Help! Doresc recomandare....

Help! Doresc recomandare.... | Autor: geo_78

Link direct la acest mesaj

Pentru ca sunt mai mult decat disperata, apelez la ajutorul vostru pentru a-mi recomanda un medic pentru a face o mamografie.

Astept raspunsurile voastre cat de repede posibil!

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Geo,
Stiu ca se poate face mamografie la orice clinica privata: Medsana, Centrul Medical Unirea, Medicover.
Succes si multa sanatate!
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

D-na dr. Colda, la centrul medical Medsana. Nu o sa-ti para rau!!!!!

Bafta!!

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchi spune:

draga geo
in primul rand fii mai curajoasa.
la policlinica cu plata batistei este un medic endocrinolog - ginecolog, specializat in bolile sanului.tot acolo poti sa-ti faci si mamografie.imi pare rau ca am uitat numele medicului. am inteles ca este foarte priceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanacaz spune:

Draga Geo, nu te speria, nu-ti fa probleme, orice ar fi. Din experienta iti spun ca totul se rezolva. Si as putea sa-ti recomand un medic foarte bun in acest domeniu: Dr. Ioan Stoian, medic la Militar. Eu m-am operat de doua ori la el, pentru doua chestiuni diferite, dintre care una bucata problema la san si a fost extraordinar si nu am avut de atunci nimic. Daca te intereseaza, are cabinet pe str. Garmont, nr.7, (piata Regina Maria, Rond Cosbuc); tel:337.29.53 sau 336.43.73 sau 0722.232.598.

Si nu-ti fa griji, o sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_78 spune:

Fetelor multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre.
Tin sa va spun ca am fost deja la Dr. Corina Grigoriu de la Centrul MEdical Unirea care mi-a recomandat ecografie, mamografie si inca o analiza de secretie si mai merg astazi si la Prof. Dr. Ancar Virgil(Medsana).
Deocamdata am facut mamografia si ecografia si mi-a iesit un nodul solid benign, cica (asa zice mamografia) la sanul drept, dar si o umflare a ganglionilor limfatici (axila dr.), care ma inspaimanta fffff rauuuuu.
Sper sa nu fie ceva graaavvvv.....Astept in continuare sa-mi scrieti.
Va pup,
Geo

Mergi la inceput