din cenusareasa in printesa
Raspunsuri - Pagina 8
columbiana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Pai pana una alta, ea este o tanara care s-a casatorit, a facut un copil, si-a vazut de carte si de cariera. Si datorita presei si a invidiosilor a devenit si celebra. Ce ti se pare gresit in asta ? - ca sotul ei e mai in varsta sau ca are bani ? Ce te deranjeaza de fapt, de ce i-ai spune fetei tale sa nu faca asa ? |
invidie pe columbeanca? cine o simte? asta e o gluma proasta!
buflea, ai vazut vreo emisiune cu ea? eu am vazut de Craciun (eram in vacanta in Romania) emisiunea filmata cind au taiat porc la ei acasa e un show de cea mai joasa spetza-
tu asa ii vei spune fetei tale, sa-si ia un "irinel" cu un aspect fizic jalnic, pitic si ramolit, numai sa aiba bani? si sa se filmeze apoi in direct facind sex cu el? eu am dubii ca vorbesti serios, sincer.
exista destule fete (romance chiar) care si-au cistigat faima (manechine, cintarete, etc) fara astfel de compromisuri; asta nu a fost nici cenusareasa vreodata, nici printesa nu-i
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
buflea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
dar femeia aia injura!!! aia e emisiune tv?! pe ce planeta negricioasa, mica si urata uitata in coltul cel mai intunecat al universului, oare? oana zavosomething cine mai e? cica aialalta e neica nimeni beep beep ca a venit cu tarana de bacau in cizmele pana peste genunchi beep si cum isi permite sa una-alta beep la ea in emisiune, ca ea are ani de teveu in spate, a facut facultate, beep beep. sa ma scuzati, dar eu ma inchin ca am plecat, altfel as fi sfarsit colega cu oana the beep queen. asta nu e media, asta e mocirla mocirlelor. libertate de expresie si dreptul la opinie...pentru asta au iesit oamenii in strada la revolutie, nu sa se umple media de beep beep. |
Datorita comentariului Conchitei am deschis si eu linkul asta - fetelor, zau asa, cine este Oana Zavoranu asta ? E mai mult decat penala ... nu am inteles exact de ce ati pus link-ul asta, dar Oana Zavoranu asta este de 100 de ori mai mocirloasa decat Columbeanca, asta nu face decat sa imi confirme faptul ca Monica asta este fata desteapta, vorba cuiva, tinand cont de locul din care vine, de familia din care vine, nu face acum decat sa se cizeleze sub toate aspectele si sigur ca in procesul asta mai face si greseli (faza cu tembelul, faza cu amenintatul ca distruge emisiunea aia de mahala). Una dintre ele este ca s-a dus acolo, desi am inteles ca asta reprosa "nu stiu cui" in platou cand spunea "tradatoare" - reprosa "cuiva" ca i s-a promis ca nu o sa i se puna intrebari indiscrete si o sa fie o emisiune decenta ...
M-am mai uitat apoi tot la niste youtub-uri legate de scandalul asta in care Monica era invitata in alta emisiune, mai incredibil, cate intrebari cu 2 sensuri i se puneau si ea tot repeta - "nu mai vreau sa discut acest incident, a fost o greseala ca m-am prezentat" - si reporterul tot insista - dar de ce te-ai enervat, dar de ce ai amenintat, dar de ce te-a deranjat gestul ...etc, etc, etc. Care gest - nu stiu, ii dau dreptul sa o deranjeze - cine era ala de s-a aruncat pe ea sa o ia in brate si sa o transporte la canapea ? Fata avea o rochie scurta, putea sa i se ridice, sa tina picioarele nu stiu cum - si apoi o filmau pe sub rochie si afla toata Romania cate pete avea pe chiloti, individul ala era un "oarecare", nu mi se pare firesc sa accepti asa sa te duci ca un invitat intr-o emisiune si sa te trezesti luat pe sus de nu stiu ce lucrator, sub pretextul ca era o gluma nevinovata ... Monica vrea sa fie tratata cu respect, nu o condamn pentru asta, nu vrea sa fie tratata ca o pipita de 20 de ani care guita in stanga si in dreaptea si presa, emisiunile astea de kko fac exact contrariul si cand ea se sesizeaza si se enerveaza si isi iese din fire, este data afara in suturi, injurata, jignita ...etc.
Imi pare rau dar linkul ala nu face decat sa ii consolideze imaginea.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe buflea, ai vazut vreo emisiune cu ea? eu am vazut de Craciun (eram in vacanta in Romania) emisiunea filmata cind au taiat porc la ei acasa e un show de cea mai joasa spetza- |
Da, am vazut - din pacate nu stiu cum se numeste, este o emisiune in care o urmareste camera peste tot si ea face divrese chestii - se duce pe la evenimente, se mai joaca cu copilul, se maiduce la SPA ... nu stiu daca e aceeasi emisiune cu aia despre care vorbesti tu cu taiatul porcului. Nu spun ca emisiunea aia este "brilianta", este o emisiune despre "nimic" dar daca are rating, atunci "nimic" se da pe post. Si aici exista emisiuni similare - ai auzit vreodata de "The Housewives of Orange County", ajunsa la al 5lea season ? Dupa care au urmat in paralel - Housewives of New York, of Atlanta, of New Jersey, Army Housewives ...etc. Sunt identice cu emisiunea Monicai, unii gusta, unii nu. Oricum emisiunea ei este de departe mai de calitate decat emisiunea acestei Oana Zavoranu sau mai e una care o prind eu pe satelit a lui Bahmuteanu. Deci nu am nimic a reprosa emisiunii Monicai, eu personal nu agreez genul asta de televiziune dar vreau sa accentuez ca acet gen exista peste tot in lume si atata timp cat au rating, se dau pe post.
citat din mesajul lui Ana Stroe tu asa ii vei spune fetei tale, sa-si ia un "irinel" cu un aspect fizic jalnic, pitic si ramolit, numai sa aiba bani? si sa se filmeze apoi in direct facind sex cu el? eu am dubii ca vorbesti serios, sincer. |
Pai nu stiu - oare avem noi dreptul sa impunem copiilor nostri niste standarde de parteneri cu care sa se casatoreasca ? Tu cum o sa faci ? O sa-i spui fetei tale - draga mea, sotul tau trebuie sa aiba un aspect fizic desavarsit, sa aiba 1.90, sa nu fie ramolit ci tanar si nelinistit si daca se poate rupt in koor, nu cumva sa aiba bani ca zice lumea ca esti increzuta si curva ? Serios acum ...
Eu o sa spun copiilor mei ca in viata este important sa stea pe picioarele lor, sa aiba o profesie care sa le ofere independenta financiara si sa experimenteze dragostea. Atat ... cu cine, cum sa arate partenerii lor, cat de inalti si tineri trebuie sa fie si cat de mult par pe piept sa aiba nu cred ca e treaba mea. Ah ! Ca mie o sa-mi placa sa nu tanarul sau bunicul cu care se cupleaza fata mea, asta este alta poveste ... e foarte posibil sa nu imi placa, e foarte posibil sa nu imi placa nimeni care pune mana pe fata mea - dar nu am nici un drept sa pun vreo pretentie sub pretextul educatiei.
accept92 spune:
citat din mesajul lui Ana Stroe tu asa ii vei spune fetei tale, sa-si ia un "irinel" cu un aspect fizic jalnic, pitic si ramolit, numai sa aiba bani? |
Daca imi permiti sa raspund si eu la intrebarea asta...Eu i-as spune sa ia pe acela care o face fericita si o respecta. Iar in cazul acesta particular mi se pare ca sunt indeplinite astea doua conditii. Iar faptul ca ea a trecut peste aspectul lui fizic demonstreaza ca nu are prejudecati.
Daca de maine ar face pe mironosita si pe cucoana pentru mine ar fi doar o ipocrita. Apreciez sinceritatea unui om si faptul ca traieste pentru sine, nu pentru gura lumii. O singura datorie inteleg eu, aceea a unei mame fata de copilul sau. Si datoria aia incepe din momentul in care ii alege tatal. Sa fi ramas Monica la Bacau, sa fi muncit si invatat asa cum a sugerat allinta si sa-si fi gasit vre-un tinerel care sa o trateze asa cum observ ca au fost tratate mule 'doamne respectabile' aici pe forum si au ajuns la divort? Nu mai vorbesc despre partea materiala, ca aia nu e cea mai importanta in cresterea unui copil, dar nu e nici rau cand ai ce sa-i oferi si din punctul asta de vedere.
O fi nedreapta lumea asta, dar eu vad (o observatie empirica facuta aici pe forum, ca in viata reala nu prea cunosc multe doamne) ca femeile mai putin moraliste reusesc cumva sa tina o familie mai mult decat suratele lor cu principii. E cel mai bun lucru pe care il pot face pentru copiii lor, nu sa incerce sa salveze lumea.
XIO spune:
BUflea , iti propun sa te mai uiti inca o data la emisiunea aia si sa-mi raspunzi la ceva :
daca tu , o femeie care se vrea respectata , erai la acea emisiune si te lua ala in brate ce faceai?
Radeai ca si Monica sau ii spuneai de la inceput sa te lase jos?
Ca daca urmaresti acea secventa vei vedea cum Monica rade , glumeste , in timp ce omul o duce in brate , dar cand revine in platou isi da seama ca bai , n-a dat bine.
Si eu , ca si Ana Stroe , sper ca glumesti cand spui ca e un model de urmat pt. fiica ta .
UIta-te si la Catrinel Menghia , care e ditamai fotomodelu , nu ca si Monica , apreciata si cunoscuta peste tot , care e casatorita cu unul pliiin de bani , dar care nu isi da aere de supervedete si nici nu si-a dat.
Ai spus ca nu o stii pe Monica decat din revioste. Mai bine! Cand vezi la TV de cate ori isi da ochii peste cap , cum isi face boticul ala si altele , te apuca rasul.
Allinta , da ce legatura au doamnele de pe forum care au avut ghinion?
Pana una alta Monica spune la TV cum se roaga ea de sotul ei sa si-o traga cu altele , si cum bietul de el ii spune ca numai pe ea o vrea.
In tot timpul asta apare iesind dimineata din hotel cu 2 blonde , iar ea trimitandu-i mesaje fostului sofer in care ii spune ca lu fiica-sa ii este dor de el .
Mda , de vis!
***Fur is for petting**
[url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url]
[url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url]
[url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url]
buflea spune:
citat din mesajul lui XIO BUflea , iti propun sa te mai uiti inca o data la emisiunea aia si sa-mi raspunzi la ceva : daca tu , o femeie care se vrea respectata , erai la acea emisiune si te lua ala in brate ce faceai? Radeai ca si Monica sau ii spuneai de la inceput sa te lase jos? Ca daca urmaresti acea secventa vei vedea cum Monica rade , glumeste , in timp ce omul o duce in brate , dar cand revine in platou isi da seama ca bai , n-a dat bine. |
Asa si ... ce e rau in asta ? Da, a fost in gest neobisnuit, care poate a amuzat-o dar cand a ajuns pe canapea s-a gandit ca ii strica imaginea. Ce e rau in a incerca sa iti aperi imaginea de persoana publica ? Totusi ma suprinde ca nimeni nu se oripileaza de "gest" in sine ci de faptul ca s-a sesizat Monica. Nu se oripileaza nimeni de ce a urmat dupa aia, ce a putut sa ii faca individa aia.
Nu spun ca a fost foarte intelept ce a facut, se vede clar ca invata sa fie o persoana publica si mai face si greseli, unele mai mici (ca asta de ex), altele mai mari ca aia cu "tembelul". Per ansamblu, cu tot cu micile scapari, mie mi se pare ca se descurca foarte bine. Ia incearca tu sa ai presa de scandal dupa tine non-stop sa vezi cum este.
citat din mesajul lui XIO UIta-te si la Catrinel Menghia , care e ditamai fotomodelu , nu ca si Monica , apreciata si cunoscuta peste tot , care e casatorita cu unul plin de bani , dar care nu isi da aere de supervedete si nici nu si-a dat. |
Nu stiu cine este Catrinel Menghia, ceea ce inseamna ca nu e suficient de cunoscuta in diaspora americana . Poate ca nu are asa presa de scandal dupa ea ... oricum nu exista un standard de a te face cunoscut, nu putem spune ca o metoda e mai buna ca alta.
P.S. Sesizez ca devin patimasa ... nu stiu daca imi place de Monica in mod special dar ma irita argumentele celor care vor s-o faca "un nimic" ...
buli spune:
citat din mesajul lui maraki Ca s-a maritat cu un mosh nu e problema mea, de ce nu se vorbeste la fel si despre Oana Lis? Oana e o gagica ok |
dar e mai putin aspectuoasa
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
columbiana spune:
Buflea, eu am sa-mi invat copilul doar sa nu faca compromisuri (materiale sau fizice-sa-si vinda corpul unui ramolit de dragul banilor) si sa nu-i fie rusine de ceea ce e dimineata cind se trezeste; eu daca m-as trezi dimineata pe perna linga irinel (chiar la 42 de ani ai mei si nu la citi are fata aia) sincer, mi-ar fi rusine cu mine; si m-as simti umilita si vinduta.
ce sa fi facut in emisiunea zavorancei? pai faptul ca a acceptat participarea la emisiunea aleia spune despre ea ca nu se considera mai mult decit zavoranca; daca tot ar fi cum spuneti voi aici, printesa si desteapta si frumoasa si realizata (haha) n-ar avea nevoie
in nici un caz de participarea la o astfel de emisiune; ar fi invitata la alte emisiuni, de alta tinuta, unde n-am vazut-o niciodata.
era normal sa urmeze piazta si circul, ca doar emisiunile lui Z.sunt destinate sa provoace circ si fuste-n cap.
accept, n-are nici o legatura casnicia cu o caricatura de dragul banilor si faimei cu esecul unor casnicii relatate aici pe forum.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
XIO spune:
http://en.wikipedia.org/wiki/Catrinel_Menghia
A aparut in Sports Illustrated , a fost imaginea ID Sarrieri , Armani , La Perla , Jolidon samd.
Nu se stie de ea pt. ca se ocupa de cariera , nu de scandaluri.
***Fur is for petting**
[url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url]
[url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url]
[url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url]
buflea spune:
Ana, vad ca tu ai o problema cu varsta ... nu toata lumea care are un sot mai in varsta inseamna ca face compromisuri. Nu ai de unde a stii tu ce e intre ei, doar pentru ca nu iti place tie de Irinel si te alimenteza presa, esti sigura ca intre ei e ceva necurat. Si apoi, ce treaba avem noi cu compromisurile ei - daca il poate face fara sa-si bata joc, bravo ei. Tu, noi, restul lumii nu facem compromisuri in relatiile noastre ?
XIO - Am citi pe scurt - Catrinel asta vad ca a plecat de acasa la 15 ani si acum traieste la Milano. Poate nu a fost atat de mediatizata de presa de scandal, poate a plecat la timp din Romania ... nu stim noi exact care si ce compromisuri face ... pana una alta Monica a plecat de acasa la 18 ani direct in casa sotului. Ah ! da, stiu, si-a desfacut picioarele inaintea lui ceea ce tu nu ai face niciodata