Gemanutzele-n luna iubirii... (40)
Raspunsuri - Pagina 11
LoraG76 spune:
Salutare!
Traiesc, deci exist sau invers, cum vreti. Pana nu adorm pe scaun, cu capul pe birou.
Sunt bine, dar am multe de facut si gandit azi...asa ca nu stau bine cu timpul.
Am inceput sa iau ampicilina si sper sa nu-mi mai faca figuri sinuzita, macar pana nasc. Ma indoiesc, sincer, insa...
Ciorba n-am, tre' sa fac diseara...daca aveti voi, vin si io sa mananc!
Gata, dispar, va pup, pa!
Lora, mami de Iustina si 12+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
blackgirl0 spune:
Adina, bravo micului umblaret! Poti de pe acum sa il pui pe jos (pe o patura/plapuma) cu ceva jucarii, eventual un centru de activitati si-ai sa vezi ca altfel va trece timpul si pt el, dar si pt voi!
Cu somnul, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, mai ales ca Dragos a dormit pana la 6 luni cu noi in pat (a fost alegerea mea, ca il alaptam noaptea si-mi era mai usor). Insa l-am mutat instantaneu la el in patut in noaptea in care l-am cules de pe jos de vreo 3 ori (cu tot cu pernele puse pe jos, taman in acest scop). De-atunci, adoarmea la noi in pat sau la san, dupa care il mutam la el in patut. Cand se trezea, primul lucru saream cu tztz, il alaptam, se intorcea pe partea cealalta si iar la nani la el in patut. Sotul de multe ori nici numai sesiza de cate ori se trezea cel mic, caci toata miscarea se facea rapid, in liniste, maxim 10-15 minute de fiecare data. Noi si acum dormim la el in camera, chit ca doarme noaptea intreaga, nu cere apa/lapte (de fapt de cand numai suge nu i-am dat niciodata asa ceva) si eu tanjesc sa adoarma langa noi in pat. Insa nu vrea! Dupa cum vezi, eu sunt exact invers ca tine , mi-ar placea enorm de mult sa dorm langa puiul meu, insa are un somn agitat, se foieste noaptea, se muta prin tot patul, deranjeaza cearceaful care-i prins sub saltea. Am incercat ca somnul de amiaza sa il dormim impreuna, dar nici pomeneala! Cum ma prinde langa el, poa' sa-i pice ochii de oboseala in gura, se urca pe mine, rade, vrea sa ne jucam!
Liliac, am retinut pontul cu gemul! Ma grabesc acum, caci mai am ceva treaba (rufe de spalat, gatit), ca sa numai spun de mancarea de pranz a lui Dragos si curatenia de dupa!
blackgirl0 spune:
Lora, sanatate multa! Ciorba nu am nici eu, chit ca am si eu pofta de un bors cu... ceva!
elena_adina spune:
Si mie imi place sa dorm cu el,ador sa dorm cu el,dar tati doarme tare rau si mi-e frica.In altacamera nu am cum sa-l trimit sa doarma ca e frig.Nu,dar m-am decis,va dormi cu noi.Ma descurc eu,primele nopti vor fi mai grele.
la toate si
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Ralucaaaaaaaaaaaaaa, pe unde esti??? Vezi ca avem nevoie de tine! |
Aici, draga. Nu mai striga asa, ca ma tulburi
Spun si eu bun venit pentru Cami_antonia si pentru Elena_Adina (inc-o moldoveanca de-a mea, ce bine-mi pare.Si mai mult chiar, una de-aici, de la 2 pasi de mine
Pe Cami am trecut-o in listuta.
Elena (sau Adina???)... ai zis pe undeva data nasterii? Cred ca-s zapacita si nu stiu unde sa o caut...
Zi-mi si te adaug...
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Ciorba n-am, tre' sa fac diseara...daca aveti voi, vin si io sa mananc! |
am eu, radauteana. Te bagi? Sau sa ma arunc pana la tine?
ralnied1 spune:
si-n rest, noutati n-am.
Vineri am trecut peste un soc puternic. Am crezut ca nu mai apuc amiaza. Dar deocamdata s-a terminat totul cu bine. Pana data viitoare.
Altceva... liniste si pace. Multa munca, ore suplimentare, oboseala, vreau primavara si... cam atat.
As avea chef de-o iesire
elena_adina spune:
Ralnied-de preferat Adina,DN:29.05.1988
la toate si
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
ralnied1 spune:
Adina, te-am "rezolvat".
Si-apropos, eu-s Raluca (si Elena, ca tine)Si am parintii in Pascani. Deci f aproape de tine.
blackgirl0 spune:
Azi:
Este bine sa te abtii - sau sa gandesti de doua ori - atunci cand trebuie sa scoti bani din buzunar, mai ales pentru o investitie despre care nu stii mare lucru. Poti pune la dispozitia celor care doresc experienta ta cat si o parte din timpul zilei, insa evita sa lucrezi cu bani cash. Nu pune mare pret pe ceea ce te vor anunta altii (altele) ca au de gand sa faca. Pana cand nu vei avea totul pus pe hartie, este bine sa nu faci niciun pas inainte, lucrul acesta oferindu-ti siguranta necesara.
si
Rezista tentatiei de a-i povesti noului tau iubit totul despre tine.
Pentru ca ar putea fi doar un foc de paie sau o iubire care ar putea strica ceea ce merge bine intr-un eventual cuplu oficial.
Raluca, pai doar atat?! Promiti sa treci mai des pe la noi, chiar de-ar fi sa dai doar stingerea? Imi lipsesc mesajele tale. Legat de socul de vineri, daca nu poti sa spui mai multe... Sper ca nu a fost vb de bunica-ta sau de fratele tau! Orice-ar fi fost, sper sa numai existe o data viitoare de emotii negative! Iti urez numai bine si spor la proiectul de familie!
Adina, cum fu noaptea? A dormit bine Razvanel? In ce formula (singurel, in trei)?
Lora, tot pe fuga? Tine-o cafea mare, dar slaaaba, cu mult lapte sa ai pt drum!
Liliac, cum mai merg treburile cu surioara cea mare? S-au mai linistit apele? De bb Raducu nu te mai intreb, am impresia ca ai un bb de poveste (mananca bine, doarme, creste) si daca ma apuca si pe mine frustrarea si deschid topic nou ca "este adevarat sau nu"?!