Hai 25miky!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Buna burtici!
Sunt si eu o burtica de 33 sapt si ma alatur voua, cu destula intarziere, dar abia acum am reusit sa ma inregistrez.
Am in burtica o fetita care la echo de 32 de sapt cantarea deja 2400 gr.

Felicitari proaspetelor mamici de iepurasi! Multa sanatate voua si bebicilor!
Si asteptare usoara tuturor burticilor, sa stea toti iepurasii in burtica atat cat trebuie!

Miki25 nastere usoara! Sa vina bebe sanatos pe lume!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata fetele,

Pai Micky , tu trebuia sa nasti in Martie, cam deodata cu mine?? Inseamna ca Printesa Isabella e grabita rau!
Atunci, let's party:

CURAJ MAMICO!!

HAI BEBE ISABELLA! Te asteptam cu drag

Eu raportez o noapte cat de cat mai buna decat ieri, dar de cateva zile ma simt foarte , foarte obosita....si din pacate nu mai pot dormi ziua , cum dormeam acum 1-2 luni . Mi-e groaza ca voi fi extenuata dupa nastere daca voi continua asa

Anca

cu Codrin Fabian in 36 saptamani
AMR 4+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

Eu am trezirea in fiecare dimineata la ora 4
In legatura cu greutatea , eu am 1,64 si 74 de kg , daca stau toata ziua si nu fac nimic , decat mananc si stau in pat.

29+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

V-am lasat acum , ma duc sa pregatesc micul dejun Larissei , ca s-a trezit .
Mititica mea are o alergie la o mancare care nu o descopar . Si are niste bube care o mananca de nu se mai poate , cu toata medicatia care o dau . .

Si apoi ma bag la invatat , dar o sa va citesc in continuare , sa vedem ce face bebe no.5 .

29+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna dimineata!

Curaj si bafta Miky!!!

Eu am dormit ca o regina aseara, bebelasha a fost cuminte de data asta si nici oasele nu m-au durut. Dar am avut saptamani intregi de chin, va rog sa ma credeti.

Despre kg...ma deprimati f tare...eu am plecat de la cate kg aveti voi acum cu burtica, si am mai pus 23....deci....va rog sa nu va mai plangeti.

A...si mai pot sa raportez depresie...am plans zilele astea la greu, dar dupa fiecare repriza devin vesela si optimista...hormonii astia!

33+ Eliza Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

buna dimineata gagici . vad ca multa lume se plange de somnul de noaptea trecuta . intru si eu in categoria asta cu ceva dureri de spate si respirantie cumplit de grea in orice pozitie stateam. dar mai e putin,putin fetelor si revenim la traiul dinainte de sarcina (eu am impresia ca am sunt gravida de vreo 5 ani si nu mai tin minte cum era inainte ).
decolez spre oras sa mai rezolv cate ceva si revin pt a face bucate alese pt ziua de maine.
scot si eu majoretele pt mamica 25miky . Nastere usoara si bebe sanatos

va pup pe toate dragele mele.
P.S. asa dragi imi sunteti ca am ajuns sa va visez noaptea

Oana 36+ - Maria-Emilia
AMR 3+
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIF_pif spune:

Va citesc de ceva vreme si am vazut ca treceti cam prin aceleasi stari ca si mine, dar vreau sa va intreb, ca parca nimeni nu a zis daca vi se umfla si mainile (palmele) si le simtiti amortite?
Eu asa patesc cam de o luna, dr mi-a tot zis ca fara sare, am mai lasat sarea dar vad ca tot asa ma simt. Am luat o vreme si magneziu dar nici o diferenta.
Iar ref la kg luate, sa stiti ca se poate si mai rau - nu va zic din prima cate am luat sa nu va sperii, dar din ce am citit pe aici, eu as fi campioana la kg luate. Ma mir cum de ma mai suporta cantarul
O sa scriu mai des, poate reusesc sa ma integrez in grupul vostru pana ne mutam la mamici.

la burtici!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Nastere usoara Micky!!!

Un sfirsit de saptamina linistit si usor tuturor!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
33+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

micky nastere usoara!

33 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.Scoatem intai niste agitate pentru MICKYHAI MICKY.
Castelana nu mai vb de masaj te rog.Pentru mine e cel mai relaxant lucru...sa tratez cu sotul cand vine acasa...sa vad ce-i dau in schimbul unui masaj
Roxanasi eu am la 164cm-69kg.Deci tot pe acolo sunt.Nu e problema kg depuse,,ca nu mi se par multe in sarcina(14),problema e ca m-am umflat..sunt asa..pufoasa..Poate apuc sa pun azi niste poze facute zilele astea.
Eu am gasit o modalitate de a dormi bine noaptea-nu inchid ochii la pranz nici macar 5 minute.O aplic de vreo saptamana si nu am nici o problema noaptea ...nici macar o data nu ma trezesc sa ma duc la baie.
Azi am programare la nenea doctoru'(cel nou-v-am zis eu ca imi schimb doctorul acum pe ultima suta de metri)Sper sa nu imi faca vreo faza sa-mi zica ca nu imi poate urmari sarcina ca e prea inaintata ca ma termina..Vin cu vesti(bune) la pranz.

34+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput