vorba de anumite vaccine. Dar uite motivul pentru care eu SIGUR voi face MMR-ul (adica ROR-ul) lui Mister [desi as minti sa zic ca nu am emotii in legatura cu sus-numitul vaccin]. Fratele meu a facut oreion, el avea vreo 4-5 ani, si eu la fel (eram la scoala in ciclul primar). Eu am facut o forma usoara, el nu. Complicatii gen meningita, febra mare-mare, dus de urgenta la spital, ratamente, griji multe... bine ca a recut cu bine dar putea fi destul de nasol.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
hehe...de dimineata am zambit cand am vazut-o pe Clara de CAdia cum zambeste
...hai ca sunt tare frumoase fetele noatre cu strungareata
Ira,Ana are 76.3 de cm si 9.600kg
Tony,iti dau dreptate,si noi am ales sa il amanam,stau cu frica in mine sa nu pateasca ceva. dupa 2 vaccinuri mi-a facut febra,iti dai seama daca i-l dadeam si ROR,adica inca 3
Dark,
CUSCRAAAAAA,ce imi face ginerica??? am manca-l-ar mama de mumos ce e

Patricia...cum e??
IrinaC,mai dormi inca???![]()
Cris 30,asa si Ana,e tare incantata cand merge de manuta,culmeanu vrea sa o tinem amandoi ca na,una trebuie sa ii fie libera sa ne poata arata tot ce doreste sau sa culeaga de pe rafturi ce ii place
...aici seamna cu tac'su![]()
un vot va rog!
axis spune:
Sa va spun cum imi beua cafeaua de dimineata. Ma asez pe jos, cu canuta langa mine, iau carticica si Ana repede in brate. Apoi intoarcem cate o pagina si ea incepe sa fie interesata de ceasca fierbinte; mai intai se face ca o atinge dar se uita la mine asteptand o confirmare, ashhh zice ea, e fierbinte ii zic eu, mai intoarcem o pagina dupa care atinge cana cu un deget, iar ashhh si tot asa pana reuseste sa-si bage mana inauntru.
tonylexa, eu voi face doar schema obligatorie de vaccin - am o imunitate excelenta pe care o mosteneste si fiica mea; nu vreau sa pompez in ea virusi doar de teama sa nu se imbolnaveasca.
crisspy, medsana sigur face mamografie
iuliacris spune:
Cadia, ii sta tare bine Clarei cu strungareatza
, abia astept sa-i mai creasca si piticei mele un pic dintii, oricum e soada rau, ea are 3 sus si 3 jos, deci mai asteptam 2 cat de curand.
Eu ii fac ROR-ul la 15 luni, ca asa se face la clinica noastra, tot cu oarece indoieli, sper sa fie OK. Controversa exista (chiar am vazut o emisiune anul trecut la care a fost invitata Jenny Mccarthy, al carei baiat are autism) si s-a ales cu scandal, pediatrii fiind in general in favoarea vaccinurilor. Pana la urma ramane la latitudinea fiecarui parinte.
Lisa, spor la bucatarit. A nins si la voi?
Hai ca mergsa-mi beau si eu cafeaua ca e 10.30 si eu inca n-am facut-o.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
iuliacris spune:
La multi ani Bogdan
La multi ani Micola
Multa fericire
!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)