***Buburuze de 2009 in actiune***(11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

buna dimineata fetele!multumim pt urari,sunteti niste dulcici,ka de obicei
La multi ani Vladut,sa fi sanatos,feicit si iubit
Denis- un baiat dulce si ii uram la muuulte lunite fericite si ka sa o citez pe mami sa dea DD sa ai bani,vila,masina,inclusiv piscina;trim pe mami sa ne dea un semn de viata
La multi ani!sotul lui crissa-ti dea DD sanatate,fericire alaturi de familie si sa va bucurati de miru la fel de muult ka si pana acum

Rebekuta -am un terorici
tare zambilici
cand'privesc la ea
vad numai lipici
cine credet-ti ka'i aici?!
maimutika terorici.
La muulte lunite iubita mea,sa-ti dea DD muulta sanatate,mami si tati te iubeste enorm de muuult si daca ar fi sa descriu ceea ce simt ptr tn ar insemna,o mare de iubire,tot aerul pe care il respir si viata mea de aici innainte,te mami

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

stiti ca al meu copil doarme si nu pot sa fac nimica pe la bucatarie ca parca o si vad cum face ochisorii mari incepe iar sa ma terorizezeasa ca lenevesc

eme traditia asta imi place si mie
annkkaa ai fetita mare dejama bucur ca te intelege,ca a mea parca in ciuda imi face si se tine numai de prostiisincer,nu ma prea incanta pe mine nuntile cu darla-darla si toate cele,dar asta e

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Nu am apucat sa citesc, dar trebuie sa ne laudam si noi un pic.
De sambata Cezara merge de-a busilea si deja ia toata camera la inspectat. Orice prinde se agata sa se ridice, si daca nu reuseste plange dar nu renunta. E o luptatoare!
Am fost si la pediatra, vineri avea cam 7,700 grame (aproximativ ca am cantarit-o imbracata si am cantarit eu hainele acasa). Am uitat sa o masuram.
Am incercat si operatiunea olita, dar Cezara nu sta singurica pe ea. Daca o las singura, cade, daca stau langa ea, se tine de mine si se ridica in picioare. Mai incercam.

Sambata am de predat doua referate si termin cu ultimele doua examene din sesiunea asta. E cam naspa situatia, la unul am trimis mail profesorului sa ma indrume, dar vad ca nu-mi raspunde. Dar oi vedea eu ce oi face.
Dar duminica sa te tii chef!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

iry multumim frumosmoamaaaaaaa,ce poezie mistosa mor de nu-mi placesa cresti mare puiule si sa asculti de mami si tati

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata....

La multi ani Vladut , sa cresti mare, frumos si sanatos

La mai multe lunite Denis buburuza de Daniela, sa cresti mare, mumos si sanatos

La mai multe lunite Rebeka buburuza de Reby, sa cresti mare, mumoasa si sanatoasa

La multi ani Ionut , sot de Cris, sa-ti dea Dzeu tot ce iti doresti si fie ca dorintele tale sa ti se indeplineasca

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Asa,

Acum fiti pe faza ca ma pregatesc sa schimb capitolul

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Buburuza mea

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

Va invit la un CAPITOL

pupici

Mergi la inceput