De ce crema de zi si de ce de noapte?

De ce crema de zi si de ce de noapte? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Va intreb pe cele care stiti (si stiu ca e plin forumul de experte in cosmetica ) - ce diferenta este intre crema de zi si cea de noapte? Si daca ne dam cu crema de zi noaptea sau cu cea de noapte, ziua - ce problema apar?

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu m-am dat cu crema de noapte ziua si nu am patit nimic,cred ca diferenta este la consistenta ei ,adica cea de noapte mie una mi s-a parut mai "usoara".

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Crema de noapte vs crema de zi
Cremele de noapte tind sa aiba o concentratie mai mare de substante active precum retinolul sau vitamina C, pentru a ajuta tenul sa se refaca, dar si sa il hidrateze. Cremele de zi pe de alta parte, se concentreaza asupra actiunilor de hidratare si protejare a pielii de factorii nocivi din mediu, cum ar fi razele UV si poluarea. Principalele substante care pot face aceste lucruri sunt antioxidantii si factorii de protectie UV. Nu poti face rau pielii daca folosesti crema de noapte in timpul zilei si invers, numai ca este destul de logic ca nu ai nevoie de factori SPF dupa ce soarele a apus...

Cercetarile au aratat ca pielea actioneaza in concordanta cu ceasul biologic. In timpul zilei, energia pielii este concentrata spre a se proteja de factorii nocivi din mediu, iar seara este concentrata asupra functiei de regenerare a celuleor. Prin urmare, folosirea produselor pentru zi si noapte sustine diferitele procese naturale ale pielii.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

bb_yasmi a descris f bine diferentele. Intre cele 2 tipuri de creme sunt deosebiri legate de actiunea lor in parte asupra tenului, cat si de consistenta, de obicei cele de noapte sunt mai onctuase. Cele de zi potejeaza pe cand cele de noapte trebuie sa regenereze pielea.
Regula de baza cere 3 tipuri de crema: de zi, de noapte si contur de ochi.
Un ten ingrijit optim si hidratat arata mai sanatos decat unul care primeste crema ocazional, asa cel putin e in teorie.
Tin sa vin si cu un contraargument: mama mea. Ea folosete o singura crema pt toata fata + gat, decolteu si in jurul ochilor de la L'Oreal, mereu "anti peau seche" de noapte si se tine de gama asta de vreo 17 ani. Va pot jura ca nu are nici un rid adanc, doar cele normale de expresie si tenul ii arata incredibil la 58 de ani.

19+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Cremele de zi au si SPF...deci poti sa le pui si noaptea, inschimb sa pui ziua o crema de noapte fara SPF...

cremele cu SPF sunt recomandate si iarna si mai mare de 15, 15 protejeaza max 2 ore!

cele de noapte sunt mai concentrate, si procesul de regenerare est mai activ noaptea deci acctioneaza mai bine

Mergi la inceput