Cea mai scumpa piesa de arta
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin iileana, dupa parerea mea ai niste fitze de snoaba ![]() |
Pentru asta:
![](icon_smile_8ball.gif)
citat din mesajul lui muffin Normal ca ai sa ne convingi pana in panzele albe ca Giacometii in sus ... ] |
Mai ai un pic si zici ca iileana a luat comision si in plus vine sa iti ia tie banii din buzunar sa cotizezi la arte frumoase.
Foarte urata exprimare...mi-a lasat un gust deosebit de amar.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Anamaria...efectiv n-are sens, pur si simplu unii nu pot intelege, eu m-am resemnat.
Traim intr-o scietate unde aspiratia spre frumos e considerata fitza si snobism, traisca carnatu, micu si maneaua. Si berea la pet.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MUFFIN/MUFFIN.jpg)
muffin spune:
cu alte cuvinte, Sabina, e ori la bal ori la spital: Ori iti place Giacometti ori esti carnatar si manelist.
Se aude aici pe forum? om fi multi d'astia?
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
Briosa, nu pricepusi nimic. In plus mai pierdusi si ocazia sa afli ceva nou. Cincinalul asta.
Acu vezi Ileana de ce nu merita sa scrii despre lucruri dragi p'acilea? Go with the flow
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
muffin chiar m-ai facut curioasa, sincer. Poti sa-mi dai cateva exemple de opere de arta care iti plac?
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
citat din mesajul lui Laura25 muffin chiar m-ai facut curioasa, sincer. Poti sa-mi dai cateva exemple de opere de arta care iti plac? |
www.latrecut.ro/wp-content/uploads/2006/04/peshte_54745.jpg" target="_blank">Ichtio-telespectia arabescului
ocebine spune:
citat din mesajul lui xenocid Acu vezi Ileana de ce nu merita sa scrii despre lucruri dragi p'acilea? Go with the flow Come to the Dark Side. We have cookies! |
Ba, iileana sa nu renunte...cine vrea mai invata, restul, ignore...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
muffin, dar dumneata cum iti permiti sa ii cataloghezi drept snobi si fitzosi pe cei carora le place?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo
Llaura spune:
Ileana, multumim pt lectie
Muffin: (aproape) toti. Pa, ma duc sa infiintez liga ragaitorilor "imparatul e gol" bautori de bere la pet, cu sediul la Carnatul de aur. Acceptam numai oameni de treaba.
lilanda spune:
iileana, Tate Modern are o colectie www.tate.org.uk/servlet/ArtistWorks?cgroupid=999999961&artistid=1159&page=1&sole=y&collab=y&attr=y&sort=default" target="_blank">superba de Giacometti. www.tate.org.uk/servlet/ViewWork?workid=5142&tabview=image" target="_blank">Homme signalant e impresionanta. Daca ai ocazia, sa mergi sa vezi . Si Beggruen, in Berlin. Acolo chiar sint si niste piese cu dimensiuni mai rezonabile, asa, de living :))
Nu interveneam, da' nu m-am putut abtine cind am vazut efectul de peste pe mileu