BB Daniel-bun venit!-primul nostru nepotel(67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Nico... n-am indraznit sa comit o asemenea "indiscretie"...m-am gandit ca nu-mi mai da "doamna doftor" analizele gratuite
Oricum, cu astia care au mintea odihnita...nu prea e bine sa te pui!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

amy draga, casa de piatra si multa multa iubire sa va dea Dzeu!

nicoare ca a trebuit sa-l tin sa nu alunece pe gheata

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Plec in vizita la finutu' meu si revin la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Scumpelor,

aud numai vesti bune pe aici, s-o tineti tot asa!..

Amy imi place cum pica nunta pe 14 februarie!... Mai... da sunteti eficienti (si norocosi!), cum ati aranjat totul asa repede!...Ma bucur tare mult!

Beatrix , felicitari pentru rezultatele de la amnio!

Nico sa va vad "stresate" de teste pozitive pe toate, imi doresc!!!..Pe tine am sa te vad curand, sunt sigura!

Bebitza, multumesc de intrebare sunt relativ bine si ma bucur de vestile pe care ni le dai!

Fetelor azi parca mi-a fost putin rau (sper sa nu-mi imaginez!). din pacate imi curge si nasul si m-am trezit cu durere de capatzana.Ce-o mai fi, ce-o mai fi! Mi-o fi dat H ceva ca el prinde toti virusii disponibili, e ca magnetul saracu'..

Vesti bune si pentru mine de la fostul job din RO, mi-au virat in cont o suma frumushica din datoria salariala. Institutia nu ne mai platise salariile de anul trecut din iulie. Semn bun ca incep sa plateasca ...si inca mai au de dat, vai de mama lor de incapabili.
Oricum m-am bucurat.
Ma duc la treburi ca maine vin copii aia, sa mai aranjez pe aici.

Va pup dragelor pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

lumi,draga de tine! cred ca ai o bucurie imensa!
super,du-te pregateste bunita,ca...venim si noi!!

nicooooooooooo,pai cum bre,-fasolea!!

elly,nasol. da,asa e,trebuie sa te programezi,pt inceput de luna,
cand au fonduri pt analize gratuite! asa face si sora mea.

amy,super,inca odata felicitari!
dar,ce-s alea buchetare?

beatrix,.super!

manu,

mona,sabina,wend?

pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

multumim pt vot!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Gali, asa e , m-am bucurat:-)

Amy acu' mi-am amintit -gali e de vina :-)!
Musai sa-ti faci buchet de miresica si nasica sa aiba unul daca s-o putea! dau bine la poze! si neaparat sa faceti poze cu cineva care se pricepe. cred ca pozele sunt importante, vor fi amintiri frumoase si pentru voi si pentru copii vostri! Zic bine..?

Mergi la inceput

cu ce-s io di vina??

amy,pacat ca nu-s acolo,sa iti fi facut buchetul de mireasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

cu ce-s io di vina??

amy,pacat ca nu-s acolo,sa iti fi facut buchetul de mireasa!

Fata, gali, de ce re-editasi?
Ca mie imi placu "divina"!!
Esti Divina noastra!

Mergi la inceput

lumi
multumesc.

Mergi la inceput