Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (86)
Raspunsuri - Pagina 7
lisa79 spune:
ai demine ce frumoasa e Carla si ce frumos mananca ea,pai e domnisoara
am avut si noi carticica cu lion king...a mancat-o Ana,s-a ales praful de Simba
un vot va rog!
IRINA.C spune:
Mai Iulia e tare dulce Carla!Tare tare de tot...am luat -o de la prima lunamie mi se incarca si fusor pozele in picasa ..pfuuu ce bine ca a scapat fata de pb la sold
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
IRINA.C spune:
se pare ca nu!m-au parasit baietii mei deja trag la aghioase.Eu enjoyesc ce nu am putut face azi pe zi calarita de ucicu si alergata apoi la dentist
Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI VLAD!!
LA MULTI ANI LUIS!!
LA MULTI ANI ALEXANDRU!!
LA MULTI ANI VERONICA!!
Mai fetelor, ce bine ca e vineri seara! Ca mi-s franta-rupta-tare obosita.
Mister nu are treaba, el e vesel nevoie mare. Azi mi-a zis Lynn ca jupan a papa frumos pui la cuptor cu piure si zarzavele bine blenduite toate... apoi a dat iama in portia fetitei care era pe acolo si a mancat-o si pe aia (chit ca portia lui Millie nu era blenduita ci doar "imbucatita"). Si cand te gandesti ca acasa nu accepta bebe decat mancare blenduita, doar painea prajita/biscuitii/fructele le mananca din manuta! A, si in plus dupa masa a bau si jumatate de canuta de lapte de vaca...ceea ce din nou nu se intampla acasa Ca deh, acasa e tzitzi a lu' mami
Naty, e totala Nadia, micuta balerina. Si Ioana, of course Doua balerine mititele
Yashi, felicitari pentru primii pasi ai lui Luis!!
Irina, felicitari ca ai reusit sa il culcati pe papacel mai repede. 15 minute azi, 15 maine... uite asa se devanseaza ora de nani, catinel-catinel.
Arriel, ai o carliontata
Ciufik, asa suntem si noi cu alaptatul, dimineata si seara (inainte de culcare).
Tonyalexa, bine ai revenit pe forum!
Roxana, sun minunati copilasii tai!!
Cami, sa vedem ce program vom avea la vara in Romania,mi-ar place tare mult sa ne intalnim. Si cu voi si cu restul fetelor si licuricilor.
Lisa, deci ne vedem la o pizza in Cluj? Tu in ce perioada vei fi prin zona?
Ledi, sper ca va simtiti cu totii mai bine!
Ingrid, sa aveti petrecere faina maine!
Pyc, tin pumnii sa treaca cu bine zilele urmatoare... mai ales cea de marti. Ce bunica aiurea! Hai ca va fi bine!
Multumim frumos pentru sfaturi!
Ca tot vorbeati de strungareaa... si noi avem . Strungareata si 6 dintisori. Si ne plac tare mult cartile, le rasfoieste cu multa placere si ne arata pozele... sau "poveseste" cu ele. E asa de haios!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Multzam fetelor! Am prins si eu curaj s-o las sa manance bucatele, acum daca ne-am ales si cu dinti.
Da Irina, imi vine sa plang cand ma gandesc cum era ea imobilizata in hamul ala. Vai, si ce disperata eram in spital cand ne-a zis ca are probleme, oricine-mi spunea orice eu nu puteam decat sa plang, brrr. Trebuie sa-i fac programare pentru controlul de un an, dar nu cred sa mai fie probleme. Acum io sper ca dormi totusi...
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
lisa79 spune:
Dark noi vrem sa mergem la sf lui Iunie si stam 6-8 saptamani...depinde cum gasesc bilet. oricum pe 24 auguts trebuie sa fiu inapoi
un vot va rog!
iuliacris spune:
Lisa, si Carla mananca de zor cartile alea de 1 leu, in special, acum m-am mai aprovizionat cu o tura cu Elmo, sa aiba ce manca, biata Problema e ca-si roade si patutul,trebuie sa-i iau niste railuri de-alea, ca-l distruge in ritmul asta.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
IRA_LIZA spune:
Pupam cu drag!
La multi ani, Vladutz, Alex & Luis!
Sanatate multa bebeilor bolnaviori!
Crisspy, e mortal Razvan dansator! ce ma oftic k o filmez asa de rar pe Eliza dansand, ea se batzaie inca de pe la 10 luni, de cand era in tarc. App de dans: Eliza vede & aude destul de des fragmente din spectacolul Lord of the dance (e un fel de fundal sonor pe care il folosim frecvent, mami & tati de Eliza sunt fani), am crezut k mi se pare k ii imita pe aia cand fie si-a pus mainile una peste alta bataindu-se fie a inceput sa tropaie pe loc, acum m-am convins k era in plin rol de irlandeza vero-vero si voia sa danseze k Flatley & the gang! maine ii pun din nou spectacolul sa o vada si taxu cum danseaza. Poate o filmam de data asta!
Miere, super gradinitza! acum am vazut si eu poze! cum s-a adaptat Aidan?
Bpaula, sanatate! fa-te bine rpd! eu sunt operata de vreo 7 ori (3 la plamanul stang, 2 coloana, 2 abdomen - fibrom & cezariana), a contat mult starea de spirit ianinte si dupa operatii. Si mai ales cat de putin speriata am fost de ideea unei asemenea proceduri (invazive). daca a trebuit le-am facut si gata. Curaj!
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
Lisa, 9.400 g la ce inaltime? Anyway, pe graficul de pe broshura pe care am primit-o de la Polizu la externare dupa nastere scrie k la 1 an fetele au, la modul ideal, 9500 g (daca e cazu' o scanez & o pun pe mailul comun), so? Eliza are 9600 la 74 cm inaltime, sunt absolut fericita! mai ales k o buna parte din anul trecut atatia si atatia au zis despre ea k e grasa k simteam k albesc de furie & umilintza. Si, atentie, asta in conditiile in care Eliza era hranita exclusiv cu lapte de la mine. Dealtfel, k si acum, Eliza avea carnea tare pe ea, asa "grasa" cum spunea unii si altzii. Si acum imi pare rau k nu m-am intors dupa o tanti pe strada (dealtfel impanata bine!) sa-i spun k fetita mea e dezvoltata, grasa e ea! (eram eu prea suparata in perioada aia, cu fractura lui Marian, cu multe, incat reactionam cu oarecare intarziere...)
Cris30, ce-ai facut la interviu?
Fetelor, strungareatza a avut si Eliza cand abia ii dadusera dintii de sus, insa, crescandu-i i s-a mai inchis. Intre timp aparandu-i si ceilalti doi sus.
Ledi, ref la cearceafuri: pune elastic la capetele cearceafurilor pt David si nu o sa mai ai probl, k stau alea intinse prastie pe saltelutza si nu le mai aduna sub el in somn.
Koruccia, locuiesti la distantza relativ mica de orashelul in care sta "cumnata" mea, sora lui Marian (pun in ghilimele pt k noi nu suntem "luatzi cu acte" :) ), ea sta in Biella si a tot povestit de Ikea ala de langa Milano.
Axis, in plina epoca a flacarii violet prefer sa ma amuz pe seama chestiei cu visele mele (k nu e chiar prima oara daca e sa fiu cinstita, atat k nu comentez cu nimeni asta). Pur si simplu ma jenez!
IrinaC, va fu un inceput fulminant la tine! sigur! iar Andrei se va adapta la toate schimbarile! vazut cum manca, e un scump si jumatate!
Fetelor, Eliza e spalata pe dintzi (initial pe gingiutze) de la 6,5 luni, intai cu alea de la NUK (au ei un set), iar de cand am fost sa-mi scoata maseaua aia, la recomandarea doftorei mele stoma, cu periutza "normala" si cu pasta de dintzi pt bebei. De 3 ori/zi. Sta fara prbl, atat doar k o apuca mestecatul in timp ce eu rasucesc periutza k sa ii ating si limba si interiorul obrajilor. Probabil k pare mult, insa, daca, prin igiena riguroasa, va fi cat-de-cat ferita de chinul asta cu prbl dentare, eu zic k merita.
Ira, mamica Elizei