"Abdomen extra-plat: Beachbody (15)"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

http://www.youtube.com/watch?v=rcgOwv-L24Y
am gasit disectia, era dintr-o emisiune de la englezi la care participa si Jamie Oliver...este o serie de mai multe emisiuni in care incearca sa-i trezeasca pe englezi(au deja 60% din populatie obeza)

am ghicit! era Gunther Von Haagen!

Jamie e febletea mea...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Ninge ca in povesti:-)
pe vremuri ma imbracam si plecam sa ma plimb....acuma cu cine sa las copilul care doarme? cu pisica? sau catelul?
Maine mergem sa ne bucuram de zapada!

Voi ce faceti duminica?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Ninge ca in povesti:-)
pe vremuri ma imbracam si plecam sa ma plimb....acuma cu cine sa las copilul care doarme? cu pisica? sau catelul?
Maine mergem sa ne bucuram de zapada!

Voi ce faceti duminica?

si-aici ploo ca'n marina voica, si-i trecut de ora noo (dimineata), aolica mai (asta ultima fuse din ion dolanescu). :-))

duminica? la fel ca si sambata - joc si voie buna azi presarate cu aspiratoare si pamatufuri anti-praf, munca, superbowl party cu high heels and all, poate yoga maine seara, daca nu-mi frang gatul pe tocuri la party sau ma gaseste frun Sburator de-ala negru dupa care i se scurg ochii lu Lumi, da' si mie. naughty girl here. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

eu maine lucrez..trista viata
Conchita eu nu mai am scapare cu Shaun si workout-urile lui..sunt addicted for life

aseara am prestat Hardcore Abs 15 min cu Shaun, normal

azi: Insanity-Upper body weight training 1 ora
si Hip-hop abs-Total body burn 40 de min

maine seara o sa fac Shakeology 30 cu Tania..foarte fain Shakeology, se vede ca a ajutat-o Shaun sa faca o treaba faina cu workout-urile alea

noapte buna

DIG DEEPER!!!!

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

so,you think you can dance?
http://www.youtube.com/watch?v=XQtNMCpADx0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QOdcTaaBalE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

eu maine lucrez..trista viata
Conchita eu nu mai am scapare cu Shaun si workout-urile lui..sunt addicted for life

io vorbeam de sburatori, mey, nu de workout. desi se poate lasa cu 200 de calorii pierdute pana la urma. :-)) maine la party am prima mea date cu un nene negru care cam seamana cu dragutul tau de shaun, numa ca e prof univ nu trainer si nu e asa de musculos, dar arata tipic, stii tu corpul ala de antilopa specific negrilor, mmm. imi vine sa rad intruna cand ma gandesc. sa nu ma urasti, da? :-)) sa ma vada mama acuma ce pui de open-minded a avut la usa si n-a stiut. ar fi a doua mea intalnire inter-rasiala, ca sa zic asa, desi nu exista rase. prima a fost cu un vietnamez, m-a impresionat la culme - cu 8 frati acasa, emigranti super saraci, a ajuns ditai avocatul pentru vipuri pe-aici. am ramas prieteni foarte foarte buni, ca nema chemistry si imi cam ajunge pana la jumatea gatului ca inaltime. frate, io nu stiu de ce plang femeile dupa divort, la ce mijto e viata single. gata, suficiente confesiuni pentru sambata dupa amiaza, ca voi sunteti femei serioase si maritate, nu vreau sa va duc in ispita. :-) Deus si Allure, in voi mi-e baza sa ma intelegeti si sa ma sustineti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

wow Conchita..seamana cu Shaun? go get it girl..draci tu crezi ca io ma refer numa' la workout-uri? :-)), dar zic sa fiu si io serioasa ca o femeie semi-maritata ce sunt..bafta maine cu negroteiul..ai,ai,ai

ma culc naiba ca bantui ca fantoma p'aci

DIG DEEPER!!!!

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#

so,you think you can dance?
http://www.youtube.com/watch?v=XQtNMCpADx0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QOdcTaaBalE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Conchita - pe mine te poti baza:-) ce are de-a face certificatul? etse doar o hartie(roz)

Azi, duminica, ora de gratie 9.45...apa multa cu lamaie, sotul face un fresh ca la carte, papam de micul dejun si iesim in natura sa ne clatim creierii imbacsiti.
La pranz baietii mei au supa de pui cu taitei de casa, friptura de pui cu lamaie facuta in vas de yena fara grasime si eu...? Habar nu am:-) Ceva gasesc si pt mine, in cel mai rau caz mananc varza murata cu telemea. Stiti ca varza murata are doar 26 kcal la suta de grame? Ma refer la aia taiata fasii subtiri cum pe aici fac hostezenii(unguri)

VA pup, va doresc o zi buna si plina de bucurii!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna fetele. va tot citesc, insa nu prea scriu.
trebuie sa spun ca v-am vazut Ema si Lumi- aratati f bine.
legat de dulce. si eu tot asa sunt de parere. cat mai rarut pt a evita dependenta: dintotdeauna ii dau fetei numai in weekend dulce. daca e expusa la dulciuri zilnic sansele sa faca carii sunt mult mai mari decat daca e expusa 2 zile/sapt. in plus, sunt acasa in weekend si pot controla ce ii dau. mama mea sau a sotului au grija de fetita noastra cat suntem la munca. o servesc cu dulciuri de pe la 2 ani. biscuiti de bb a servit dupa 1 an. fff rar. cioco dupa 2 ani( pardon pe la un an jum. prima data- data de rudele din Ro. fara ca eu sa stiu)
noi incercam sa mancam sanatos per total. nu prea prajim in ulei, facem mancaruri la cuptor(roasts,etc) mai degraba. la care pui cateva linguri de ulei si nu tot timpul, fata de prajit la foc.cel putin incercam sotul mai mananca carfofi prajiti mai rar( de cand cu burtica lui), facem la cuptor- yam.
mr sotz- care e un mare gurmand si gateste demential, e slabutz din fire. el are 1.82cm. acum 13 ani avea 60kg si acum are 73kg. si un pic de burtica, in conditiile in care el era nu plat, era concav cand statea pe scaun ma speria, se vedeau toti muschii si doar pielea. ma complexa teribil. asa arata din adolescenta pe cuvant ca doar ne stim din copilarie. intotdeauna a fost activ din cauza serviciului. si a mancat destul de mult. insa are sweet tooth si el ca si mine. deh, din neam de romani ne tragem ... mancarea-i la loc de cinste ...
dupa ce am tot citit, cel mai sanatos desert( daca poti spune asa) ar fi inghetata ca nu s-ar transorma asa rapid in grasime si in plus are putine cal daca alegem varianta cu fructe/vanilie, nu cu cioco/ alune/siropuri de artar, pecan,speciale pt inghetata/sprinkles/biscuiti. in plus puteti sa faceti voi inghe cu indulcitori, e f buna. sau chiar iaurt fat free + fructe congelat- f bun. si normal: moderation is the key.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

AM venit si io la raport: vineri n-am facut sport deloc. Dar m-am enervat la culme cand am vazut ca dupa un kefir si lichide tot m-am balonat/umflat si asa mi-a pierit cheful de tot Cred ca nici n-as fi avut energie de sport la ce supi eram
Sambata: am executat 30 minute de bicicleta +cate 10 repetari din fiecare exercitiu din 8min.abs. Papa: o banana, o felie de paine cu vinete si o rosie(felie maaare, de franzela - deh, am mancat la mama care nu intelege ce e cu franzelutele alea de graham cu felii mici-mici), 3 ciuperci umplute. Si atat.
Duminica: am papa juma de amandina(mama asta!). Azi voi mai papa: o farfurie mare, plina ochi de ciorba de varza in care o sa pun ardei piscosi . Asta pe seara, probabil, si la amiaza o pulpa de pui la cuptor(sau 2 pulpe)+2 linguri de cartofi pireu+muuuuult mujdei(simplu,usturoi, ulei, sare, apa). Pe seara probabil voi executa iar bici, la un film fain.

Ce bine arata Shaun asta!!E PRIMUL negru care imi place! Mi-am scos si eu de pe youtube programul de abs, si o sa ma apuc de el. Adica...daca sunt in stare. Cand ii vad cat sunt de transpirati imi dau seama ce greu este!Deocamdata ma pedalez la bici vreo sapt. sa nu-mi socehz corpul cu chestii prea grele. Saracu' de el

Allure, ce de probleme de sanatate te-au lovit! Lasa ca le dai de capat cumva. Eu cand am avut candida (vaginal, dupa antibiotice) am tratat cu Flucovim, o doza unica. Am avut o candida tare urata, niste mancarimi in zona aia de-mi venea sa mor, plus mi se inflamasera toate cele prin zona aia si aveam secretia aia branzoasa. La mine o doza de flucovim (+spalaturi vaginale vreo 3 seri) a fost suficienta. Pe prospect scrie ca flucovim se poate lua si in cazuri recurente cate o pastila/sapt.
Poate ai luat deja medicamentul asta sau vrei doar naturist sa o tratezi, eu m-am gandit sa-ti zic ce m-a ajutat pe mine.

Va pun o melodie SUPERBA! Dar mai mult decat melodia este reactia publicului! In viata mea n-am vazut asa ceva! Mie mi-au dat lacrimile. Enjoy
http://www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0&eurl=http%3A%2F%2Fmusicstage.info%2Fwith-lyrics%2Flara-fabian-je-taime-live%2F&feature=player_embedded

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

allure,of saraca de tine. si eu am tot avut pb cu candida. sora mea cu HP.
ce am facut cand tot am avut candida si pe limba si prin alte parti
am scos alim care contin drojdii, fermenti. adica:branza, paine din aluat dospit, smantana fermentata, lapte batut, bere, vin, cidru, ciuperci, sos de soia, otet, fructe deshidratate, pepeni verzi si sucuri conservate. Remedii naturale: usturoiul, broccoli,varza,ceapa, iaurtul, napii si alte leguminoase.
poti lua:
- propolis, 500mg de2 ori/zi
- formula echilibrata de aminoacizi
- vit e 200-400 UI de 3 ori/zi
- acid caprilic, de 1-3 ori/zi
- acidofilus( fara continut de drojdie), cate o capsula de 3ori/zi
am facut tratament anticandida din cartea Mariei Treben. am baut ceai de coada soricelului- 2 cesti/zi, pana la 8 cesti/zi. oparesti o lingurita cu varf de plante maruntite cu o ceasca de apa clocotita, o lasi sa stea jum de minut si strecori.
plus baie da sezut cum zice ea: se pun la inmuiat 100 gr de coada soricelului( se foloseste intreaga planta) intr-un vas de 5l. se lasa 12ore. apoi amestecul se incalzeste, se strecoara si se toarna in cada- care trebuie sa contina atata apa cat sa acopere rinichii. durata baii e de 20 min. nu te stergi cu prosopul, te imbraci cu un halat de baie de bbc, stai in pat o ora, sa transpiri. daca e afectat tot corpul cred ca poti pune cantit duble de coada soricelului, reteta de baita de mai sus era pt candida vaginala.
eu am urmat tratamentul asta complex o luna. mi-a trecut.
baita se poate face si cu galbenere(identica cu cea de coada soricelului). macar de 2 ori/sapt cu coada soricelului. de 3 ori pe sapt/ cu galbenele.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput