Gemanutzele-n luna iubirii... (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Adina, scuza-ma de confuzie! M-am uitat in mare peste schema si este exact asa cum mi-am inchipuit: totul se introduce pe viteza repede-rapid. Esti tare norocoasa ca-ti papa bebe, Dragos si acum daca simte ceva nou in mancare scuipa! Ce sa-ti spun? Mult succes in continuare, insa mare atentie la amestecul de alimente, in caz de vreo alergie ceva, va trebui sa-ti dai cumva seama care aliment este impricinatul.

Liliac, ti-as spune sa mai stai un pic cu diversificarea, mai ales ca bb Raducu papa numai san si inca papa bine (uita-te la el ce urias este! ). Stiu ce greu imi era mie sa ma tin pe pozitii ca eu ii dau doar san 6 luni si-apoi mancare, si-am ajuns ca abia spre 7 luni jumate sa deschida Dragos gura fara scandal!

Azi:

Nu-ti abandona niciunul din planurile zilei. Chiar daca nu-ti dai seama, ai suficienta energie si inspiratie ca sa obtii rezultate bune. Printre prioritatile tale trebuie sa fie casa, familia si punerea tuturor lucrurilor in ordinea fireasca. O problema sentimentala aparuta in relatia cu cineva ar putea sa ia amploare pana intr-un punct in care nu mai poti sa o rezolvi, daca nu vei lua masuri urgente. Fii moderat(a).

si

Serviciul iti aduce mici satisfacii, in sensul ca nici nu te straduiesti prea mult sa iesi in evidenta, nici nu lasi totul in seama altora.
Dar daca e rost de laude, esti cea care doreste cea mai mare "felie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Adina Sar'mana de cafea. Am nevoie de una tare!

Black da' cine se grabeste ??? Io am zis ca-s lenesa si ca n-am chef de blenduit deocamdata. O sa fac ca tine, cat mai tarzior posibil, nu de alta dar primavara nu-l pot scoate decat la pascut ca sa-i dau proaspete. Cum eu n-am "tara" de unde sa scot produse curate?? Alea de la piata sunt in stare sa-mi spuna ca le-au plantat cu manutele lor si le-au ingrijit si le-au udat zilnic numai ca sa le cumpar umflatele lor cu chimicale si negustoase. Dupa ce ca papa de bebe e atat de scarboasa mai bagam si niste ierbicide
Eu am avut-o pe Andra cu probleme alergene asa ca acum suflu si-n iaurt
Auzi, ia sa te intreb io pe tine ca stiu ca te pricepi: ca sa nu le bagam saricica la bebei in mancarica, e bine sa strecuram un picut de unt sarat??
Am si io niste avioane-n cap de ma doare mintea

Pupici la toata lumea

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Da, recumosc ca m-am grabit un pic.Eu m-am inspirat mult de la topicul zmeuricilor de unde facem parte eu si bebe.Facand o comparatie intre mine si fetele de acolo,eu sunt chiar lenesa la capitolul diversificare.Alimentul nou,l-am introdus la 3 zile de ultimul ca sa pot observa daca sunt schimbari,stiu,trebuia intre 5 si o sapt.dar....
Si eu am lapte din belsug,sapt trecuta m-am ales si cu o frumoasa de mastita chiar daca chiar daca m-am stors.

la taote si

POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

adinutza mamis, pai la zmeurici voi sunteti "codasi". Noi suntem la fel la "dovlecei". Noi nu ne comparam cu copilasii mai mari cu 2 luni ca noi. Citim, notam si cand ne vine randul, hop si noi.
Razvanel fiind nascut in august, banuiesc ca-l compari cu cei nascuti in iunie-iulie.
Ei, lasa, nu-i bai, sa fie baiatul sanatos si sa nu aveti niciun fel de probleme. Bine ca papa puiul.
Noi sa fim sanatoasi cu totii.
Vezi daca ai laptic si nu papa puiul, sa expresezi si eventual sa-l pastrezi pentru vremuri de restriste, cu toate ca daca e bebelul diversificat nu prea cred sa mai vrea de-astea reincalzite.

Pupici

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Liliac- m-am luat dupa cei nascuti in august,nu dupa cei mai mari.

la taote si

POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Adina, bucura-te ca ai lapte din belsug! Este super ca ai si ca poti sa-i dai! Mastite inca vei mai face, eu am facut inclusiv spre 11 luni ale lui Dragos, ca incepuse sa suga noaptea aproape incontinuu, iar peste zi numai stiam ce sa fac, caci sanul producea lapte ca la inceput! Trec insa, cu paracetamol, comprese reci, golit sanul un pic cu pompa. Eu chiar sunt curioasa ce fel de diversificare faceti voi acolo la zmeurici. La licurici (unde-i Dragos) s-a respectat in mare regula: pt bb hraniti cu lapte praf de la 4-5 luni, pt cei alaptati la san de la 6 luni implinite ale copilului!

Liliac, este bine ca pana la 12 luni nada sare, nada zahar! Unt am mai pus si eu, insa putin-putin de tot in mamaliga si asta pt ca au nevoie de grasimi. Altfel, eu ii fac branza din lapte de la tara, care-i graaaas, de iau spuma de-un deget. Plus iaurturile cremoase (2-3 pe zi). Si numai bine, ca pana face bb Raducu 6 luni se face primavara-primavara si-apar si la noi verdeturile "bio". Nici eu nu am sursa de "piata", insa mai un cartof neaos, mai un dovlecel turcesc, uite-asa se face amestecul de legume!

Lora, tu ce ne spui? Mai stii ceva de la Iustina sau o iei de la capat cu bb 2?

Mergi la inceput

Blackgirl- asa am procedat in cazul mastitei.Aceeasi regula e si la zmeurici,dar pediatra a zis la 4 luni,pe forum la 6,iar neuronu meu de "copchila" de 21 ani a decis la 5 luni

la taote si

POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Aha...atunci eu, ca si la Iustina, o sa incep diversificarea la 5 luni jumate, na!
Nu mai tin minte mare lucru, decat sa fac branza din cu calciu...
Scuzati graba, dar n-am f. mult timp.
Va pup pe toate!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Azi:

Preia initiativa si rezolva imediat orice problema, indiferent de cat de dificila este. Daca vei vedea ca cineva nu se implica suficient de tare, atunci poti interveni, punandu-ti in valoare experienta si capacitatea de a aduce lucrurile pe linia de plutire. Important este sa ai o determinare bine definita in momentul in care te hotarasti sa actionezi.

si

Nu esti prea multumita de imprejurarile de la serviciu si vei tinde probabil sa incepi sa iti cauti alt serviciu.
Chiar este foarte posibil sa faci eforturi sa iti deschizi propria afacere.

Azi sunt singura, cu Dragos si cu ... rudele!

Mergi la inceput

Neata fetele!
este gata!
-un buchet de flori,sa vina primavara mai repede!

la taote si

POZICI RAZVANEL

Mergi la inceput