din cenusareasa in printesa

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Io n-am nimic cu ea e impartit ( cu MC) . Nu ma intere' viata ei. Da' nici nu m-am omorat dupa ea la ''Cireasa de pe tort'' cand a dat note proaste celor care s-au chinuit sa faca mancare pentru o masa buna. Iar ea a primit note bune pentur o mancare pregatita in prealabil de bucatarii ei.... Halal exemplu de corectitudine a dat. Ba mai si comenta ceea ce altii s-au chinuit singuri sa gateasca si-si intorcea ochii pe dos

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Sunt absolut uimita de atat de multa superficialitate, rigiditate in gandire, arhaism si prejudecati ... daca s-a maritat cu unul mai in varsta este curva, daca ala mai are si bani cu siguranta canta ziua si noaptea money, money, money, daca face facultate este un nimic ca toata lumea cu 6 la bac face facultate, daca n-o facea era tot un nimic, daca are un vocabular dezvoltat nu este de admirat, daca a nascut natural este pentru ca e prea cal si are 20 de ani, e dragalasa dar nu frumoasa (dupa standardele cui ?) ... tragem linie - este un NIMIC, zero barat.

Eu incerc sa vad lucrurile putin mai profund - a cunoscut un barbat la 19 ani, un barbat care i-a promis respect, situatie materiala, ajutor in cariera, conditii de a evolua profesional, faima, poate dragoste, poate o independenta materiala in cazul in care se despart. Poate si ea s-a indragostit de el, poate nu ... sigur este ca au urmat pasii clasici ai relatiilor normale si anonime ca ale noastre de exemplu - s-au curtat o perioada (exista vreun termen limita pentru asta ?), s-au cunoscut intim (exista vreun termen limita cand trebuie sa faca asta ?), s-au casatorit, au facut un copil, fiecare si-a continuat viata profesionala si impreuna viata de familie, totul sub lumina reflectoarelor.

Frumoasa sa sau nu (dupa standardele fiecaruia), Monica are masuri de manechina, stie sa pozeze, este naturala in fata aparatului foto. Nu toata lumea poate asta si sa stiti ca nu este usor ... trebuie sa "te placa" si aparatul, sa fii fotogenic, sa exprimi sentimente in functie de ceea ce prezinti, sa stii sa mergi, sa stii sa te controlezi ...

Eu o apreciez ca sub aripa sotului, pe care nici nu ma intereseaza daca il iubeste sau nu, ea isi vede in continuare de profesie. Isi construieste independenta profesionala si financiara, se dezvolta pentru ea si copilul ei si va putea oricand sa stea pe picioarele ei ... asta este unul din sfaturile esentiale pe care il dau copiilor mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sorry Buflea, eu nu vad deloc ce-i de admirat la ea.
Nu ma intereseaza deloc aspectul ei fizic si n-am de gind sa comentez despre asta.
Pe Iri al ei l-a cunoscut cind ea era in liceu, deci e greu de cazut ca avea 19 ani atunci, poate daca o fi ramas repetenta la un moment dat.
El e cu vreo 30 de ani mai batrin decit ea, cu juma' de metru mai mic, e bogat si ea era saraca. Deci cred ca-i clar de unde vin suspiciunile.
Facultate are oricine in zi de astazi, nu vad ce am putea comenta aici.
In rest tot succesul ei vine de la faptul ca-i casatorita cu Iri. Daca se ridica pe picioarele ei si apoi il cunostea pe el (si tot l-ar fi luat!) atunci poate ca gaseam vreun motiv de admiratie.
Sorry, dar eu nu-mi invat copiii sa se ridice pe spinarea altora. Stiu ca zicala romaneasca spune altceva, dar pentru mine scopul nu scuza mijloacele.
Come on Buflea, care om cu capul pe umeri isi face Reality Show?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Sorry Buflea, eu nu vad deloc ce-i de admirat la ea.
Nu ma intereseaza deloc aspectul ei fizic si n-am de gind sa comentez despre asta.
Pe Iri al ei l-a cunoscut cind ea era in liceu, deci e greu de cazut ca avea 19 ani atunci, poate daca o fi ramas repetenta la un moment dat.
El e cu vreo 30 de ani mai batrin decit ea, cu juma' de metru mai mic, e bogat si ea era saraca. Deci cred ca-i clar de unde vin suspiciunile.
In rest tot succesul ei vine de la faptul ca-i casatorita cu Iri. Daca se ridica pe picioarele ei si apoi il cunostea pe el (si tot l-ar fi luat!) atunci poate ca gaseam vreun motiv de admiratie.
Sorry, dar eu nu-mi invat copiii sa se ridice pe spinarea altora. Stiu ca zicala romaneasca spune altceva, dar pentru mine scopul nu scuza mijloacele.
Come on Buflea, care om cu capul pe umeri isi face Reality Show?

Lume multa, oameni putini

pentru postarea asta;

Ayumi, problema nu e diferenta de virsta pina la urma, sunt atit de multe cupluri care se iubesc si se respecta in lume, la diferente mari de virsta;
problema e ca el e in virsta si mai scund cu 1/2 decit ea dar...cu bani si influenta, de unde motivul clar al dragostei penibil afisate peste tot; Anna Nicole Smith de pe plaiuri dimbovitene, ajunsa motiv de admiratie si declarata printesa.phui.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Citat:

Oh! Si tu Brutus ...Vorbesti de parca ar exista un standard al cuplurilor indragostite - sa fie amandoi la fel de tineri, amandoi la fel de bogati si amandoi la fel de inalti ... cine nu se incadreaza este supus suspiciunilor si neaparat e ceva RAU la mijloc - ea curva si el senil. Nu ti se par toate aceste elemente extrem de superficiale in ziua de azi, cand se casatoresc negri cu albi, barbati cu barbati, scunzi cu inalti.

Ce ne intereseaza pe noi daca se iubesc sau nu, de ce s-au luat, ce au vazut unul la altul - cu ce drept le punem lor eticheta de "curva" si "senil" pe criterii de inaltime, varsta, avere ? ... Observ ca in public se comporta civilizat, isi ofera respect, se sustin unul pe altul, traiesc la nivelul lor, se sprijina in declaratii, sunt decenti in exprimare ...

Citat:

Oh ! La chestia asta chiar ca nu pot sta calma ... chiar asa, studiile superioare au devenit "nimic" ? Vorbesti de parca te inscrii la facultate, te culci si te trezesti peste 5 ani licentiat ... poate aici sunt eu de moda veche, dar totusi, o facultate si un master sunt niste studii superioare - implica efort, implica investitie intelectuala, timp investit, examene, proiecte, laboratoare, studiu individual, research ... chiar minimizam asa orice efort intelectual numai ca sa aratam ce proasta e Monica ?

Citat:
Sorry, dar eu nu-mi invat copiii sa se ridice pe spinarea altora.

In primul rand ca nu trebuie neaparat sa o admiri, dar ar fi bine sa nu o mai acuzi ...Ce fel de repros este asta, ca nu isi construieste cariera pe forte proprii ? Ce e rau in faptul ca accepta ajutorul sotului ei ? Oare noi, in familiile noastre nu facem la fel ? Cate dintre noi nu s-au dus la scoala in timp ce sotul sustinea familia ?

Fara sa vrei, o judeci numai si numai pentru ca Iri are bani - daca nu avea bani si avea un job 9:00-5:00 sunt sigura ca nu mai aveai problema asta cu ridicatul pe spinarea sotului. Asta e prejudecata.
Get out of the box Ramona ! ! !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
nu e diferenta de virsta pina la urma, sunt atit de multe cupluri care se iubesc si se respecta in lume, la diferente mari de virsta;
problema e ca el e in virsta si mai scund cu 1/2 decit ea dar...cu bani si influenta, de unde motivul clar al dragostei penibil afisate peste tot

Hahahahaha - nu diferenta de varsta e problema ci faptul ca el e mai batran () , inaltimea si averea ... e clar ca e un complot. Curat-murdar Coane Fanica ! ! !
Il poate iubi ca e mai batran, dar ca e mai scund si mai in varsta IMPOSIBIL ... sigur l-a luat pentru bani - categoric, niste penibili ! ! !

Citat:
Anna Nicole Smith de pe plaiuri dimbovitene, ajunsa motiv de admiratie si declarata printesa.phui.

Ba pardon - Anna Nicole Smith tavalea discotecile cu tzitzele pe afara si barba-su tremura bastonul in fata TV-ului. Apoi a facut infarct si ea era beata si drogata prin alt stat, habar nu a avut ...

Mergi la inceput

Buflea, nu m-as lega ever de cuplurile pe care le-ai insirat acolo. Tu nu ma intelegi pe mine. Pai daca-i unul alb si altu-i negru nu sint destule pe care le-ar putea avea in comun?
Dar Monica si Iri n-au nimic in comun, chiar admiratoare de-ale lor se mirau ca-i vad comunicind.
Cind am fost in Romania m-am uitat si eu la emisiunea lor si parerea mea a fost ca n-au nimic in comun, ea parea mereu deranjata de el si nemultumita si el nu mai stia cum sa-i faca pe plac.

Sorry sa te dezamagesc dar studiile superioare au devenit nimic. Serios, nu stiai?

Nu mi-as pierde vremea s-o judec dar uite ca m-a minat curiozitatea sa intru sa vad ce ai scris si ai dreptate, daca ea se ridica prin forte proprii poate ca gaseam motive s-o admir.

Tu admiri o fetiscana care a gasit un tip cu 30 de ani mai batrin si cu bani si datorita pilelor lui are acum o emisiune TV sau stiu eu cu ce se mai ocupa ea in zilele noastre. Poate ca ajungea sa aiba emisiunea si fara el, dar we'll never know, nu? Nici ea, ca poate de asta se si chinuie sa-si dovedeasca singura ca n-a cumparat-o Iri pentru citiva arginti.

Sint cit se poate de sincera cind spun ca nu vad absolut nimic de admirat acolo si tot ce pot sa spun e Doamne fereste! - cind e vorba de dat pe cineva de genul asta drept exemplu pentru copiii mei. Pe bune!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
Anna Nicole Smith de pe plaiuri dimbovitene, ajunsa motiv de admiratie si declarata printesa.phui.

Ba pardon - Anna Nicole Smith tavalea discotecile cu tzitzele pe afara si barba-su tremura bastonul in fata TV-ului. Apoi a facut infarct si ea era beata si drogata prin alt stat, habar nu a avut ...

Da mai, trag si eu concluzia ca MC e net superioara!

Mergi la inceput

Citat:

Buflea, nu m-as lega ever de cuplurile pe care le-ai insirat acolo. Tu nu ma intelegi pe mine. Pai daca-i unul alb si altu-i negru nu sint destule pe care le-ar putea avea in comun?
Dar Monica si Iri n-au nimic in comun, chiar admiratoare de-ale lor se mirau ca-i vad comunicind.
Cind am fost in Romania m-am uitat si eu la emisiunea lor si parerea mea a fost ca n-au nimic in comun, ea parea mereu deranjata de el si nemultumita si el nu mai stia cum sa-i faca pe plac.

Ramona, dar de ce emiti tu verdicte pe pareri personale ? Ce stii tu ce e in casa fiecaruia, ai stat tu in intimitatea lor ? Ce drept avem noi sa judecam pe ce mecanisme functioneaza relatia lor ? Exista o referinta pentru asta ? Si daca nu vedem noi aceste "mecanisme" la TV si pentru ca el e mai pitic si mai batran si mai bogat atunci sigur ea profita si el e prost. E verdict de necontestat ...
Citat:
Sorry sa te dezamagesc dar studiile superioare au devenit nimic. Serios, nu stiai?

Din asta o sa fac subiect separat ... inteleg ca nici nu mai merita sa iti pierzi timpul cu ele, asta le spui copiilor tai ?

Citat:
Tu admiri o fetiscana care a gasit un tip cu 30 de ani mai batrin si cu bani si datorita pilelor lui are acum o emisiune TV sau stiu eu cu ce se mai ocupa ea in zilele noastre. Poate ca ajungea sa aiba emisiunea si fara el, dar we'll never know, nu? Nici ea, ca poate de asta se si chinuie sa-si dovedeasca singura ca n-a cumparat-o Iri pentru citiva arginti.

O admir ca isi vede de treaba, ca gestioneaza nesperat de bine pentru varsta ei o presa de scandal foarte agresiva, ca nu isi bate joc de casnicie, de sotul ei ala pitic, batran si cu bani, ca este foarte domestica, nu e soimul discotecilor, nu danseaza pe mese, nu se imbata si nu trage pe nas (ca alti destui tineri celebri ai Romaniei)... imi pare ca se comporta foarte bine in public pentru varsta ei, imi pare mai matura decat orice pustoaica de 20 de ani a zilelor noastre, stie ce vrea, are perspective si planuri de perspectiva, se gandeste la viitorul ei cu seriozitate fara a-l lua in calcule pe Iri pana la adanci batraneti ceea ce mi se pare foarte intelept si da, accepta ajutorul financiar si de influenta a sotului ei. Nu vad nimic rau in asta. Daca ar fi sa vorbesc cu copiii mei despre ea, exact asta le-as spune ca trebuie sa admire la ea.

Voi ce o sa le spuneti ? Sa nu cumva sa umblati cu unul mai batran, mai scund si cu bani ca este imposibil sa iti placa sau sa ai comunicare cu el ... este imposibil, se vede de la o posta.

Sa nu cumva sa acceptati ajutor financiar si de influenta de la sotul vostru, numai pe forte proprii - tavaliti-va prin camine studentesti si cocarjati-va de datorii in facultate, bine, asta daca mai merita sa o faceti ca oricum este NIMIC ...

Mergi la inceput

Nu-l considera verdict, atit cit i-am vazut eu nu mi s-a parut ca au ceva in comun. Personal nu cred ca s-a casatorit cu el din dragoste. Nici nu trebuie sa-mi dovedeasca, pentru ca nu-mi pasa, dar iti spun si eu parerea mea.

N-ai inteles ce spun eu cu studiile. Acum facultatea e cum era liceul inainte. Deci sa spui ca are cineva facultate e cum spuneai acum nu stiu citi ani ca a terminat liceul. Desigur, tot parere personala. Deci intelegi ca le voi spune copiilor ca asta-i "must".

Jumatate din fetele de aici isi vad de treaba, de familie, de cariera. Personal te-as admira pe tine si pe 99% din persoanele despre care mai citesc, pentru ca nu s-au casatorit cu un ramolit ca sa-si atinga scopul. Ma rog, eu mai un pic si-s batrina ca si Iri, dar fata de MC el e un mos.
Normal ca nu-l ia pe el in calcul pina la adinci batrineti, he's not going to be around that long!
Categoric nu-i invat pe copii sa se casatoreasca pentru bani sau pozitie sociala. In primul rind nu cred ca MC are pozitie sociala, oricine se afla in situatia ei devine outcast. Tu chiar crezi ca outsiders sint acceptati? Ma rog, acum ma gindesc mai mult la societatea de aici, ca in Romania practic toata lumea-i nouveau riche. Lumea buna nu stiu citi bani are si daca are nu cred ca merge la party cu Iri si cu MC. Sau nu erau la party ala de-l vazui eu la teveu.

Da, iti spun inca o data ca ii invat pe copiii mei sa nu faca precum MC. Pe cuvint! Nici eu n-as fi facut asa, I don't have it in me!

Daca ziceai despre ea ca putea sa fie si mai rau as fi inteles, dar sa gasesti ca-i de admirat eu nu pot sa inteleg, sorry.

Mergi la inceput