Cea mai scumpa piesa de arta
Raspunsuri - Pagina 12
iileana spune:
Guestus, citeste pe litere: "10 editii originale".
Fiecare piesa este inregistrata ca atare. Are rang de unicat.
Cu piesa de la Pittsburgh ne spuse Lilanda ce-i.
Iti dai tu seama ce scumpa-i aia? :))
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus am si yo una in curte si arunc cercuri vara. capul e la tinta. |
Cit ai dat pe ea? :))
lilanda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Cit ai dat pe ea? :)) www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
De pomana, mama soacra, de pomana
Guestus spune:
citat din mesajul lui iileana Guestus, citeste pe litere: "10 editii originale". Fiecare piesa este inregistrata ca atare. Are rang de unicat. Cu piesa de la Pittsburgh ne spuse Lilanda ce-i. Iti dai tu seama ce scumpa-i aia? :)) www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
heheheh...invata gaina pe cocos acum.
lasa...mergi home ca e vineri si spune in sinea ta
"data viitoare o sa fiu vigilenta si e dat dracului giacometti asta..sa faca el 5 copii identice "
habar nu ai nimic...e clar
iileana spune:
citat din mesajul lui Guestus e dat dracului giacometti asta..sa faca el 5 copii identice " |
De care numai Guestus stie .
Tu spui "copii identice" pentru ca habar n-ai cum e cu exemplarele dintr-o serie si cum sint ele catalogate, crezi ca Giacometti a facut o mica mantzocareala ca sa traga cumparatorul de alaltaieri pe sfoara :)) si tu te-ai prins.
Guestus spune:
Auzi iiileano...tu pe mine m-ai lamurit cind ai intrebat "care e smecheria ca a fost expusa statuia si la pittsburgh".
ok...mergi si cauta alti clienti ...de azi nu te mai intreb nimic sa evit sa aflu alte probleme mai grave. ok?
iileana spune:
citat din mesajul lui Guestus Auzi iiileano... |
Asa-i, nu am stiut ca e o serie, dar, spre deosebire de tine, nu-s deloc surprinsa sa aflu, pentru ca, tot spre deosebire de tine, stiu ca se practica adesea genul asta de "multiplicare". Nu vad care-i minunea :)).
Nu are nici o relevanta asupra tranzactiei. Exemplarele sint fisate individual, nu la kilogram. Fiecare este un Giacometti original, inregistrat ca atare.
Sabina spune:
doi mari artisti vizuali in actiune:)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/15/Photograph_of_Alberto_Giacometti_by_Cartier_Bresson.jpg
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Happy_in_TO spune:
citat din mesajul lui Sabina doi mari artisti vizuali in actiune:) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/15/Photograph_of_Alberto_Giacometti_by_Cartier_Bresson.jpg |
Gata, misterul Guestus demascat: uite-l clar acolo cum isi procura copia pe care o tine in gradina drept knome.