din cenusareasa in printesa
Raspunsuri - Pagina 16
Ilinca_M. spune:
Buflea, tu asa o iei de parca toti care nu vedem in moni asta un exemplu demn de urmat si ceva extraordinar suntem superficiali si avem prejudecati! (Doamne, sa fii acuzat de superficialitate fiindca n-o admiri pe Monica!:)))) Eu ti-am inteles punctul de vedere (ca ma mira peste poate e una) dar tu poti fi capabila sa intelegi ca nu toti vad in fata aia ceea ce vezi tu? De ce esti tu mai indreptatita sa-i atribui epitete decat oricine altcineva?!
Pe mine faptura asta chiar nu ma intereseaza decat asa...ca fenomen sociologic in Romania. In viata reala nu pierd nici 5 minute facand analiza asupra vietzisoarei sale..m-a shocat insa, recunosc, admiratia pe care am vazut-o aici fatza de actiunile ei. Ca s-a casatorit de tanara si si-a vazut si de familie si de cariera, ca a facut un copil...pai tu stii cate exemple din astea avem si noi in jurul nostru? De ce ar trebui s-o ridicam pe Moni pe piedestal fiindca a facut ceva ce fac de zeci de ani si alte femei? Acum fie vorba intre noi, eu nu vad situatia cum o vezi tu, dar si daca ar fi asa de idilica si minunata cum ai descris-o tu, tot nu vad de ce ar trebui sa bolovanim noi ochii a uimire fatza de calitatile acestei persoane?
Nu ma intereseaza diferenta de varsta sau de statut social dintre ei; pur si simplu nu vad de ce ar trebui sa fie un exemplu bun pentru adolescenti/tineri. Tu aduci aceleasi argumente over and over, am inteles, asa crezi tu, dar crede-ma ca n-o sa convingi pe nimeni ca e asa cum o vezi tu, fiindca nici noi, cei care o vedem altfel, nu suntem nici orbi nici fara creier sa nu ne putem face propria noastra opinie.
Pentru mine e o "nimeni in drum" si gata, chiar n-am ce admira la ea fiindca am alte standarde si alte valori.
Daca deschizi subiect despre studiile superioare sa pui link, chiar ar iesi o discutie buna din asta!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
maraki spune:
Inca o chestie: a nascut pe cale normala pt ca este manechin, nu ar mai fi putut prezenta costume de baie cu cicatricea de la cezariana
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Si faptul ca e casatorita cu Iri i se datoreaza 100% ei. |
Ha, ha, ha! Tu vezi in asta un merit. Din punctul meu de vedere discutia se opreste aici, ca privim lucrurile in mod total diferit si normal ca n-avem cum sa ajungem la o concluzie comuna.
accept92 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ramona J
Ha, ha, ha! Tu vezi in asta un merit. Din punctul meu de vedere discutia se opreste aici, ca privim lucrurile in mod total diferit si normal ca n-avem cum sa ajungem la o concluzie comuna. Lume multa, oameni putini |
Nu, nu vad un merit. Vad realitatea. Adica tu spui ca succesul ei se datoreaza faptului ca s-a casatorit cu Iri, eu sustin ca faptul ca s-a casatorit cu Iri i se datoreaza exclusiv ei si deci 'succesul' nu si-l datoreaza nimanui. Asta daca nu vrei sa ducem rationamentul mai departe si sa concluzionam ca se datoreaza mamicii ei care a facut-o si a harnit-o asa bine, ca a facut un cal din ea. Dar eu nu vad 'succesul'...care succes...in ce domeniu? Vad doar ca are o viata buna cu un barbat bun. Caci, in ciuda varstei si inaltimii relative, Iri nu e deloc baiat rau, nici macar pentru un om normal...nu mai zic pentru posibilitatile pe care le-ar avea. Adica exista barbati comuni care la prima ocazie sar din casnicie pe cea mai stramba si cea mai proasta femeie...pe cand el...sunt sigura ca nu ii lipsesc ocaziile. Deci daca ar fi sa puteti trece peste varsta sa, ce ati avea sa ii reprosati strict din punctul de vedere al relatiei cu nevasta-sa?
Ramona J spune:
LOL, te las pe tine sa despici firu-n patru, ca pe mine nu ma intereseaza citusi de putin succesurile acestei tinere doamne.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Amalia nu poate fi comparata cu Monica,este diferenta de la cer la pamant. Am zis si eu ca diferenta de varsta a dus la divortul sotilor Nastase dar dpdv al caracterului, Amalia a fost o intotdeauna la locul ei, discreta si departe de vreun scandal. |
Ah ! Acum am inteles si eu cine este Amalia ...Iata ce am gasit pe net :
Deci Amalia l-a cunoascut pe Nastase cand avea 19 de ani si el 50. "Amalia era manechina - Ilie ii ofera bilete la un concert Sting, se vad acolo si a fost dragoste la prima vedere. Au stat o perioada impreuna dupa care s-au casatorit si au facut 2 copii.
Dupa intalnirea cu Ilie Nastase Amalia s-a lasat de moda. Amalia si Ilie isi petrec foarte mult timp in capitala Frantei, unde se afla cea de-a doua lor casa. Ei detin un elegant apartament in centrul Parisului, amenajat chiar de Amalia. Mai in gluma sau mai in serios, Ilie a poreclit-o pe sotia sa „Generalul“."
Cu ce este mai buna Amalia ca Monica ? Si ea s-a vandut pentru bani sau a stat intr-o relatie cu un barbat care a facut-o sa se simta bine ? Hmmmm ...imi pare mie ca Nastase este mai inalt decat ea si a facut si sport de performanta, deci are pielea mai inatinsa si muschii mai tari la pipait. Cred ca putem banui ca s-a indragostit de el ...
De ce nu are atata presa de scandal pe urmele ei ? Pentru ca s-a lasat de moda, o meseria care te tine in lumina reflectoarelor si a plecat la Paris.
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Ah ! Acum am inteles si eu cine este Amalia ...Iata ce am gasit pe net : Deci Amalia l-a cunoascut pe Nastase cand avea 19 de ani si el 50. "Amalia era manechina - Ilie ii ofera bilete la un concert Sting, se vad acolo si a fost dragoste la prima vedere. Au stat o perioada impreuna dupa care s-au casatorit si au facut 2 copii. Dupa intalnirea cu Ilie Nastase Amalia s-a lasat de moda. Amalia si Ilie isi petrec foarte mult timp in capitala Frantei, unde se afla cea de-a doua lor casa. Ei detin un elegant apartament in centrul Parisului, amenajat chiar de Amalia. Mai in gluma sau mai in serios, Ilie a poreclit-o pe sotia sa „Generalul“." Cu ce este mai buna Amalia ca Monica ? Si ea s-a vandut pentru bani sau a stat intr-o relatie cu un barbat care a facut-o sa se simta bine ? Hmmmm ...imi pare mie ca Nastase este mai inalt decat ea si a facut si sport de performanta, deci are pielea mai inatinsa si muschii mai tari la pipait. Cred ca putem banui ca s-a indragostit de el ... De ce nu are atata presa de scandal pe urmele ei ? Pentru ca s-a lasat de moda, o meseria care te tine in lumina reflectoarelor si a plecat la Paris. |
Pardon , Amalia a fost in lumina reflectoarelor prin afacerile lor si la intrunirile la care participau , nu la emisiuni de 2 lei unde mergeau ca sa faca bani. Mai mult de atat , in presa nu a fost vreun scandal despre ei pt. ca nu sunt genul care sa sara in fata camerelor de filmat. Ea nu s-a incurcat cu soferul si el nu a fost fotografiat cu alte femei. Ea spune ca il iubeste , nu ca il roaga sa faca sex cu altele. E anu tine mortis sa apara la TV.
Cat despre cariera de model care o "tine in fata" pe Monica...care anume?
UIta-te (din nou) la Catrniel Menghia care este intr-adevar un model renumit dar nu apare in ziarele de scandal o data la 2 zile .
Idem Valentina Pelinel.
***Fur is for petting**
[url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url]
[url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url]
[url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url]
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Pardon , Amalia a fost in lumina reflectoarelor prin afacerile lor si la intrunirile la care participau , nu la emisiuni de 2 lei unde mergeau ca sa faca bani. Mai mult de atat , in presa nu a fost vreun scandal despre ei pt. ca nu sunt genul care sa sara in fata camerelor de filmat. Ea nu s-a incurcat cu soferul si el nu a fost fotografiat cu alte femei. Ea spune ca il iubeste , nu ca il roaga sa faca sex cu altele. E anu tine mortis sa apara la TV. Cat despre cariera de model care o "tine in fata" pe Monica...care anume? UIta-te (din nou) la Catrniel Menghia care este intr-adevar un model renumit dar nu apare in ziarele de scandal o data la 2 zile . Idem Valentina Pelinel. |
Ha, ha. Exact.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
mara95 spune:
nimeni nu stie ce e cu adevarat in realitate. ei ne mint, ziarele mint...
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
columbiana spune:
imi amintesc de un cuplu cu diferenta mare de virsta din muzica romaneasca: Serban Georgescu si Madalina Manole; presa si populatia i-a respectat si iubit pentru modul decent in care si-au prezentat viata si relatia in lumina reflectoarelor; cu totul altceva decit penibilii si circarii astia doi despre care e topicul, asta incearca lumea sa spuna dar buflea se preface ca nu intelege :)))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759