Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata si de la mine ... tocmai ce am savurat un ness cu lapte ( nu stiu ce mi-a venit ca bautoare de cafea sunt doar ocazional ), probabil ca m-a trezit sotul cu chef de vorba in dimineata asta pe la 7:30 si de atunci nu mi-am mai gasit locul ... pana acum ... in fata calculatorului !

Taty_ana : sanatate multa in continuare si sa de-a domnul sa ajungeti cu bine la termen chiar daca injectiile si perfuziile sunt pe primul loc acum . Se mai pot face injectii intramusculare in picior ... dar dupa parerea mea sunt mai dureroase si parca mai sadice, avand in vedere ca ai priveliste 100% atunci cand ti le fac. In plus, te dor fesele si de la atata stat in pat , asta pot sa ti-o garantez !

Arturicii : mi-a placut povestea cu veverita , si mie imi plac foarte mult si imi aduc aminte si acum cu placere cand mergeam la Vatra Dornei ; acolo toate veveritele sunt prietenoase si sunt obisnuite sa primeasca ceva de la turisti, vin foarte aproape de tine, cam la un metru ... adevarate cersatoare

Nati : urata viroza are Cami , saracuta de ea ! Sper ca ai luat preventiv oscilococcinum , eu am mare incredere in el . Sper sa iti fie si tie de folos . Multa sanatate fetitei tale si un dulce !

Laurita draguto ... nu pot decat sa iti urez neata . Imi pare rau de insomniile tale . Incearca sa nu te mai gandesti la rate, case, copii si alte ganduri stresante ca am inteles ca nu face bine la bebe ... cel putin mie asa mi-au zis de la faza cu contractiile ... sa evit supararile si stresul ... de parca s-ar putea elimina definitiv.

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Buna seara fetelor,
Nu am intrat azi, caci am stat nonstop langa Cami, a facut febra 39.8, am chemat ambulanta, nu scapam de antibiotice. E prima data cand le ia. Tuseste urat, nasul ii curge, tot buchetul. E o viroza urata si sper din tot sufletul sa n-o iau si eu, nu stiu ce o sa se aleaga din noi daca fac asa febra ca micuta.

Cati ani are fetita ? Antibioticul vi l-a administrat dupa ce i-a facut analize si au descoperit infectie bacteriana sau preventiv ?

Diana mea a facut 39.3, dureri de cap, stare de apatie (o zi a stat in pat si a gemut) in concluzie a fost o gripa. Antibioticul nu avea ce cauta ...nu era nici o infectie. Incepusem sa il dau la recomandarea pediatrei dar cand am ajuns cu ea in spital si am internat-o, l-au scos ..nu avea ce cauta in viroza/gripa.
Am luat si eu gripa de la ea, la o zi diferenta. Eu nu am facut febra, nu mai mult de 38. In schimb dureri de cap, tuse oribila si tot tacamul. M-a tinut 3 saptamani.
Bebe e bine si nu a fost afectat in nici un fel.
Sanatate si sa treceti cu bine peste episod.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

As incerca din nou sa deschid capitol nou ... nu e niciuna din fetele care stiu sa ma supravegheze putin ... mi-e sa nu o fac de oaie ca data trecuta ?

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

BUna dimineata

Rocsy, sunt aici....hai ca reusesti de data asta

Roxy 27+ cu Diana

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Neata frumoaselor

r_ocsy eu sunt pe aici. Te-ai apucat de deschis capitol? Vrei sa deschid eu?

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 24+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

am ajuns pana la punctul 7 ( noile instructiuni ) ... de aici faza cu linkurile mi se pare mult mai complicata

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Capitolul 39

Mergi la inceput

e ok acum?

R_ocsy 24 + Ana Sofia

Mergi la inceput