Gemanutzele-n luna iubirii... (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Doinito Totusi te invidiez ca stai la casa. Poate ca daca as sta si io si-as fi nevoia sa fac partie mi-a misca posterioru' asta cat casa. Dar nu se compara gratar la curte cu gratar la coltul blocului eu nu fac dar fac altii si-mi intra tot mirosu'n casa

Black Poate scapi Sa stii ca asta cu miorlaiala de oboseala se aplica la orice varsta. Da, te inteleg. Si eu care am 30'j de ani (si-un pic) cand sunt obosita imi vine sa mananc din faianta darmite ei mititeii.
Asa imi dau si eu seama ca Andra e obosita cu toate ca nu cedeaza fereasca Sfantul!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac, nu scap! Cred ca sunt deja pe drum, pe la pranz ii am cazati in casa! Nu am chef de nimic azi, insa macar de ochii soacrei trebuie sa aranjez un pic lucrurile prin casa (mai am de calcat, ea-i maniaca cu asta, plus sa gatesc pentru ei si pt pranzul lui Dragos). Nici nu au venit si ma simt obosita! Asa i-as trimite macar peste noapte la mama acasa (ca-i singura), dar stiu ca nu-i frumos! Si in plus, sotul nu-mi ma ierta never ever asta! Oricum, am planuri mari pt socrela: sa-mi gateasca, sa-i dea lui Dragos sa manance, sa-mi faca prajituri.

Lora, citeam altundeva ca poate azi mergi la medic! Mult suuces si sa auzim numai vesti bune!

Azi:

O zi buna pentru a face imbunatatiri la domiciliu sau in alt loc in care iti petreci o mare parte a timpului sau pentru a te implica in investitii de anvergura ori pentru a te ocupa mai atent de acele probleme personale care ti-au ingreunat existenta. Este o buna perioada pentru tine de a excela, de a arata oricui ce poti sa faci si ceea ce stii, iar lucrurile care iti ies din mana sunt de valoare

si

Simti ca renasti si in final vei trai viata la maxim, asa cum meriti. Totusi, vei face niste schimbari drastice, fie ca te muti peste ocean, vei schimba locul de munca sau vei divorta.

Poate zilele acestea voi intra mai rar (daca sunt prea ocupata cu rudele) sau mai des (daca ma bat prea mult la cap).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragi mamici,scuzati-ma ca dau buzna peste voi,alex,este un baietel care mai are nevoie de 2000 de euro,pt apleca in strainatate la operatie....aici,este bazarul lui...poate aveti timp sa aruncati o privire si poate gasiti ceva util pt bebici si chiar pt voi mamici....banii de pe produse intra in contul lui Alex!va multumesc!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Mihaela, sper din suflet sa reusiti sa strangeti banutii!
La noi ningeeeeeeeee...e zapada, cred ca o sa iesim pe afara mai tarziu.
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

'Neata!
Trezirea!
Pe unde umblati?
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Buna, fetelor!
Momentan sunt singura acasa, Dragos doarme somnul de pranz. Sotul si-a scos neamurile prin oras, ninge ca in povesti la noi, cu zapada multa, nici pomeneala sa vina primavara! Vesti bune, nu m-am impuns cu nimeni, din contra atmosfera este ok, soacra a preluat o parte din gatit , se joaca cu cel mic, chit ca Dragos mai maraie la ea in brate!

Lora, unde esti: acasa, la job? Cum te simti, cum este placenta, s-a mai ridicat?

Liliac, multi , multa putere pt bb Raducu si Andra! Dormi noptile?

Doina, s-a dus zapada de la voi? Off, ce-as vrea nitica caldura, soare, primavara, sa vad iarba!

Azi:

Visezi frumos, de parca te-ai indragostit de cineva si deja speri o relatie de viitor impreuna. E posibil ca visul sa ti se implineasca, deoarece te afli intr-o zona norocoasa din punct de vedere sentimental. Daca iti place de cineva anume, daca ti se face curte si nu stii daca sa-i accepti avansurile sau nu, azi inima iti va spune mult mai clar ce e bine pentru tine. Iubeste si lasa-te iubit, pentru ca momentul este perfect pentru o poveste de iubire impartasita si implinita!

Mergi la inceput

Sal'tare si de la noi.
Suntem din nou sub zapada
Asa m-am saturat de ierna...nu pot sa zic in cuvinte. Zilele trecute iesise un pic soarele si eram convinsa ca vine primavara dar...no way!!

Lora Scurt asa?? Nu ne zici cum te mai simti??

Black ei vezi ca se poate?? Acum stau si ma gandesc sa nu se prelungeasca "vizeta" pe motiv de drumuri infundate inapoi Dar daca iti este de ajutor, atunci tot inainte!
Noi dormim noaptea dar ma culc eu destul de tarziu (pe la 1-2) in functie de cum vrea don'shoru' sa pape si la 7 sunt drepti ca am de trimis don'shoara la gradi. Iar ziua nu se lipeste somnul de mine

Doinito tot cu partiile te lupti?? Sau au venit la voi ploile?

Mai, vazusem eu aiurea sau scrisese o fata noua la subiectul nostru?! Sper ca nu m-am dilit definitiv si stiu ce citesc...ca am vreo 2-3 subiecte
Daca am vazut bine, si daca ne citeste...sa stii ca esti binevenita la noi numai ca atunci cand am vrut sa-ti scriu un mesaj de intampinare mi-a varsat ploada o sticla de suc pe jos Dup-aia, cand sa dau sa scriu...a disparut mesajul.

Va pupilez si va doresc o saptamana minunata.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Neee, liliacule, inca n-ai luat-o razna! A scris o fata din Tg. Neamt, eu o stiu de la subiectul de Piatra Neamt. Sper sa mai treaca pe aici si sa impartasiti impresii, ca are una bucata bebe mic.
Eu sunt bine, sunt la serviciu - am fost si vineri chiar.
Black, placenta era f. putin desprinsa in 2 locuri, insa cred ca acum e bine daca nu mai am nimic, nu? Nicio durere/scurgere, nimic, totul e ok. Oricum, fac tratamentul in continuare.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Hai sa mai scriu inca un mesaj...

Ce-ati facut de velantainsdei?? V-ati distrat? V-ati declarat dragoste eterna? Adicatilea...sarbatoriti??
La mine a venit sotulache cu 3 buchetele de ghiocei, unul pentru je, unul pt Andra si unul pt Radu. Cica ne iubeste pe toti. Mie mi-a facut chiar si-o declaratie: "Hai, ca te ailaviu babi!"
Uitandu-ma putin in oglinda...cred ca are dreptate. Am evoluat si eu de la nivelul de "beibi" la "babi"

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Eu sunt fata noua,Aina Muraru(29.05.1988),am un bebic,Razvan Ioan,de 6 lunite implinite ieri.Chiar nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul acela.Asa cum a spus Lora,sunt din Targu Neamt.

la toata lumea

POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput