Fulgusori de nov-dec2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Puiul meu a bagat un somn de 2h, asa am mai facut din curatenia pt duminica la botez.
Gabitza35, banuiesc ca te referi la preturile afisate pe site-ul Medlife, caci si Matei al meu are acolo medicul de framilie (implicit pediatra). Prima consultatie a fost acasa, pt ca am prins in decembrie nametii uriasi si un friiig, dar nu a costat 330 ron, parca 150 sau 250 ron nu mai stiu sigur. Dar cum tu ai gemeni, habar n-am dc se inmulteste cu 2...
Si eu sunt interesata in privinta vaccinului de care vb.
Simina, nu te mai enerva (usor de zis), si eu am niste draci...uffff
Tati ne ajuta seara la baitza, mai ales la partea cu limpezitul, mai cate o repriza de acrobatii ca sa rada odorul..mai un leganat pe picioare, din astea. Aseara a facut niste ochi cand m-a vazut ca intru cu aspiratorul in camera copilului...sa il curat de muci

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Alinutza - am vazut poze frumoasa poate fi!
Astea: http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/101MSDCF# si http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/PozeMaria# sunt tot de le voi, corect? Pot sa denumesc folderul cu numele tau, ca cine se uita sa stie cine e frumoasa din ele?

Am vazut iar toate pozele de la fulgusori, tare frumosi mai sunt toti

revin mai tarziu

dymomo niciodata nu e prea tarziu

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_24 spune:

Da Monis poti sa le denumesti,sa faci ce vrei cu ele.eu sunt fericita ca datorita tie am reusit sa le pun.multumesc frumos inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

tati al nostru schimba scutecul de pishu'...ne pregateste baia, ne tine de manute cand ne intoarcem pe burtica la baissa...pregateste bibi, ii da sa pape.....insa cand e vorba de nr.2.....a zis ca nu poate neam....(si toata lumea ii spunea ca o sa-si schimbe atitudinea cand o sa vina bb...insa, se pare ca tot are o mare jena )

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Am vazut pozici cu fulgusori foarte frumosi.
Dar si tatici harnicuti, care fac baie la bebe sau schimba scutecul. Eu imi tot intreb sotul : "nu vrei sa-l schimbi tu? sau sa-i pui numai scutecul?".... si imi raspunde: "inca nu".....
Voi cum stati la acest capitol?

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
http://picasaweb.google.ro/c.borostean

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Krelia si al meu sot tot cu nr 2 are treaba si cu spalatul pompitei pt nas. La astea doua se codeste de numa numa. Bine ca el e si gretos tare. Acu vreo doua seri cand i-am dat sa curete pompita de nas a zis "never" si eu i-am explicat clar ca corpul copilului lui e ca si cum ar fi corpul lui asa ca... cum el isi sterge mucii si se sterge la fund asa sa faca si cu Danut. Dupa un minut mi-a replicat din baie " De unde stii tu ca mie nu imi este greata sa ma sterg la fund". Am murit de

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Krelia si al meu sot tot cu nr 2 are treaba si cu spalatul pompitei pt nas. La astea doua se codeste de numa numa. Bine ca el e si gretos tare. Acu vreo doua seri cand i-am dat sa curete pompita de nas a zis "never" si eu i-am explicat clar ca corpul copilului lui e ca si cum ar fi corpul lui asa ca... cum el isi sterge mucii si se sterge la fund asa sa faca si cu Danut. Dupa un minut mi-a replicat din baie " De unde stii tu ca mie nu imi este greata sa ma sterg la fund". Am murit de

si al meu are greturi tot la nr 2, in rest face de toate

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lili apropo si la a tale poze imi bagasem nasul da uitai.Mumos baiat are mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

dymo.....e foarte tare al tau sot...era sa-mi trezesc copilu' din somn....m-a pufnit un ras ......crede-ma ca stiu ce spui..si al meu e la fel....uitasem de muci ...Uneori, cand mai stranuta R...ii mai ies mucutzii afara...si daca e lg el...tot ma cheama "vezi suflet ca i-au iesit mucii afara" (dar ma ajuta cu aspiratorul la nasuc..insa pompita tot eu o spal

al meu are o problema si cu sangele....si cu spitalurile...(ca mai toti barbatii, cred)...nu stiu zau cum a rezistat 3 zile cu mine in Municipal..cred ca l-au tinut in "viata"...Colele si tigarile....

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Remember me ?

Imi este tare dor de voi dar din pacate nu prea am mai deschis calculatorul in ultimul timp...am avut niste nopti in care Ema nu a inchis ochii eram rupta de somn. Acum sunt suuuper fericita ca de 3 nopti doarme de la 12:30-1 noaptea pana la 6-7 dimineata. Cat o sa tina minunea asta ??

Am citit ca avem multi fulgusori crestinati. Felicitari.

Trebuie sa citesc si capitolele din urma ca pierd discutii interesante.

Sper ca toate sunteti ok. Eu una astept primavara nu de alta dar primarul Negoita a cam uitat sa dea zapada de pe trotuar si din parcuri.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Acum sunt suuuper fericita ca de 3 nopti doarme de la 12:30-1 noaptea pana la 6-7 dimineata. Cat o sa tina minunea asta ??

bine ai revenit cu vesti bune

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput