Nasterea la Medlife (15)
Raspunsuri - Pagina 19
alinab2 spune:
Melania, pe mine m-au sunat astazi de la Medlife ca nu se lucreaza in 24. Asa ca m-au reprogramat pt 26 mai.
e_cami spune:
Oana,
Exact asa gandesc si eu si din acest motiv am considerat ca nu e cazul sa mai raspund Larei. Oricum, se pare ca nu am fi ajuns la nici un rezultat!
Stie cineva ceva despre Cristina? Cum a decurs nasterea, cum se simt ea si bebe mic?
melaniam spune:
Buna Alina,
Si pe mine m-au sunat pentru reprogramare, deci se pare ca nu se lucreaza pe 24.
melaniam spune:
Buna Nicoleta B,
Nu ai mai scris demult. Ce mai faci? Cand urmeaza sa nasti? Eu o sa nasc ori pe 25.06, ori pe 01.07. Sa speram ca va fi bine pana atunci. Poate ne vedem pe acolo....
Mai sunt fete care vor naste in jur de 01.07?
OanaMar spune:
dragelor, ce vreti sa spuneti?!!!cum adica nu se lucreaza la medlife?pai eu nasc pe 24 mai..Trebuia sa nasca una din voi pe 24?Nu pot sa cred asa ceva. Maine ma duc oricum sa fac analizelele dinainte de nastere si o sa intreb..
Bubante spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaMar dragelor, ce vreti sa spuneti?!!!cum adica nu se lucreaza la medlife?pai eu nasc pe 24 mai..Trebuia sa nasca una din voi pe 24?Nu pot sa cred asa ceva. Maine ma duc oricum sa fac analizelele dinainte de nastere si o sa intreb.. |
Doar in clinici nu se lucreaza pe 24. Spitalul nu este inchis, stai linistita .
Iti dorim nastere usoara si sa ne tii la curent cu noutatile.
e_cami spune:
Oana,
Iti tin pumnii, bafta multa si sa ne spui cum a decurs totul.
Cand ai facut ultimile analize?
Eu am facut in primul trimestru, oare cand trebuie sa le fac pe urmatoarele? Acum am 24 saptamani si ma mai duc la control peste trei saptamani, dar nu mi-a spus nimic de analize.
Bubante spune:
Citat: |
citat din mesajul lui e_cami Oana, Iti tin pumnii, bafta multa si sa ne spui cum a decurs totul. Cand ai facut ultimile analize? Eu am facut in primul trimestru, oare cand trebuie sa le fac pe urmatoarele? Acum am 24 saptamani si ma mai duc la control peste trei saptamani, dar nu mi-a spus nimic de analize. |
Cami, analizele uzuale se repeta doar inainte de nastere. Oana mai are un pic si de aceea le face.
Noi ramanem pana atunci doar cu ecografiile si DT/TT dupa caz.
OanaMar spune:
e_cami, medicul meu este colaborator deci vine numai la nastere la medlife, asa ca nu pot sa spun ce analize fac ei acolo. eu lunar am facut la dr meu anticorpii, in sapt 34 analiza secretiei si abia acum (adica maine) cu maxim 2 sapt inainte de nastere trebuie facute Hemoleucograma si coagulograma (care cica ar costa 600 lei)si astea le fac direct la medlife impreuna cu consultul preanestezic care costa 60 lei parca.
O sa revin cu siguranta cu alte detalii dar daca mai vreti sa stiti ceva,poate mai am idee
e_cami spune:
Oana,
Si eu am facut analizele in Ploiesti. Am venit in Buc numai la eco si amaniocenteza la Pelinescu, asa am ajuns sa raman sa-mi urmareasca sarcina. Pentru ca la ultima vizita nu am discutat nimic de analize, eram curioasa sa stiu cand mai trebuiesc facute, eventual sa ma duc doar cu rezultatul la el.
De ce ai facut lunar anticorpii, din cauza rh-ului?