aerosolii...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliana23 spune:

fetelooor chiar nu vreti sa ma ajutati?????????''''''''''please!!!!!!!!!!!

biliana23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Iliana,bine ai venit.
Uite aici se discuta despre copii cu probleme asemanatoare:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142876
Sanatate.
EU din ce stiu, trebuie sa-ti gasesti un pediatru care sa-ti stabileasca o schema de tratament pentru fetita. Si sa vezi cum raspunde la schema respectiva.
Ai mei au avut probleme de acest gen si ii tratez numai la nevoie, nu fac tratament de intretinere. Noi am facut aerosoli cu adrenalina, ventolin si flixotide si ser fiziologic. Dar nu stiu in ce masura te ajuta asta, fiindca numai un doctor poate stabili doza, dilutia, sau frecventa inhalarilor.
Sanatate.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Mi-Ka din ce judet esti? unde nu s-a auzit inca de aerosoli, daca si la Arbore/jud.Suceava unde e Iliana23 a ajuns metoda! pacat insa ca nu multi medici sunt deschisi sa invete si va cred ca nu stiu medicii de tratamentul prin aerosoli care intr-adevar te scapa de multe ori de antibiotice in cazul racelilor! asa incat daca ei refuza ideea de aerosoli, imi inchipui ca habar n-au nici de medicamentele care se administreaza/doze si asa mai departe... off

ideea care probabil v-a trecut si voua prin minte e sa mergeti in cel mai apropiat mare oras... sigur acolo gasiti medicul pe care-l cautati; ma indoiesc ca va puteti baza pe informatiile primite de aici sau de oriunde de pe internet ca sa administrati voi acasa tratament copilasilor doar de dragul sa le faceti aerosoli; TREBUIE sa va vada un medic pentru orice tratament cu aerosoli pe care il veti face copilului....

Iliana nu poti sa gasesti solutia aici oricat ai dori sa afli medicamente bune pt.ce are copilul tau; si nici nu cred ca vei putea sa le iei fara reteta pe unele dintre ele; ADRENALINA de exemplu se da numai cu reteta (asa ar trebui cel putin) pentru ca e foarte periculoasa administrata fara o indrumare exacta si un consult medical in prealabil. Dexametazona la fel... sunt riscuri pe care nu cred ca vrei sa ti le asumi facand tratament dupa ureche. Cel mai bine mergi la Iasi ca vei gasi sigur medici priceputi.

Sanatate la copii! si succes in cautarea medicului de care aveti nevoie.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Nu e vorba de judetul in care stai, ci de medicul la care mergi. Acum vreo 2 ani am fost cu Matei la o celebra dr orl-ist, la o clinica f cunoscuta in buricul Bucurestiului, care s-a uitat la mine f ciudat cand i-am zis ca ii fac tratament cu aerosoli la recomandarea pediatrei. M-a intrebat cum masor eu 0,2 ml dintr-o substanta ca s-o pun acolo???? (si in ziua de azi stau si ma intreb daca vorbea serios sau a vrut sa rada de mine....da' nu prea faci bancuri cu o femeie cu copilu bolnav....zic si eu....)

Si eu il tratez pe Matei cu aerosoli, pana acum ni s-a recomandat ventolin, flixotide, adrenalina, acc 200...dar fiecare in functie de situatie. Singurul tratament pe care i-l administrez de capul meu (si asta doar pana ajung la medic) este serul fiziologic, atunci cand are muci f multi care nu curg, sa-l hidrateze un pic.
In rest, trebuie mers la medic fiindca fiecare boala/manifestare/pacient au specificul lor.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

karligutza, suntem din Deva, capitala de judet...deh...Si inca ceva: sunt perfect constienta ca tratamentul trebuie prescris de catre un doctor in functie de simptome, gravitate, varsta, greutate etc...Problema era...unde gasesc un astfel de doctor?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliana23 spune:

draga KARLIGUTZA in primul rand multumesc ptr sfaturi,m-as bucura si eu mult daca s-ar cunoaste subiectul AEROSOL si in arbore/suceava dar nu e asa eu am inceput sa folosesc aerosoli in italia ptr ca fetita mea e nascuta acolo si de 1an si ceva ne-am intors in tara si de atunci a inceputBATALIA.la noi in comuna nici vorba eu am pediatru in oras Radauti si am incercat si in suceava intr-o clinica privata....dar nimic.eu in nici un caz nu am de gand sa ii administrez fetitei vreun tratament' fai da te'de pe internet ci vroiam niste idei,niste nume sa le spun la domni pediatri uitati aici si in R omania e lume care foloseste aerosol de concluzie si dc care au invatat ceva in plus si le recomanda si nu 1,2,3 antibiotic.eu cand spun la vreun dc ca eu inca nu am facut la fetita mea inca nici o injectie inafara de vaccinuri se uita cam lung la mine.dar e asa daca ai un pediatru Bun si un aparat ptr aerosoli cred ca te scuteste de multe antibiotice.eu inca colaborez cu pediatra noastra din italia care e o draguta,sora mea(care e acolo) imi ia retetele de la ea imi cumpara si imi trimite medicamentele.dar daca nar fi ele care sa le pese de noi ce ne-am face?''of of of

Mergi la inceput