Fara sprijin dar insarcinata (2)
Raspunsuri - Pagina 11
samira33 spune:
dulse,momentan concentreaza-te numai pe nasterea ce urmeaza...pe ingerasul ce se pregateste sa vina in viata ta.
toate celelalte sunt in planul doi...sunt neimportante pentru tine acum.
iar daca el are intentii bune va sti sa astepte,sa te sustina,sa te recucereasca...asta nu trebuie sa-l inveti tu.
iti doresc nastere usoara
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse fetele astazi mi s-a intamplat ceva.. m-a sunat fostul.. sa vada ce fac si a inceput ca a gresit ca ma iubeste ca ma vrea inapoi ca a fost un prost ca stie ca fata e a lui ca vrea o familie cu mine sa-l iert ca a gresit si nu stie cum sa ma recupereze:| nu stiu ce sa fac:(((( HELPPP inebunesc!! |
Dulse, lasa baietii deocamdata. Si fostul si fostul fost. Acum fetita si cu tine sunteti importante. Intai trebuie sa nasti un bebe sanatos, sa te concentrezi si sa-ti canalizezi toata energia pozitiva asupra fetitei si a ta. Nu ai nevoie de factori externi care sa te perturbe.
Dupa ce vei naste, vei vedea ce se mai intampla.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
madalina84 spune:
DULSE eu zic sa te calmezi,sa fi concentrata pe bebica si dupa un timp sa te gandesti la barbati din viata ta.Uite tatal copilului meu niciodata nu mi-a zis ca crede ca nu e al lui si a vrut sa-l treaca pe numele lui dar nu am vrut eu.A venit la el de multe ori,apoi a fost plecat din tara si acum a revenit si i-a cumparat de toate,plus ca acum e plecat si ia trimis scaunel de masina de acolo dar eu nu mai vreau sa am nimic cu el ci mi-as dori sa iubeasca baiatul.Asa ca asteapta sa vezi cum se comporta cu fata si apoi gandeste-te la o impacare,mai gandeste-te si ca o sa mai aiba un copil(parca asa imi aduc aminte ca ai zis)si atunci poate o sa-i dispara dragostea pentru voi.Calm baby calm
n/a spune:
eeeeeeeeeeee, numia de de-astea nu aveai tu nevoie acum. Suna-l si tu inapoi si spune-i sa astepte sa nasti si sa treaca o perioada. Spune-i ca in primul rand tre sa recunoasca copilul ca sa ii dea o legitimitate, apoi mai vedeti voi, dar daca te vrea inapoi sa aiba ceva rabdare, sa asptepte pentru sentimentele lui ceva timp pana ce nasti si-ti revi, apoi poate, poate os a iesiti de cateva ori la un suc ceva si daca se mai poate ceva si poti tu sa-l ierti.... mai vedeti.
Io una nu l-as ierta, nici macar pentru copil. Dra eu sunt eu si poate vorbesc prin prisma celor traite de mine. Tu gandeste-te ce simti si ce vrei, dar nu te grabi. Ai tot timpul din lume sa vezi de ce s-a chirait el pe langa tine, maia les acum cand nasti si esti vulnerabila.
Mie imi e sa nu vrea copilul sis a il doara in cot de tine. Sa nu uiti ca nu a fost lana tine. Toata sarcina ai fost o parasita cu burta la gura, ai avut nevoie de sprijin si pentru el nu a contat ce ai vrut tu. Te-a lasat la greu si asta spune foarte multe. Gandeste-te bine, dar nu acum. Dupa ce nasti si dupa ce te refaci. Adica pe la vreo trei luni ale copilului. Mai da-i incolo de barbati, ca lumea nu se opreste in loc de ei.
n/a spune:
A.... si spune-i ca ai nevoie de bani sa nasti. Multi si cere-i sa se implice financiar ca semn ca ii pare rau. si daca se poate sa nu scoti tu nici un ban si sa-i pui deoparte pentru copil, pentru tine asa sa faci. Vezi ce zice!!!! Sa-si faca datoria daca e asa de inebunit sa fie iertat. Daca nu..... pa si la revedere!!!!
Nu fi fraiera!!!! Asta insemna sa va vrea inapoi, sa-si asume in primul rand obligatiile. Sa te care, sa te duca, sa-ti aduca. Sa vezi ce uita ca te vrea innapoi.
andata spune:
Va anunt pe toate cele care ati fost alaturi de Dulse ca a nascut azi prin cezariana o fetita minunata de 3 kg.
Sa ii dorim toate refacere rapida si o bebelina sanatoasa si papacioasa. Fie ca micuta Maria Ioana sa aibe parte de multa sanatate si noroc si multa iubire.
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
n/a spune:
Sa fie intr-un ceas bun!!!! Felicitari!!!! Fetita sanatoasa, frumoasa, fericita si cu mult noroc ii doresc si sanatate multa pentru dulse. Asteptam primele impresii aici de la dulse. Pana atunci dumnezeu s ale aiba in paza lor si sa auzim de bine. Pana la botez e bine sa nu-i strigam numele micutei, nu? Oricum toate gandurile bune catre ele sa curga!!!!!!
II mai urez sa aiba laptic!!!!! si la bebita ei sa-i placa!!!!!
alex_andra spune:
Felicitari, Dulse
Sa ai o fetita sanatoasa tun!!!
Te asteptam cu drag
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andata Va anunt pe toate cele care ati fost alaturi de Dulse ca a nascut azi prin cezariana o fetita minunata de 3 kg. Sa ii dorim toate refacere rapida si o bebelina sanatoasa si papacioasa. Fie ca micuta Maria Ioana sa aibe parte de multa sanatate si noroc si multa iubire. http://community.webshots.com/user/annadana1 http://ganduri-de-mama.blogspot.com/ |
Eessstteee! Sa-i traiasca!
Sper ca, pe saptamana viitoare, sa-i trimit si eu pachetelul promis!
Si sa-l lase in aia ma-sii pe "ala", acu' ce mai vrea, n-a sprijinit-o toata sarcina...
Numai el mai lipseste, sa-i faca (,) capu' calendar ca nu-i acorda atentie si ca e ocupata cu fetita care pana mai ieri nu era a lui...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri