LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ANDRA- multa sanatate tuturor. Iar tu sa reusesti si sa te mai odihnesti ca altfel te refaci mai greu.

Maria e binisor cu nasul super infundat si curgand mereu si febra maxim 38. Pana acum mananca acceptabil si pt mine asta e un barometru ca e destul de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Tzuna soi Andra sanatate multa va dorim !!! Off, nasol cu racelile astea...

Noi azi am dat o fuga pana la Sinaia,cu niste prieteni, plus piticii din dotare (Teodora si prietenul ei) , a fost asa de frumos!
Era superba vremea, soooooaaaareeeee, mai multa zapada avem noi in Buc. decat ei,la munte!
Am mancat la un restaurant al armatei, sa va spun preturi???
Asa, sa va oftic un pic...Pretul e in lei,nu euro
cappucinno=0.5lei
ciorba de fasole=1.97
ciorba de burta(cu smantana,chifle,usturoi,ardei iute)=3.87
pastrav la gratar cu cartofi natur= 7.09
cola, prigat, la 500ml=2.2
papanasi cu smantana si dulceata pana in 3.5lei...
Sunt preturi adevarate, n-am baut nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara!

Nu stie nimeni nimic de Catalina? N-a nascut? In 15 avea amr 6 zile. Eu vreau sa pun o majoreta-doua! (poate e tardiv si... prea tarziu , dar chiar m-am gandit la ea zilele astea.)Mi-e dor de timpurile in care stateam pe confe cu pupezele, cu majoretele in miscare cand se nasteau bebedoii.

Lumi, ma bucur ca ai mai dat prin stup, sunt sigura ca sunt multe fete care mai citesc dar nu scriu ( stiu si din surse sigure).

Andra v-am admirat din nou si-mi place ca ai devenit foarte activa pe forum.

Tzuna va doresc multa sanatate! M-am bucurat foarte mult ca o sa fie colega Maria cu Bibi, asa cum eu mi-am facut prieteni in viata reala prin stupul nostru, imi place sa va aud ca va intalniti si copiii au sansa sa aiba prieteni...inca de cand erau in burtici.

Pisi nu-ti mai face mustrari de constiinta, ai facut ce-i mai bine pt Nora. Si pisicile au noua vieti, o sa le fie bine.
(....imi fac probleme...ma alungai si pe mine daca mieunam sub fereastra ta?)

Ne faceam planuri de mers la schi la sf asta de saptamana, dar nu a fost sa fie, Raul a avut concurs la matematica si Giulia s-a apucat de produs muci - cred ca din cauza ca am tot laudat-o ca nu s-a imbolnavit toata iarna. Asa ca m-am multumit sa merg la piscina cu Raul dupa concursul de mate. Acum ma agit sa-i termin costumul de carnaval - are maine la clubul lui de baschet si se costumeaza in Casper - fantoma prietenoasa. I se potriveste masca perfect, ca asa e si el zambitor si prietenos.

Am inceput sa caut cadou pt ziua Giuliei. Oscilez intre trotineta, role si teatru de papusi. Vreo idee de marca de role sau trotineta? Are vreo albinuta?

Si daca tot se apropie oscarurile...vreau sa multumesc Roxanei care a facut, la cererea publicului.....albumul de 3 ani!!! La cat mai multe poze!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salut sunt tot 2 in 1, maine mergem la dr si sper sa planificam pentru marti.
noi maine facem termenul si sper sa fie bine, abia astept sa-mi vad puiuta.

KITTY.

SANATATE MULTA VA DORESC TUTUROR .

va pup si sper sa mai apuc sa intru maine sa va spun mai exact.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 39+ IOANA
AMR 2 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Kitty, si noi pentru Alex tot la role ne-am gandit. Inca n-am prea vazut pe la magazine pe-aici, cumnata mea cauta prin Ungaria, dar nici acolo inca n-au aparut. Te anunt cand gasim variante...

Trotineta i-am luat anul trecut, nu l-a prea incantat atunci, si a ramas la bunici... i-o aducem inapoi peste o saptamana, sa vedem daca vrea sa mearga cu ea...

AMR 4 saptamani pana la www.maratonadiroma.it/" target="_blank">Maratonul Romei

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

Suntem chiar bine. Mie mi-a cam trecut urechea iar Maria nu mai face febra deloc. Cu mucii e alta poveste ca nu s-au oprit deloc. Maine nu merge la gradi si probabil nici marti.

KITTY- Maria a mers acum cateva zile cu niste role a unei fetite vecina cu noi. Spun a mers pentru ca spre surprinderea mea chiar a mers pe mocheta cu ele. Nu stiu pe gresie cum s-ar fi descurcat dar pe mocheta a mers singura. Mi s-a spus ca au costat 80 lei, sunt din Carrefour (cu Fifi pe ele) sunt reglabile si au 4 rotite. Eu i-as lua MARIEI dar mi se par putin scumpe ca nu au si casca si genunchere incluse. Ti-am spus ca sa-ti faci o parere.

STEFIMIC- nastere usoara. Ne dai si noua cumva de veste cand se intampla marele eveniment?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Stefimic ....
Doamne Ajuta!Sa fiti sanatoase amandoua!

Tzuna sanatate ...

Andra e super poza aia pe care ai intitulat-o "uimire". E minunata Maria! Sa fie sanatoasa si sa ajunga o FEMEIE adevarata asa ca tine.

Kitty si eu am de gand sa ii iau lui Tudor patine dar la vara. Eu stiu ca Roxa e o firma cunoascuta dar nu am idee daca sunt si marimi mici. Cred ca poti incerca si www.skates.ro/index.php?main_page=index&cPath=2_3" target="_blank">aici. De la aceasta firma am vazut ca au adus la patinoarul de la noi mai multe modele pentru gheata.

Carmen .... sa va fie de bine! Mergeti si mancati si pentru noi la preturile alea!

Bianca nu s-a reglat cu nimic .... prune, portocale, morcovi, mere, lass baby, ceai de musetel .... nimicuta. Acum ii dau Debridat. Oricum doctora mi-a spus ca daca e genetic atunci nu am ce sa ii fac.
Azi ma ocup sa pun niste filmulete si niste poze cu nazdravanii.

Tudor primeste de ziua lui o www.varuna.ro/jucarii-vtech/3-ani---9-ani/v.-smile-nou-winnie-the-pooh---75203.html" target="_blank">consola Vtech cu un Art Studio si cu jocuri.
Ziua lui o sa o serbam duminica seara la un loc de joaca impreuna cu copii si luni acasa cu bunicii.

Revin in cursul zilei ... sper

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

LA MULTI ANI MARK! Sa fii sanatos si sa le aduci parintilor multe bucurii!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! MARK

Sa cresti mare, sanatos si multe bucurii sa oferi parintilor!

GABY

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA
ASTEPTAM MINUNEA

Mergi la inceput

am apucat sa trimit pana sa termin

TZUNA am sa va dau de veste si multumim frumos pentru sustinere si pentru ca nu ne uitati.
ma bucur ca sunteti mai bine si ca MARIA nu mai face febra si mananca, sper sa va duceti si la gradi, sanatate multa.

CARMEN ce bine va distrati voi, eu sunt tare curioasa sa vad cum va fi viata cu 2 copii.

abia astept sa vad pozicile din albumul de 3 ani.

ANDRA sanatate multa is vou si sper ca sunteti mai bine.

va pup si revin pe seara cu vesti calde, sa aveti o zi si o saptamana minunata, este asa frumos afara.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA
ASTEPTAM MINUNEA

Mergi la inceput