Locul fetelor Nou-Venite (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Nu zice nu pana cand nu vezi rosu in fata ochilor

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

uuauuuu...ce vitezomane sunteti !!

va pe toate.
eu nu am ce sa scriu despre mine, ca nici luna asta nici macar la partea de nu ma incadrez, de altceva nici nu poate fi vorba... desi daca as ramane luna asta, as avea DPN-ul exact de ziua sotului...

of, of....mai bine revin cu picioarele pe pamant...

ma duc sa-mi culeg odrasla de prin vacanta si daca ne intoarcem suficient de repede, sa mai si gatesc ceva....
voi ce mai gatiti ?

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Jesia, eu faceam. Nu stiu de Trutzi, dar stiu ca Dragaica a facut acupunctura inaintea FIV.
La mine a dat roade reflexoterapia. Acum sunt suparata pentru ca terapeuta mea a plecat in Italia si a rams altcineva in locul ei care, desi are mai multa experienta si practic ea a insuflat placerea asta la prietna ei determinand-o sa se specializeze, nu este atat de buna ca cea dinainte. Masajul este OK, dar prima tipa facea si un masaj somatic pana la genunchi si avea o mana mai de terapeut. Sper totusi sa fie bine si cu tipa cea noua.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Eu cred ca e mai buna Maca decit BU,macar am auzit ca a dat rezultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

ok.
deci, eu aflu ca sunt insarcinata.cand ajung in luna a treia(prefer a doua ca nu nasc la 9 luni) imi declar castigul cel mai mare pe care mi-l pot declara.sa zicem 50 de mil.platesc CAS la acest castig pana nasc,asa in fiecare luna(nu mai stiu exact,dar verific,paremi-se 10,5%).bun.dupa ce nasc , 2 ani, primesc in fiecare luna 85% din 50 de mil, adica 42,5 mil pe luna(4250), timp de 2 ani.
am explicat ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Fetelor, dupa ce ma lamuresc va comunic si voua, ca poate nu vorbesc aceeasi limba cu Nike si ne lungim aiurea pe aici si nu as vrea sa o stresez prea mult pe Nike. Asa in PM pot spune exact cum stau lucrurile. Va tinem la curent, mai ales ca se pare ca este un subiect fierbinte.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

polo detalii plizzzzzzz...cate luni ai facut? sau cate sedinte pe luna sau cum se face dar mai ales cum te-ai simtit? ai avut ceva stari de rau sau ceva ?

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

jesia,
te pot recomda eun la cel mai tare sensei maestru reiki din tara si unul dintre cei mai tari din europa.
a rezolvat cazuri disperate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Jes da de ce te intereseaza....ajuta la bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Jes da de ce te intereseaza....ajuta la bb?

pai asa am auzit...de asta intreb si eu

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

reiki ajuta suta la suta.
eu am facut in octombrie si in decembrie am ramas insarcinata.si nu sunt singurul caz.
il stiu bine pe sensei.

4000 de venitul maxim.scuze.
polo,ti-am raspuns pe mail.

cu tot cu prima

Mergi la inceput