"Salar" la 5,5 ani
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
ce bine ar fi
Deocamdata Giulik isi alege geanta Sper sa treaca repede si sa-mi termin munca in 2 ore alt stres imens
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Deianira spune:
Daria, pun pariu ca o sa treaca timpul rapid si o sa va simtiti la lucru ca la o sueta intre fete . Data viitoare poate o luati si pe Sela daca tot e asa ca-ntre fete .
desprecopii spune:
Mamici intelepte, sfaturile voastre au inspirat www.desprecopii.com/INFO.ASP?id=1980" target="_blank">Mita si recompensa in educatia copilului
va multumim,
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
szivarvany spune:
Am trecut cu bine de prima zi de munca.
Evident Giulik are o viteza uriasa la aranjat si sortat hartii, asa ca pe data viitoare ii pregatesc mai multe
Asa ca la ora 10 deja isi colora ale ei si decupa
A aratat la toata lumea salarul din portofel, e incantata rrrau si tare mandra ca luni isi va cumpara nu stiu ce bomboana
Eu am fost un car de nervi - evident si cand a spus de la biroul ei ca vorbesc cam mult la telefoane m-au trecut transpiratiile
Insa i-a placut. Sper doar sa o tina mult timp de acum inainte ca altfel nu stiu ce ma fac.
Ma tot gandesc daca intr-o dimineata de sambata imi spune ca ea nu are pur si simplu chef sa vina ... cu ce o "aburesc".
Avand o curte enorma vom putea aduce catelusa, trotineta, minge ... sa treaca timpul
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
happiness spune:
Mamagiuliei,salariul e pe saptamana,nu?Norocoasa fetita ta.Chiar nu vad motive sa fii atat de stresata si sa te invinovatesti.Eu dimpotriva ii spun ca trebuie sa ma lase sa imi pregatesc lectiile,sa fac fise,teste,sa lucrez pentru ca asa iau banii si asa ii asigur ei tot ce isi doreste.A mea merge cu mine la scoala,cand merg in activitate si nu sunt elevi,si e foarte incantata,mai ca m-ar plati ea pe mine sa o iau.Mai vin si alti copii si ii place sa se joace cu ei afara,in curte.