Bravo Oani!!!! Pufuleti 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 19
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandanaG oani_2002 ms mult de raspuns, a fost ventilat 2 zile si 2 nopti, nu stiu ce inseamna mult dar cred ca nu e, totusi ma dic sa vad ce zice oftalmologul care se ocupa de prematuri aici in c-ta eu ce nu pot sa inteleg e cum tu ca medic poti sa spui ca retinopatia nu a fost vindecata niciodata? ori vrei sa dai informatii gresite intentionat ori esti rau ramas in urma? ![]() am vazut pui frumosi de MAMIDEPUIUTI ![]() si poze superbe de lorex ( sunt invidioasa .cristies nu i-au facut testul ca eu am fost acolo langa el mereu, dar cum a zis oani probabil ca au zis ca bb e mare si riscul e mic eu daca port sutienul de alaptat nu mai imi curg sanii decat ff putin cand suge la celalalt, dar si pe mine ma cam dor , suportabil Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei# |
Scuze ca ma bag ca musca-n... lapte
Ratusca mami de Andrei Ioan
Nik0le spune:
Am revenit.
LA MULTE LUNITE GARGARITZ ALEXIS DE CRISTIES! 
cristies, multumesc! Zici ca gargaritzul a facut curs de pregatire pt supt?
Bravo lui, e baiat destept!
cris_mario, felicitari si bun venit acasa!
Andrelina, felicitari pentru micul crestin Tudor!
Adina, de acord cu cristies, mergi la spital sa vezi ce se intampla. Uite o fata
pentru incurajare, tinem pumnii stransi pentru amandoua, si mami si bebe! 
cris.d, cum ai spus, am observat imediat AMR-ul...
Eu parca nu mi-as pune... mi-e frica sa nu ma patez cu rosii.
Oricum sper sa te paraseasca repede si usor toate zece, cum iti doresti!
La abdomene o sa ma bag si eu, gasisem un www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc&feature=related" target="_blank">link la tura trecuta care mi s-a parut eficient.
Nico
de
Isabela si
Irina (01.02.2010)
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel am mai vazut ca s-a atins un pic si subiectul meu prferat.... kilele am vazut o chestie faina la fetele de la fulgusori; "mamici in actiune", au trecut pe prima pagina cate kile au, cate dau jos si unde vor sa ajunga. banuiesc ca e valabil pentru cele ca mine, care nu scapa asa usor de ele si tre sa faca ceva: mai fara dulce, mai cu abdomene si alte craceli pana ne mutam toate la scutece si ne strangem mai multe fete in club, raman cu AMR meu.care sper sa scada ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)AMR: 10 kile! poze povestea noastra |
Eu l-am remarcat, dar nu am vrut sa zic nimic, daca tu nu ai deschis discutia
Eu stau asa: luat in sarcina: 14 kile. La intoarcerea din maternitate, AMR: 6 kile. Problema este ca mami indoapa la mine ca la un curcan de Ziua Recunostintei, ca zice "din ce vrei sa faci lapte?" Si eu nu protestez, asa ca in loc sa o iau in jos, abia abia de reusesc sa raman tot la +6, ce sa mai zic de luat in jos

amiss_zip spune:
Intru sa va anunt si eu ca am nascut pe 4 februarie, natural, la ora 17.15, la 38s si 3 zile. Simon a avut la nastere 2900 si 49 cm, cu un travaliu fulger. Am nascut in 20 minute cum am intrat pe poarta maternitatii. Era sa nasc in masina. Am ajuns la spital la ora 16.30 cu dilatatie 6-7, fara sa am apa rupta, avand dureri de pe la 9 dimineata.
Suntem acasa de la pranz si este foarte bine acasa.
Am sa intru sa va mai spun ce si cum
.
Mult succes gravidutelor care urmeaza sa tina ingerasii in brate!
Am editat: 49 cm.
va pup
Simon
Nik0le spune:
Tocmai vroiam sa spun ca imi doresc si eu sa primesc a doua steluta si uite, deja a aparut! 
catalutza, ce faci, cum te simti? 
Nico
de
Isabela si
Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
| citat din mesajul lui amiss_zip Intru sa va anunt si eu ca am nascut pe 4 februarie, natural, la ora 17.15, la 38s si 3 zile. Simon a avut la nastere 2900 si 47 cm, cu un travaliu fulger. Am nascut in 20 minute cum am intrat pe poarta maternitatii. Era sa nasc in masina. Am ajuns la spital la ora 16.30 cu dilatatie 6-7, fara sa am apa rupta, avand dureri de pe la 9 dimineata. Suntem acasa de la pranz si este foarte bine acasa. Am sa intru sa va mai spun ce si cum Mult succes gravidutelor care urmeaza sa tina ingerasii in brate! va pup Simon Amiss |

FELICITARI AMISS SI RECUPERARE RAPIDA! BUN VENIT PE LUME BEBE SIMON! 
Nico
de
Isabela si
Irina (01.02.2010)
ratusca_mica spune:
Astazi am avut o zi fooooarte interesanta: bebe Andrei nu a vrut sa doarma si pace de dimineata de la 9 pana acum la ora 6 seara! A inceput mititelul sa aiba colici, cred ca are iar puseu de crestere, ca papa ca disperatul de la titi si dupa aia tot cauta cu gurita, asa ca dam si supliment, doar-doar s-o potoli termita. De unde!
Acum doarme insa cu pauza la 6:30, cand l-a mai gadilat mami sa se culce la loc, en fin sa vad pana la ce ora il tine...
Nu am reusit azi nici sa il tin in fata ferestrei, ar fi trebuit un sfert de ora, insa plangea atat de tare si se ingropase de tot in cosmonautul lui albastru, incat mi s-a facut mila si l-am lasat in pace, vedem maine poate suntem in toane mai bune ![]()
Eeee, vedeti ce se intampla daca m-am tot laudat ca bebe mananca si doarme neintors 3-4 ore? Cred ca GATA! Perioada asta s-a terminat, acum urmeaza distractia pe care o tot citeam la voi
E, el sa fie sanatos, nu conteaza 
ioana_fota spune:
Amiss
felicitari esti o norocoasa cu asa nastere si deja esti acasa!
.Recuperare usoara si bebe mincacios si necolicios
.
33+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui amiss_zip Intru sa va anunt si eu ca am nascut pe 4 februarie, natural, la ora 17.15, la 38s si 3 zile. Simon a avut la nastere 2900 si 49 cm, cu un travaliu fulger. Am nascut in 20 minute cum am intrat pe poarta maternitatii. Era sa nasc in masina. Am ajuns la spital la ora 16.30 cu dilatatie 6-7, fara sa am apa rupta, avand dureri de pe la 9 dimineata. Suntem acasa de la pranz si este foarte bine acasa. Am sa intru sa va mai spun ce si cum Mult succes gravidutelor care urmeaza sa tina ingerasii in brate! Am editat: 49 cm. va pup Simon Amiss |
UAAAAUUU!!!!
FELICITARI, MULTA SANATATE, CRESTERE LA FEL DE FULGER IN GREUTATE SI UN BEBE MANCACIOS SI NECOLICOS!

ratusca_mica spune:
Lorex, ma tot tin sa iti spun: FELICITARI PENTRU PRIMA PAGINA! Arata super, si stiu cat de mult ai muncit, ca mie mi se parea tot timpul foarte complicat sa urmaresc codul cand mai schimbam cate ceva pe acolo, d-apoi sa faci schimbari majore! 

Dragos Andrei (27.12.2009)
Ema, my Lucky 13, si