Pepenasi de iulie-august 2008 (170)
Raspunsuri - Pagina 4
dana81 spune:
LA MULTI ANII, fete frumoase si dragi!!!ANA si Yvo
Anka eu mi-s iremediabil indragostita de fie-ta, are o privire patrunzatoare si e dulce,dulceeee
Cu lasatul de capul lor eu sunt campioana...Clara mananca singura de la 10 luni da singura,nu suporta sa-i atingi lingurita, si daaaa,e mare haos in bucatarie cand mananca ciorba,o mai toarna si in cana si o soarbe,dar asta e,eu stang si astept momentul cand nu va mai da pe jos,acum e fericita,nu as ingradi-o cu nimic.bine avem si vreo 2 limite pe afara sa nu puna mana pe toti kk-atii si sa nu se apropie foarte mult de balti.Dar asa lasata de capul ei,nu face crize de isterie,nu se tranteste cu fundul de pamant, si asculta de cele mai multe ori.cracra
Micky votat si eu de cate ori vad linkul la tine.Succes
Mona ma bucur ca te-ai mai linistit.Poate ca are dreptate dr si nu trateaza cu superficialitate.
Si eu sunt pro sterilet si asta e urmatorul pas dupa ce voi naste.Noi ne gandim si la bb3 undeva peste ani si ani si nu as alege alta metoda radicala.
Dara si eu sper ca voi ajunge iar gazela dupa atata "elefantism"
BIRI "gara" zici, nici nu banuiesti unde m-a dus pe mine gandul....la ce norocoasa tre sa fii cu vreun intercity "rapid si eficient"....lipsa isi spune cuvantul
19+& CLARA 06.08.08
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Cris - cati bani i-au mai lipsit? Nu am mai apucat sa citesc... Dar parca spusesera ca ii asteapta cand pot ei, nu musai pe 31 ianuarie... |
Anka, au strans doar o mie de euro din cei 3000... Any, stiu ca vrea sa amane pana pe 15 februarie plecarea...Adica oricum nu au plecat pe 31 ianuarie cum trebuia..
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 25+ cu Matei Stefan
Alex are nevoie de noi
M&M spune:
Roxana, da, stiu ca esti tot rac..offf!! zodia asta care ne face atat de sensibile!..AM vazut si eu stirea..mai bine nu ma uitam... Cu MIhaita nu stiu ce e , ca lui, spre deosebire de Irina ii place sau ii placea zapada
Kamelya, m-am si imbracat, chiar am iesit in fata usii si nimic...
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 25+ cu Matei Stefan
Alex are nevoie de noi
pica1 spune:
Vad ca discutati daca un doctor ar trebui sa emita pareri personale sau nu...Eu una sincer apreciez numai doctorii care sunt capabili sa imi expuna toate posibilitatile, metode sau tratamente cu explicatiile de rigoare si cu riscurile de rigoare si eu sa fiu aceea care alege. In general eu sunt tipul de pacient care are pretentia de a "intelege" boala.
CREME eu una folosesc foarte rar din cauza de comoditate. Pentru miini am o crema de la Nivea si una de la Neutogena, dar le folosesc numai cind este situatiunea foarte grava. Pentru calciie...am luat mai multe sortimente, dar am observat ca la la mine vara pot sa fac si descintece ca am calciiele crapate, pentru ca nu port papuci nici macar afara, port papuci numai cind plec de acasa. Am avut tentativa odata sa ma da cu crema pe calciie, inainte de culcare, dar m-a trecut un pipi si era sa ma latesc pe jos ca am alunecat pe parchet, asa ca pentru integritatea mea fizica am renuntat...
LIBERTATE...Eu una nu sunt de acord cu libertate totala a copiilor...asta la nici o varsta. Eu una folosesc cu Sebi o metoda de libertate controlata, daca pot sa ma exprim asa. De exemplu nu imi place de loc sa tropaie in balta (daca tot s-a inceput cu exemplul asta), asa ca ii arat mai bine cum o ocoleste decit cum o ia prin ea, caci daca intra in balta il duc sa il schimb pentru ca se uda. Sau il las sa manince singur, dar nu sa arunce cu mincarea pe jos, si il sterg de 100 de ori la gura daca e nevoie. Nu il las de exemplu sa arunce apa din cada pentru ca exista riscul de alunecare, asa ca ii arat cum se poate juca cu apa in cada...
Ma duc sa ii pregatesc mincarea caci se trezeste monstrl si vreau sa plecam dupa ce maninca.
ariadnabr spune:
La multi ani!! Anna de birule si Yvonne de iris
Mai trecem si noi pe aici...sunt suparici ca am cantarit fata ieri si nu a luat in ultima jumate de an decat 750 de gr ...insa in perioada asta am fost si bolnavici la greu asa ca poa' de aia atat de putin. Insa a cam lasat-o pe madam asistenta cu gura cascata , i-a dat in fata o cutie de lego (destul de mici pt 3+) si i-a construita gagica un turn din 14 bucati De azi dimineata numara pana la 3 si de cateva zile da pupici la cerere
Vad descutii enteresante Noi folosim vb lu' diarux "parasuirea incintei" si-a anka-i prezervativul si abstinenta Am luat pilula dar m-am ingrasat de la ea si pana acum nu am luat in considerare steriletul...
Mai3 cu tot respectul da' ca sa fii un medic bun, e necesar sa fii complet impartial dar in acelasi timp sa prezinti pro si contra, daca vrei sa ajuti ofera informatie pro si contra si lasa omul sa decida pentru el. Eu una sa stii ca daca ti-as intra in cabinet si m-ai judeca si spune ca nu am dreptul sa avortez ca viata e de la Dumnezeu si alea alea, te-as da in judecata Atata timp cat avortul e legal si e un drept al persoanei respective, nu e treaba ta sa decizi pentru ele. Exista atatea femei pe lume care pur si simplu NU merita sa fie mame, asa ca zau uneori sunt de acord cu avortul. Si sa stii ca sunt complet CONTRA avortului si nu l-as face niciodata!! Dar a lua dreptul unei persoane de a DECIDE in propria-i viata e ceva cu care nu am sa fiu de acord. Parerea mea e ca intr-o situatie de dilema, rolul medicului e sa informeze si sa respecte decizia pacientului. Daca pacientul cere o parere personala, da, iti expui parerea, dar parerea MEDICALA. Ti-ai ales o meserie atat de frumoasa, dar asta in nici un caz nu iti da dreptul sa practici dupa parerile tale personale, pe alea le lasi la usa cabinetului. Cat despre sterilet si alte metode de precautie care "provoaca" avort sau mini avorturi, NATURA, fara protectie face acelasi lucru pana la urma. Cate dintre ciclurile lunare pot fi mini avorturi? Ca daca e s-o luam asa, dus la absurd, religia zice ca sexul e numa' pt procreatie huh? Si asta nu e un atac improtriva ta, nu vreau sa interpretezi asa
ariadnabr spune:
Despre libertate, cred ca si eu sunt adepta unei libertati controlate, dar nu de actiune ci de situatia in care suntem. Cu baltile, Sonia s-a balacit pana la gat, dar stie clar ca daca suntem pregatiti de plecare undeva nu are voie prin balti si ca poate sari si tavali prin iarba daca vrea numai in situatia in care toalele pe care le poarta sunt adecvate. Cu mancarea am si eu un pitic, asa ca nu le-am permis sa manance singure ca nu suport "picturile" cu mancare. Julia mananca si singura, dar i-am permis asta dupa ce am invatat-o cum sa foloseasca lingurita. Normal exista si mizerie dar in nici un caz cat ar fi daca as lasa-o sa pape singura In schimb nu le ridic daca au picat, nu fac caz daca se balacesc in chiuveta sau baie. Nu le spun "nu de urca asa sus ca ai sa cazi" prefer sa le zic "cu grija, poti" sau in situatii care stiu clar ca le vor depasi, le explic de ce nu se poate. Incerc sa evit negativismul cat de cat dar mai am multe de aplicat si rezolvat si schimbat la mine.
Creme de maini folosesc Garnier Skin Naturals. E mai scumpa dar e singura cu care m-am impacat si care a avut efect la mine si am incercat toata lista De calcai, Domnu' cu mila am incercat cateva dar cum port adidasi mai tot timpul e cam lupta cu morile de vant...
Anyway, gata pauza
V-am pupicit
ankalaura spune:
Ia uite-o domne pe Irlandeza
Bai, vezi ca tot io eram cu "parasirea incintei" Diaruxa era cu "hit and run"!
Bestiala spiridusa cu turnul ei de 14 piese!!
Am fugit
Didi81 spune:
Mada de Ir, super progrese, felicitari!
Acum cu medicii, eu inclin sa cred ca e importanta si parerea personala a medicului, "feelingul" lui ca sa zic asa, mai ales daca e vorba de un medic bun si cu multa experienta in spate. Pentru ca nu conteaza numai teoria ci extrem de importanta este si experienta acumulata, ca altfel nu mai aveam nevoie de medici, ar fi fost suficient un program de inteligenta artificiala care sa cuprinda toata teoria medicala si gata. Dar adevaratul rol al medicului e sa imbine teoria cu experienta si cu "feelingul" lui. Dar repet, asta e valabil in cazul medicilor care au vazut multe cazuri, au tratat multi pacienti, cred eu ca e mai mult decat utila parerea lor.
Adica poate un medic sa iti spuna uite in general se recomanda asa si asa..., DAR din experienta am constatat ca... si eu iti recomand sa...
EDIT: bine, eu ma refer aici la parerea personala a medicului din punct de vedere strict medical, adica normal ca nu mi se pare ok sa refuze sa faca o interventie pt ca lui ca persoana (nu ca medic) i se pare aiurea, cum era exemplul cu avortul.
Hai ca deja am aberat aici de nu se mai intelege nimic din ce am vrut sa spun
Se vede ca stau prost de tot la capitolul coerenta...
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
MissJJ spune:
La Multi Ani!!!!
pentru cele doua printese, surioare de pepenasi
Anna si Yvo
sa cresteti mari sanatoase si sa aveti o zi minunata
alaturi de mami, tati si pepenasul din dotare
si asteptam poze de la petreceri
Multi pupici din uk
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A
diarux spune:
MAY3 a fi medic...inseamna muuult mai mult decat a da un diagnostic si un tratament.nu cred ca toate femeile vin sa facaa avort cu inima libera, ca asa vrea muschiul lor....adik...trebuie sa te gandesi si la confortul psihic al pacientului. daca vrei sa il ajuti cu adevarat.deja e traumatizat de situatie, ii mai faci si tu capu calendat judecandu-l. eventual ii mai dai si o palma la funduletz si ai rezolvat.(glumapentru destinderea atmosferei)
revin cu o chestiune. eu am vb extrem de serios si de sincer cand te-am intrebat daca ai incercat vreodata o metoda din cele pe care nu le recomanzi cu atata hotarare. cum poti vb despre ceva ce nu cunosti decat din carti??(pe care carti tu singura ai zis ca nu le consideri importante decat pt examene, ceea ce mi se pare absutrd, ca doar nu le-am scris io, omu de rand, ci oameni care au facut cercetari de-a lungul anilor. nu inseamna ca se intampla"ca la carte" este o generalitate pe care, cum spui si tu, trebuie sa o ai in vedere). Cea ce vreau sa zic este ca adevarul e undeva la mijloc, ca sa fiu lipsita d eoriginalitate total.
adik da, citesc din carti, pentru ca sunt convinsa ca reprezinta experienta d eviata nu a unuia ci a mai multor capete luminate. ceea ce am si facut. am citit si eu ce zici tu de efectele secundare. dar, voiam sa aflu cam cat la suta din cele care au pus sterilet au patit ceva din toate astea. si aici ai cam pierdut teren, pentru ca niciuna din fete nu a mentionat atatea efecte secundate. nu inseamna, desigur ca eu nu le pot avea, dar pana la urma este exact riscul de a iesi din casa si sa ma pomenesc cu o caramida in cap de la un etaj. (cred ca mai zis asta cineva,ANKA parca.)
de exemolu, ginecologista mea- pe care SOR'MIA a vrut s ao ucida ca mi-a provocat nasterea- nu o fi ea dintre cele mai bune. dar eu am apreciat-o pentru sinceritatea ei, chiar daca deciziile nu erau in concordanta intotdeauna. cand sa hotaram cum sa nasc, mi-a zis ca ea este adepta nasteriinaturale, ca daca nu exista riscuri ea merge pe asta chiar daca pacienta are dubii. si mi-a zis ca ea le-a incercat pe amandoua. stie ce inseamna. si ca net pledeaza pentru cea naturala. DAR..."vom vedea cum evolueaz alucrurile". pai daca ar fi mers dupa principiul tau, ce ar fi facut? nu ma intereseaza ca tu vrei cezariana, cred ca nu e buna pentru tine, deci nasti natural?????
ma rog, nu stiu daca ai inteles ce vreau sa spun, si sper ca nu ai inteles ca data trecuta ca te atac in vreun fel, doar ca...nu stiu daca asta asteapta pacientii tai de la tine! si daca vrei sa ai coada la usa cabinetului, poate ar trebuie sa fii mai mult om de stiinta decat persoana cu convingeri.zic si eu
nu e vb numai despre medici...ca sa se inteleaga.
ie-te si IRLANDEZIA!!!!