Bravo Oani!!!! Pufuleti 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Sunt si eu pe aici de dimineatza, tot mai meshteresc la prima pagina, mai iau pauza, am avut si musafiri, iar am mai meshterit..azi n-am iesit deloc afara!

Va multumesc pt aprecieri vis-a-vis de cum arata prima pagina.
Nici nu stiti ce bine ma simt!

Acum,...imi cer scuze de la fetele pe care le-am trecut pe "lista de asteptare" dar...daca nu dati si voi nici un semn atata amar de vreme...

Va mult si pt complimente!!
Ma bucur ca v-a palcut ideea cu pozele mai artistice.
Mi-a venit de mult timp, inca aveam burtica micutza si tot mi se spuneau sa mai astept sa-mi mai creasca si nu mai aveam rabdare
Am tot dat serach pe net intre timp dupa "maternity pictures" sau alte sinonime si....in final asta a iesit.
Marturisesc ca nu am fost prea multumita de fotograf pt ca ma asteptam sa vina cu idei mai bune insa tot eu a trebuit sa coordonez totul, sa-i spun "ia si de sus", "ia si din unghiul asta" sau alte idei, ma asteptam sa aiba si ea idei mai specializate dar...
Ma rog, oricum in gashka mea nu mai are nimeni asa ceva deci...am dat ceatza

Revin...

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Am vazut ca ati vb despre dureri de sani de la purtat sutiene.Eu ma intreb daca nu se lasa sanii daca nu porti sutien.Spunea asta...cum o cheama...Voinea? ..stilista de la TV..care facea emisiunea aia despre coafuri pe euforia ca ea a purtat non stop sutien, noapte si zi de cand a ramas gravi pana a terminat de alaptat ca sa nu i se lase, si nu i s-au lasat.
Atunci nu eram gravi cand am auzit-o insa mi-a ramas intiparit in minte!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna fetelor,eu la ora asta ar fi trebuit deja sa fiu externata insa nu am reusit nici sa ma internez..Pana incep eu cu povestea mea vreau sa le urez bun venit noilor bebeii si recuperare rapida mamicilor.Bun venit acasa tuturor fetelor cu bebelusi mici si dragalasi,am vazut si eu pe fuga niste poze f frumoase .Va multumesc tuturor pt sustinere.Acum sa incep povestea.De miercuri am inceput sa caut prin toata tara aminosteril ca imi trebuiau pt tratament,intr-un final reusesc in lantul sensiblu sa gasesc la bucuresti si sa faca transfer la o farm din mangalia.Azi trebuiau sa-mi ajunga fiolele insa surpriza a ajuns curierul fara ele.Suna fetele de aici la bucuresti sa vada ce s-a intamplat, cele de acolo suna la firma de curierat si aia nu stiau nimic,la ei nu aparea nr de colet care il aveau fetele pe hartie .Timp de vreo 2 ore am tot sunat cand la farm din mangalia cand la farm din bucuresti, cert e ca nici pana la ora asta fiolele nu s-au gasit.Am ramas si eu fara fiole si ele cu ele lipsa in gestiune.Asa ceva numai in Roamania se poate intampla.Asa ca maine dim sotu meu pleaca la bucuresti la farm de acolo ca mi-au pus alte fiole deoparte ca le-am zis ca eu nu mai pot astepta pana rezolva ele sit si gasesc fiolele.M-au inteles si maine intru in sf in posesia lor si luni sa merg sa fac tratamentu.Scuze daca v-am facut capu calendar dar simteam nevoia sa ma descarc.Sincer nu ma asteptam vreodata la asa ceva.

32+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Ofe27 am vazut ca avem acelasi DPN...la tine se anunta ceva???desi cu problemele privind sanatatea sotului te-ai rugat sa nu se intample...cand mai mergi la control?

39

Mergi la inceput

BUN VENIT ACASA CRIS.MARIO,SorinaF, ALE1212XA (imi pare rau ca ai stat asa mult in spital) !!!

Mamidepuiuti, ador pe Alex in poza www.flickr.com/photos/43575800@N02/4331733653/sizes/l/in/photostream/" target="_blank">asta

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna fetelor,eu la ora asta ar fi trebuit deja sa fiu externata insa nu am reusit nici sa ma internez..Pana incep eu cu povestea mea vreau sa le urez bun venit noilor bebeii si recuperare rapida mamicilor.Bun venit acasa tuturor fetelor cu bebelusi mici si dragalasi,am vazut si eu pe fuga niste poze f frumoase .Va multumesc tuturor pt sustinere.Acum sa incep povestea.De miercuri am inceput sa caut prin toata tara aminosteril ca imi trebuiau pt tratament,intr-un final reusesc in lantul sensiblu sa gasesc la bucuresti si sa faca transfer la o farm din mangalia.Azi trebuiau sa-mi ajunga fiolele insa surpriza a ajuns curierul fara ele.Suna fetele de aici la bucuresti sa vada ce s-a intamplat, cele de acolo suna la firma de curierat si aia nu stiau nimic,la ei nu aparea nr de colet care il aveau fetele pe hartie .Timp de vreo 2 ore am tot sunat cand la farm din mangalia cand la farm din bucuresti, cert e ca nici pana la ora asta fiolele nu s-au gasit.Am ramas si eu fara fiole si ele cu ele lipsa in gestiune.Asa ceva numai in Roamania se poate intampla.Asa ca maine dim sotu meu pleaca la bucuresti la farm de acolo ca mi-au pus alte fiole deoparte ca le-am zis ca eu nu mai pot astepta pana rezolva ele sit si gasesc fiolele.M-au inteles si maine intru in sf in posesia lor si luni sa merg sa fac tratamentu.Scuze daca v-am facut capu calendar dar simteam nevoia sa ma descarc.Sincer nu ma asteptam vreodata la asa ceva.

32+ Maria Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

http://picasaweb.google.com/ioanafota7/Skiatos?authkey=Gv1sRgCOSKpprNg5W3vwE#5433265328617100466
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/HainuteAlexandra?authkey=Gv1sRgCIbdtby5_qSoNA#5433265488174872914
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/28Sapt?authkey=Gv1sRgCN3oo-CRi4nHHA#5433265217078654594
http://picasaweb.google.com/ioanafota7/PozaGreciaCuSotul?authkey=Gv1sRgCPyOvNeKlO_gPQ#5433265278357856306

Vorba ta ca numai in Romania se poate intampla...
Fii cu speranta in DD ca totul se va rezolva cu bine...Doamne ajuta!!!

39

Mergi la inceput

LALITICA, ce ma bucur ca ai intrat sa ne mai zici ceva de voi! Si imi place ca te relaxezi ca sa-ti incarci bateriile pt ce urmeaza. F bine faci! Nastere usoara!
Tinem pumnii pt voi

Floricel, de ce spui ca semintele de in nu trebuie macinate? Are ceva daca le macini sau doar spuneai asa, ca nu-i musai..
Ca de ex eu le consum mai usor macinate!

Ofe, pare rau pt patzania cu sotul, macar e bine acum.Te mai asteptam pe la noi!

Mamidepuiuti, La multe, multe lunite frumoase pt Alexander!

Ale1212, din ce cauza a facut infectie la stomac? a luat vreun microb din spital?

_

Mergi la inceput

Tocmai ce dadusem SENT la un post pt Onitza si cica "eroare, user sau parola incorecte!"
A innebunit si forum 2, ca doar is logata si nu-i primul post pe care-l trimit acum......ce ciudat...si enervant!

Ioana fota, succes la tartament.Speram sa gaseasca sotul tau fiolele in regula si sa incepi cu bine!

Onitza, vroiam sa-ti spun ca stiu cum te simti. Si eu ma simt la fel cand ma cheama dr in spital unde e aglomerata, irascibila si expeditiva fata de cat de relaxata e la cabinet.
Dar trebuie sa-i mai iertam din cand in cand ca sunt si ei oameni si au si ei zile mai bune si mai grele!
Bine ca si-a facut timp sa te consulte chiar daca il astepta o gravida in travaliu...daca erai tu in locul ei? Asa trebuie sa gandesti.Normal ca se grabea..nu?
nu mai pune la suflet! O sa fie bine!

_

Mergi la inceput

Am admirat toate pozele cu pufuleti...is lesinata!!! Abia astept si eu s-o pupacesc pe-a mea (ca monitorul tot l-am pupacit cu ai vostri ), nu mai zic de taica-su ca simte ca se apropie momentul si e euforic de nu se poate!

_

Mergi la inceput

Cris.mario, da' ce morcovi ai bagat in noi , cele cu 36 de sapt....ne-ai facut-o nu gluma.Auzi, asa deodata s anasti tu, ne-ai bagat in boale!!! Stau cumintica sa nu patesc si eu.
Vezi daca nu mai contenesti cu treaba??!!!

Ma bucur ca ai fetitza cuminte!!
Abia astept poze!

_

Mergi la inceput