Gemanutzele-n luna iubirii... (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

S-ar putea sa-ti vina tot felul de idei nastrusnice in cap, insa, daca vrei sa ai parte de o zi frumoasa, incearca sa nu faci valuri si sa faci lucrurile in conformitate cu regulile si regulamentele care iti sunt impuse. O schimbare la domiciliu pare a fi cu perspective, caci va avea darul de a-ti stabiliza viata personala si, in general, tot viitorul.

si

Iti poti permite tot felul de distractii, dar sa nu crezi ca, daca ziua pare asa buna, nu poti avea parte si de cateva momente tensionate.
Incearca sa privesti lucrurile cu calm.

Liliac, vezi ca la 4 luni este numai 1 bubita! Asta daca nu-i faci tu ceva vaccin optional! Pup bb Raducu, sper sa nu fie prea plangacios si sa treceti cu bine peste noapte fara reactii aiurea la vaccin! Te astept cu raportul (masuratori, greutate), numai asa, sa ma mai oftic un pic! Dragos a luat 200 gr in 17 zile luna asta, am ajunsa la fantastica greutate de 8.200 kg.
Sa-ti fie de bine somnul de ieri! Si eu am azi de calcat, insa imi place, ma ofer sa te ajut oricand cu rufele la calcat! De fapt, cred ca mi-ar fi placut sa lucrez si intr-o curatatorie/calcatorie de haine!

Adina, hai ca te si pe tine si pe Razvan, sa treceti cu bine peste ziua asta!

Lora, spor la munca! Ce mai bei dimineata de obicei: cafea cu lapte, inka, ceai?

Cami, sper sa treci mai des pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata!
Poftifi la o!
Eu ma prezint cu un copil tare marait,care,incepand de la ora 3 m-a trezit din juma' in juma' de ora,iar cand nu am mai rezistat si l-am luat in pat pe la 5,a adormit de are 10 min de cand s-a trezit.
Blackgirl- merci
Liliac-succes si tie

la taote si

POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ce mai faceti?
Pup bebeii cu vaccin!
Eu iar sunt pe fuga, am avut mute de facut de dimineata...dar recuperez eu.
Black, beau o cafea dimineata dupa ce mananc, ca altfel sunt tehuie de cap - e ca un drog - plus ca am si tensiunea mica. In rest, ceai, apa si lapte.
Cami, bine ai revenit! Ce mai face Alina? Pupa fetita mica!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata fetili!

Am fost la intepat si baiatul meu azi s-a numit Radu-Mihai-Viteazul. A dat el sa smiorcaie un pic dar i-a trecut repejor.
Masuratori: 7440gr , 65 cm.
N-am masurat si toracic si capshor ca astea le facem si-acasa lejer. Oricum, flacaul e bine.
Ne-a spus ca putem sa incepem diversificarea dar eu n-am de gand nici macar sa-l incerc cu vreun produs nou pana pe la 5 luni. Apoi, daca o vrea sa linga vreo lingurita de mar, de bine, daca nu, iarasi bine. Dr ne zicea ca de la 5 luni sa-l trec pe supica si eventual sa-i dau pulpa de la fructe. Io-s capoasa, il mai las asa si daca n-o lua bine in greutate atunci iau masuri
Uf, m-am descarcat un pic.

Black sa stii ca si mie-mi place sa calc...dar sa fiu lasata in pace. Ca daca scot fierul din priza la fiecare 5-10 min ma enervez si le arunc cat colo.
Mie nu-mi place deloc sa fac mancare!

Adina voi cum stati cu vaccinelele??

Lora si eu am baut cafea...si beau si-acum ca am o tensiune...vai mama mea. Ma trezesc cu 7 cu 3 sau in cazurile bune 8 cu 4 Dupa pranz ajung si eu pe la un 9 cu 4 sau 9 cu 5 cu mult efort, dupa ce beau si-o canistra de apa.

Va pupilez pe toate si sa aveti o zi buna!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Liliac- felicitari pentru curajos.Pe noi ni-a chemat la 15.

la taote si

POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Liliac, bravo lui bb Raducu pt parametri. Dragos avea la 4 luni cam 5.200 si cred ca avea 7.400 spre 9 luni. Da-i lapte de-al tau i9n continuare, nu vezi ce bine si frumos creste cu el?

Mergi la inceput

Am venit si noi de la medic.Are mama baiat mare,la prima intepatura nu a plans deloc,iar la adoua un pic.Are 7850gr si 68cm.

la taote si

POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Wow, alt urias! Bravo lui Razvanel cel curajos!

Mie imi vine sa plang, zau asa, ca si azi la masa de pranz am stat 2 ore (dooooua ore ) sa manance cam 2/3. Ce sa mai comentez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Black..da' uita-te, mama, la tine, cat de mare esti...cu cine sa semene Dragos? Bine ca-i vesel si sanatos!

'Neata, ca am uitat sa spun!
Mie iar imi face figuri sinuzita, asa ca nu am incotro si trebuie sa fac tratament...bine ca ajuns pana acum fara, macar. Dr. mi-a zis sa iau ampicilina, asa ca am inceput de azi. Sper sa fie bine.
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina si 12+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora, bine ca ti-ai pus semnatura , asta ca sa scapi fara sa te intreb mereu pe la ce saptamana ai ajuns! Imi pare rau ca nu ti-a trecut sinuzita, bine ca ai ajuns totusi pana la 12 sapt fara tratament. Din pacate singurul caz de sinuzita vindecat pe care l-am vazut a fost prin drenaj .

Ce fac bebelusii vaccinati? Dar mamicile? Ati trecut cu bine peste noapte?

Azi:

Instinctul te va ajuta sa afli cat de mult poti sa te intinzi, atat din punct de vedere profesional cat si personal. Vei fi constient(a) de propriile limite. Vei gasi in acest week-end atat disciplina, cat si curajul pentru a face pasi intr-o noua directie. Dragostea este bine reprezentata si te poti angaja intr-o noua relatie sau poti sa redai stralucire uneia mai vechi.

si

Ai sansa sa traiesti o pasiune intensa, daca renunti la orgoliu.
La serviciu, ai succes pe toata linia, pentru ca poti rezolva cu bine chiar si cele mai indraznete proiecte. Se intrevad si mai multi bani.

Mergi la inceput