***Buburuze de 2009 in actiune***(11)
Raspunsuri - Pagina 11
reby-iry spune:
cris-vad ca nu merge link-ul il mai bag o-data sa vedem ce iese
http://www.marions-kochbuch.de/index-bilder/paradiescreme-vanille.jpg
acum merge sigur,poopam
reby,printesa lui mami
Serialbastre spune:
Buna seara!
Am intrat repede sa ma pun la curent in timp ce friptura e in cuptor (v-am facut pofta?!). Noi azi am dat o fuga pe la socri, am stat un pic la palavre cu cumnata graviduta, am mancat placinte si apoi acasa. Noutati nu avem ... ba da: Cezara a inceput sa mearga de-a busilea, nu mult vreo 2-3 pasi, dar tot mai interesant e sa mearga in picioare.
Danami, numele meu e Andreea, dar nu e un secret, se vede si la semnatura. ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
cris_82 spune:
am culcat pitica si acuma in sfarsit liniste
..off,mai devreme,pana s o bag in cada,era in premergator si la nici 2 pasi de mine si ta-su si a vrut sa i-a niste CD-uri de jos si s-a aplecat prea mult si s-a dat cu roatele in sus bleaga

si mi s-a julit urat la bulanul stang sus si ce mai plangea

si a pupat-o mami dar tot o durea

picky sa stapaniti sanatosi noile achizitii
opaaaaa, papam bine ?????pai cred ca ai gasit rezolvarea problemelor![]()

carinablanca aici suntem
te asteptam sa ne spui ce ati mai facut
iry la naiba

imi arata doar un patrat in care se joaca culorile
dar daca zici ca e de la dr. oetker,atunci sigur o gasesc aicea pe raft(stii ca maine scrie shopping pe mine
)

serialbastre felicitari Cezarei pentru mersul de-a busilea
ai sa vezi ca odata ce descopera ca si asa poate sa ajunga unde isi doreste,nu o mai aiba stare si o sa merga in 4 labe toata casa![]()

Soata asta a mea e cu capul..cica"mami,la sa te pun de-un viol!ce daca ai musafiri nepoftiti..poate o sa scartaie un pic si gata"

si acum eu si mai dusa decat el,imi suradea ideea daca nu m-ar fi durut asa tare

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg
Brotac Terorist
alic spune:

scuzati pentru lipsa si pentru intarziere ![]()
pt. papanasi sau galuste aprox 200 grame branzica si un galbenus ou + gris cat cuprinde
Simina..fierti pt bebi, prajiti pt. voi
(in cei pt voi poti pune zahar, stafide, alte mirodenii, dupa imaginatie
) si faina de grau.
Picky, si eu as vrea bebetv, am auzit demult ca-o un post fain pt copii, adica are desene umane
...numai ca astia la la digi in veci si-n pururi n-o sa aiba asa ceva 
Dani, vad ca le-ai dat toate pe una, te credeam fata serioasa
..."maratonul" asta face parte din cursa de slabire? ca daca-i asa, te iert ![]()
Reby, buna ideea cu salata, cred ca si spanacul cam la fel se pregateste...
ma bucur ca au mers ficateii asa 
Cris, asa a fost si la mine prima data, rauri-rauri....auzi, un sfat, da-le naibii de ob-uri, stiu ca-s confortabile, dar renunta la ele, please 
Yoanna si Lavi...is asa de frumoase buburuzele voastre impreuna, ca ar fi pacat sa nu tineti legatura si cadn or sa mai creasca nitel...sa va traiasca...nu stiu care dintre ei e mai frumos...Rareselul sau Stefi 

Cris, pupam si noi sa treaca la piticuta durerea! 

...nu m-am gandit ca exista pericolul asta in premergator...
se tine de prostii sotiorul asta al tau 
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!

alic spune:
sper ca n-ati mancat tot tortul si ca mi-ati pastrat si mie o feliuta: ![]()
si-acum Draga Dani...te iubim si-ti dorim tot binele din lume! te pupam de-o mie de ori! distractie placuta!

(2 mai 2009)

cris_82 spune:
alic...eu am facut papanasi pentru pitica din aia fierti,si au iesit o bunatate

numai ca mandra nu a vrut sa manance si binenteles ca nu era sa-i las acolo sa zaca in farfurie..asa ca i-am halit eu
foarte buni
..off,si ce bine ma sint cu ele

dar pentru ca sunt atat de nesimtiti si fac ravagii pe aicea, am renuntat momentan la ob-uri si le folosesc pe astea externe ca nu faceau fata si la fiecare 2 ore le schimbam
sincer,nici eu nu mi-am imaginat ca se poate rasturmna cu el,si mai ales sub privirea mea
mi se rupea sufletul cum plangea mititca
...si sa stii ca noi ne-am apucat de recuperat
ca atunci cand am fost gravida am avut interzis toata sarcina
..la ce chef o fi fost la cuscra,cred ca ma multumesc si cu niste framituri ..daca or fi ramas si deastea,sau va trebui sa-mi treaca pofta numai cu mirosul![]()
mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Brotac Terorist
anna-mama spune:
LA MULTI ANI, DANA!!!!!!!!!! SA FII SANATOASA SI SA AI O VIATA PERFECTA. TE PUP CU DRAG

La mutli ani, Stefi! Sa cresti mare si sanatoasa, sa fii fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele

Fetelor, va multumesc din suflet ca ati fost cu gandul alaturi de noi. Va invit la tort, papica buuuna si bauturi alcoolice si nonalcoolice, dupa cum va pofteste inimioara!
Eu trbuie sa dorm, ca am avut un maraton de doua zile care m-a daramat, azi-noapte nu am dormit decat 3 ore si deja sunt rupta.
Petrecerea a iesit super, mancarea super, toti ne-am simtit bine, iar Vladut le-a aratat tuturor ca e baiat mare. Va povestesc maine cu mai mult amanunte si recuperez ce ati mai scris.
Va pup pe toate!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
alic spune:
Cris....in cazul asta, spor la recuperari! 
Anna..te asteptam cu povesti detaliate! 
iaca..cand is eu, nu sunteti voi! 
(2 mai 2009)

lavinia.p spune:
Buna mamici si bebici!M-am intors si eu acasa, azi am fost toata ziua la mama cu Rares, asa bine a fost, dc ne-a dat voie dr sa iesim si tati nu a fost acasa am plecat rapid la mama![]()
Multumim frumos fetelor de complimente vi le intoarcem la toate inzecit

Bineinteles ca am votat buburuzele si iubirea in fiecare zi chiar dc nu am mai scris

Dana bine ca e inspre bine Bubu, sper sa se faca bine cat mai repede

Cris multam de sfat, am sa incerc sa-l mai fentez sa nu i le dau blenduite ci zdrobite pt inceput sa vad poate reusesc ceva....vad ca pe parcurs te-ai prins de unde ai plecat, am citit asa ultimele pag de la albinute pe diagonala si vazusem postarea cu pricina ....ms ms ca m-ai iertat ca am labartat pagina

...iar nora mea e o scumpa imi vine sa o pap toata cand o vad ce dezghetata e ea

Ema
...spor la shopping si eu faceam la fel daca-mi dadea soata cardul, il terminam
, pe card
...sa ne spui ce ai cumparat si plimbare placuta
Picky multumim
cu siguranta vom ramane prietene, cel putin eu asa sper...si da vreau cea mai mare bucata din tort

![]()

Imi pare rau ca ti-a refuzat laptele, tu fetele voi se pare ca aveti greutati mari ca nu va aceepta laptele praf
imi pare tare rau, sper sa reusiti sa-i obisnuiti pe bb repede si fara sa suferiti prea mult!
Cris chiar ca a sunat cam aiurea postarea din acest motiv am si zis, dar acuma dc ne-am intalnit imi dai si mie jucariile sa ma joc cu ele? pls pls pls![]()
Ankkaa sper ca nu s-a lovit tare Karina, pupici sa treaca repede!

Cris
sa treaca repede durerea de burta, din pacate si eu sunt la fel cand vine Mosu, curge, curge si e rau de tot...nu a fost asa tot timpul ci doar dupa nastere

Iry 
mama ce pofta mi-ai facut, am notat si eu reteta ms
..stiu ca sunt bune cerealele acelea si noi le-am incercat, ce ramanea de la Rares haleam eu
...sa vezi astea cu cereale crocante ce bune-s

Bamsy distractie placuta la chef!
Serialbastre felicitari pt mersul de-a busilea, cred ca e adorabila, si noi mai avem putin si mergem de-a busilea, abia astept

Cris 

ce rau imi pare, nici nu ma gandeam ca nu sunt asa sigure premergatoarele, o sa fiu si eu mai atenta. Pupam dulce dulce julitura si sa treaca repede!

Alic multumim frumos, pupici la Natalia si tie mami!
Anna ma bucur ca a iesit super petrecerea si ca i-a placut la Vlad, abia astept sa ne povestesti main e si sa ne arati pozici!
dulci!
Cuscra pe unde mi-ai umblat azi? Nu te-am gasit nicaieri, sper ca sunteti ok.Pupici dulci de la mine si balosi de la Rares si de data asta fara muci![]()

Dragele mele va doresc o noapte buna si linistita, merg si eu la 
Va pup
Mami fericita de printisor
Rares Florin
Rareselul creste mare 
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.05.2009 
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici![]()
dau doar 

si niste 

si...
sa uram
La Multe Lunite inainte
Radu Deian buburuza de Relusha

sa cresti mare si frumos Radoze mexicanul,si sa o asculti pe mami

Mirela,voi ce mai faceti???asteptam vesti cand poti sa intri si spor la invatat sa iei licenta

Trebuie sa plecam la plimbareala,dar cand ma intorc va scriu

mami de brotac terorist
MIRUNA(29 mai) 

Brotac Terorist