Hai 25miky!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Jasmine - deci imi vine sa-i impusc!!

Vorba unora, numai aerul si mersul pe jos nu sunt impozitate in RO!!
Platesc la taxe si impozite de-mi sar ochii, si nici macar de aia 85% nu pot sa ma bucur...

Miria - unde ziceai ca emigram?

Mi-a trimis sotul azi un link cu Quebec, maine cred ca ma apuc sa-l studiez...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDIRA - Zi-mi inainte pe unde stai.

Sa stii ca eu raman loiala Australiei. E cald, e liniste, e canguri, e putini romani ajunsi acolo si e....departe.

Cristina +27 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

irinabobe,in principiu asa e,astia de obicei o lalaie mult si bine,dar acum ca e foame de bani la buget si sunt disperati sa taie tot ce se poate,tare mi-e teama sa nu se miste repede si sa ne trezim ca tocmai s-a publicat in Monitorul Oficial o ordonanta de urgenta pe tema asta.

pe mine subiectul asta ma calca pe nervi pt ca mai demult era indemnizatia de CIC tot 85%,cand am facut eu primul copil (in 2004) am prins perioada aia cu 800 RON si a fost cam nasol,iar acum tocmai ma bucuram ca prind si eu legea asta mai favorabila sa stau linistita 2 ani in CIC si ar fi culmea sa-mi traga astia clapa iar!

andira ,nu dezvolti un pic discutia cu placintele alea,ca suna tare bine ?

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

ANDIRA - Zi-mi inainte pe unde stai.

Cred ca poti sa vii dupa miros, cica tot cartierul n-are apa .

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Sa stii ca eu raman loiala Australiei. E cald, e liniste, e canguri, e putini romani ajunsi acolo si e....departe.

Eh, daca e sa aleg intre CA si AU, clar as alege AU. Dar ma seaca taxa pentru dosar, cel putin in momentul asta.
Reni, delfini, zapada, incendii, munte, mare... grea alegere

30+

Mergi la inceput

Jasmine - dezvolt, dar stai nitel sa ma uit la stiri . Am si eu o pasiune seara .

Revin mai incolo.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nici la noi n-a fost apa calda, deasta te intrebam pe unde stai. Dar vad ca acuma a dat drumul, dar vine maro.
Era asa rece dimineata, de a trebuit sa-mi incalzesc o cana de apa la microunde ca sa nu-mi cada dintii cand m-am spalat.

Nu, nu Canada nu ma incanta. Mai bine Noua Zeelanda.

Trimite-mi si mie noutatile legate de Australia daca stii ceva recent, macar sa am informatii.

Uite, decat Canada as merge in Finlanda. O tara unde invatamantul este pe primul loc si unde nu exista sistem de asistenta sociala.
Iti dai seama? O tara unde s-a ajuns la nivelul de educatie, inteligenta, rasare, incat nu exista persoane pentru care sistemul de asistenta sociala sa functioneze.

Cristina +27 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Miria - am lucrat cu finlandezi, si nu mi-a placut foarte tare.
Plus ca pana invat finlandeza...
Mai bine Norvegia, dar cam greu de ajuns si gasit job.

N-am noutati despre AU, doar ce cautasem anul trecut, si stiu ca facusem noi socoteala ca numai taxa de dosar pt toti ne costa in jur de 8000 lei. Plus acte, analize si tot restul.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

andira si eu astept "pe larg" partea cu placintele!!!!!
si in legatura cu apa calda, cel putin, la noi in fiecare seara e murdara, asa ca.... Si DOAR SEARA!!!! Chiar nu inteleg de ce! Asa ca eu fac crize de nervi in fiecare seara.

Marina 30 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Jasmine - uite aici reteta de placinta cu feta si sunca http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/08/tarta-cu-feta-si-bacon.html . Eu insa nu cumpar aluatul niciodata, il fac in casa (aici am pus 1 ou, 150g unt, 100g smantana si faina cat cuprinde).
Daca vrei sa o faci, te sfatuiesc sa pui si ceapa verde, ceva ciuperci si putin cascaval (asta e alta reteta, pe care o fac in mod normal), si e excelenta.

Iar cea cu pui si broccoli - calesti o ceapa cu carnea de pui tocata (cam 200 - 300g), adaugi si broccoli (eu pun cam 200g din cel congelat) si lasi sa se inmoaie putin.
Pui apoi aluatul in tava (100g unt, 1 ou, 50ml apa si faina cat cuprinde), compozitia de pui deasupra, apoi 3 oua batute cu 150-200g smantana, si pe deasupra tuturor astora razi niste cascaval.

Sper sa-ti placa .

30+

Edit: ca sa detaliez putin - la prima placinta, daca vrei sa pui ciuperci si ceapa verde, astea se calesc putin. Iar dupa ce se racesc se adauga in compozitia asta branza, sunca si cascaval + amestecul de oua si smanatana.
Aluatul pt prima placinta se face foarte usor, si se intinde cu mana in tava.

La a doua placinta, se caleste ceapa putin inainte de a adauga carnea de pui.

Ambele aluaturi e bine sa fie tinute la frigider cel putin 30min inainte de a le pune in tava.

Mergi la inceput

Jasmine, Marina - daca n-am fost prea clara sa-mi spuneti

Eu sunt fan placinte, fac des si cu diferite combinatii.

Aaa, nu v-am scris de condimente, dar astea sunt in functie de preferintele fiecaruia. Eu de obicei pun cimbru, busuioc, oregano.

30+

Mergi la inceput