din cenusareasa in printesa

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes
Eu nu as condamna-o pe ea, ci pe cei care o mediatizeaza prea tare propulsand-o drept model de urmat. Ea e libera sa se marite, sa-si vada de cariera, sa incerce sa intre des pe usa TV, dar ultima ar trebui sa nu o deschida prea des si prea larg.

Exact. Problema mea nu este o ea maritata cu un bosorog din interes, ci mediatizarea excesiva, de parca nu mai exista personalitati feminine si de calitate in Romania. Evident ca unii, orbiti de atata publicitate, incep sa o vada ca pe o printesa...sau ca pe un fenomen normal al noii generatii...

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Allinta , asta ma enerveaza si pe mine : ca la TV numai de asta dai: inel cu nu stiu ce , pe euforia , unde veneau Tonciu , Senzual si altele sa se dea in stamba , Hepy auar unde pana acum erau chemati si oameni ok , dar am vazut-o si pe Simona Senzual , pe Tonciu , parca a fost si "nikita".

Pai daca tot exista atatea posturi tv, trebuie sa se diferentieze unele intre altele, si atunci, Euforia s-a transformat in emisiuni despre nimicuri cu participarea unor persoane prea mult mediatizate raportat la calitatile lor...

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Alinta, dar tu de unde stii de ce s-a casatorit Monica cu Irinel? Nu stii, presupui doar, asa e corect sa spunem.

Daca nu ar fi existat mediatizarea acestei relatii, tinerele care ravnesc la soti cu bani, mai in varsta, ar fi gasit alte modele in lumea asta mare. Ia uita-te la Briatore

Plus ca Monica nu este singura persoana publica din Ro casatorita cu cineva mai in varsta si mai bogat decat ea.

PS- voua vi se pare ´´bosorog´´ o persoana de 50 de ani?Intreb asa, in general.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Alinta, dar tu de unde stii de ce s-a casatorit Monica cu Irinel? Nu stii, presupui doar, asa e corect sa spunem.

Daca nu ar fi existat mediatizarea acestei relatii, tinerele care ravnesc la soti cu bani, mai in varsta, ar fi gasit alte modele in lumea asta mare. Ia uita-te la Briatore

Plus ca Monica nu este singura persoana publica din Ro casatorita cu cineva mai in varsta si mai bogat decat ea.

PS- voua vi se pare ´´bosorog´´ o persoana de 50 de ani?Intreb asa, in general.

Eu nu discut despre ea, ci despre mediatizarea ei.
El nu ar fi perceput ca un bosorog daca ar fi avut o nevasta cu cel mult 10 ani mai tanara.
Tinand cont de diferenta imensa dintre irinel si monica, da, este un batran libidinos.
De unde stiu ce motiv a avut pt a se marita cu el ? La inceputurile relatiei lor mediatizate, i-am urmarit cu interes, sperand ca voi reusi sa deslusesc misterul acestei casatorii. Afirmatiile ei si limbajul trupului atunci cand vorbea despre el + cadrele in care ei erau afectuosi unul cu celalalt, m-au lamurit ca nu exista nici-un mister, ci totul este evident.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Normal ca s.a casatorit din interes, numai cand a intrat in vila si a vazut luxul cred ca a ramas impresionata. O fi stiut si Irinel cum sa o cucereasca pt ca a inclinat balanta si asta. Alt motiv nu vad, una e sa te atinga, sa te mangaie si sa te unul care ti se potriveste la varsta si alta e sa simti o piele flasca cand il atingi pe partener. Poate sa aiba experientele cele mai tari dpdv sexual, la un moment dat iti ajunge ( cele care pot face acest compromis pt o perioada ) vrei un mascul tanar langa tine.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

S-a maritat cu el dupa cateva luni, ca ii era teama ca o sa se razgandeasca. Daca era mare amor, ceva stabil, lasa ceva timp ca bietul taica-sau sa-si revina din soc si sa accepte relatia. Pe sora ei mai mica nu a invitat-o la nunta, cea mare zice ca avea o sarcina dificila si nu s-a putut misca.

Asta e inca o dovada, daca mai era nevoie de ea, ca s-a maritat cu el pentru bani fuga fuguta si i-a mai pus un plod in brate tot repede repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haolica, a ajuns si plictiseala asta insipida de "Moni" sa fie de admirat...ca vai, ce s-a mai cizelat, ca ce femeie serioasa e c-a facut un copil, ca face facultaaate, dom'leee (exista cineva care sa nu faca facultate in Ro? In clipa in care pushca 6 la bac, toti absolventii fug cu dosarele sa se inscrie la facultate...si o mai si termina, va zic eu). Ce puternica e, domnule, ce spirit liber ca la 17 ani a stiut ce vrea (ha ha) etc. Si are vocabular dezvoltat, bogat!!(adica nu zice numai "mama", "tata", "iri", "caca"). Acum a ajuns si un lucru care ar trebui sa fie normal (sa ai vocabular dezvoltat...duuuuh!) sa ne faca sa picam in kur de admiratie. Probabil ca fatza de Zavo si Sexi Ciumac Nikita etc. ea e superioara, dar asta trebuie sa ne faca sa cadem pe spate, chiar nu mai avem alti termeni de comparatie? Vorba cuiva de pe alt topic de aici, Angelina e facuta "trecuta" (deci irinel la 50 nu e batran-corect, asa zic si eu; dar Angelina e trecuta la 30...asta nu mi se mai pare corect), frumusetea ei e "discutabila" cica, in schimb Moni e o zana (nu pot sa neg ca e dragalasa, dar nu e cine stie ce frumusete rapitoare) ireprosabila...
Cineva zicea ca o admira ca a nascut natural...normal, e ditamai calu' + ca avea 20 de ani...si nu-mi spueti mie ca n-a avut epidurala. En fin. Eu nu ma uit la grozavele ei emisiuni dar am prins niste secventze si mi s-a parut extrem de rece fata de fiica ei...
Eh, o nulitate, nu stiu ce m-a apucat sa-i dedic niste randuri

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Haolica, a ajuns si plictiseala asta insipida de "Moni" sa fie de admirat...ca vai, ce s-a mai cizelat, ca ce femeie serioasa e c-a facut un copil, ca face facultaaate, dom'leee (exista cineva care sa nu faca facultate in Ro? In clipa in care pushca 6 la bac, toti absolventii fug cu dosarele sa se inscrie la facultate...si o mai si termina, va zic eu). Ce puternica e, domnule, ce spirit liber ca la 17 ani a stiut ce vrea (ha ha) etc. Si are vocabular dezvoltat, bogat!!(adica nu zice numai "mama", "tata", "iri", "caca"). Acum a ajuns si un lucru care ar trebui sa fie normal (sa ai vocabular dezvoltat...duuuuh!) sa ne faca sa picam in kur de admiratie. Probabil ca fatza de Zavo si Sexi Ciumac Nikita etc. ea e superioara, dar asta trebuie sa ne faca sa cadem pe spate, chiar nu mai avem alti termeni de comparatie? Vorba cuiva de pe alt topic de aici, Angelina e facuta "trecuta" (deci irinel la 50 nu e batran-corect, asa zic si eu; dar Angelina e trecuta la 30...asta nu mi se mai pare corect), frumusetea ei e "discutabila" cica, in schimb Moni e o zana (nu pot sa neg ca e dragalasa, dar nu e cine stie ce frumusete rapitoare) ireprosabila...
Cineva zicea ca o admira ca a nascut natural...normal, e ditamai calu' + ca avea 20 de ani...si nu-mi spueti mie ca n-a avut epidurala. En fin. Eu nu ma uit la grozavele ei emisiuni dar am prins niste secventze si mi s-a parut extrem de rece fata de fiica ei...

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Dedicatie pentru Moni: http://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0&feature=fvst
Sau ceva mai elevat, mai elevat decat nivelul ei, dar ce conteaza! Intelege ea, cel putin titlul. http://www.youtube.com/watch?v=Kp1K7MTxPA0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Foarte bine pus punctul pe i.
Si,un off-topic;inseamna ca si al meu sot e bosorog ca are peste 50 de ani si intre noi este o diferenta foarte mare de varsta!

Mergi la inceput