Blender vertical !
Raspunsuri - Pagina 2
Natasa spune:
Mujdeiul nostu e foarte simplu: apa, un strop de ulei, sare si usturoi. Bagi blenderul in el si gata :) . Pentru sosul de usturoi pt shaorma pun cateii de usturoi dupa ce e maioneza tare si il mai imblinzesc cu un strop de iaurt.
Ziceam ca fac maioneza cu mai putin ulei pentru ca nu am ce face cu atita, nu mincam decit foarte rar si atunci nu in cantitati d'astea. Daca in cana aia inalta pui un ou si ulei cit sa acopere oul merge la fel de bine ca in filmulet.
Salata de vinete iese foarte bine cu asta, de icre nu stiu ce sa spun, nu am incercat, dar le-ar face pasta si nu s-ar mai intelege ce e acolo, eu asa cred (mie imi place sa simt bobitele de icre). Piureul de cartofi, dupa cum mai spunea cineva, e o mizerie, nu incercati sa-l faceti cu blenderul.
geniest spune:
Am executat maioneza, insa mi-a iesit putina. Nu ma asteptam sa fie asa.
Am pus 2 galbenusuri , 1 lingura mustar, 1 lingura zeama de lamaie si un praf de sare. Oare am gresit eu undeva ????
Am pus ulei cat sa acopere ouale, cred ca max 100 ml.
cristina22 spune:
si ti-a iesit daca nu ai pus albusul?Eu am incercat doar cu un galbenus, 100 ml ulei, lamaie si mustar si mi-a iesit lichida
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
kiki31 spune:
Am facut si eu maioneza doar cu un galbenus,o lingurita de mustar,zeama de lamaie si 140 ml.ulei.A iesit superrrrrr,si a fost gata in 20 de secunde.Asa sa tot faci maioneza.
buli spune:
eu mai fac usturoiul cu o rosie-doua, ulei de masline, putin cimbru si sare. sau in loc de rosie pun iaurt - miam ...
si tot la fel, blenderul asta e cel mai tare electrocasnic, folosit puternic.
salata de vinete o fac simplu, pun vinetele coapte, ulei, sare, ceapa taiata sferturi si in 2-3 min e gata.
maioneza n-am facut pt ca nu mincam.
il mai folosesc la supa-crema de rosii
toc si carne daca e vorba doar o bucatica mica.
fac pasta pt oua umplute
crema de brinza cu ceapa
si tot ce trebuie amestecat/taiat/facut pasta
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 si ti-a iesit daca nu ai pus albusul?Eu am incercat doar cu un galbenus, 100 ml ulei, lamaie si mustar si mi-a iesit lichida C+C=Andrei "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata." |
Nu am pus albus ca am zis sa o fac clasic, cum am pomenit ca se face maioneza. Nici mie nu mi-a iesit foarte tare. Poate am pus prea mult mustar ? Daca intorceam paharul, curgea...
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiki31 Am facut si eu maioneza doar cu un galbenus,o lingurita de mustar,zeama de lamaie si 140 ml.ulei.A iesit superrrrrr,si a fost gata in 20 de secunde.Asa sa tot faci maioneza. |
Bravo !!!! Ce cantitate finala ti-a iesit ????
jenn spune:
Pt fetele carora le a iesit maioneza lichida -uleiul se pune intai apoi ou si restul ingredientelor,asta e marele secret!PT geniest-are si accesoriu pt frisca?Maioneza ti-a iesit putina pt ca ai pus ulei putin,eu pun 300 ml.
cristina22 spune:
dar oul sa fie intreg! Ca altfel, indiferent de ordine, cred ca iti iese lichida, asa cum zice si Geniest
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."