Locul fetelor Nou-Venite (64)
Raspunsuri - Pagina 15
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 Cora, am testosteron cat un barbat.am stiut acest lucru de la 16 ani.de aceea mi-am investit toata energia in invatat.la 28 de ani l-am intalnit pe Fat Frumos( sotul) care m-a luat de nevasta,acceptand din start faptul ca era, ceea ce se chema fata mare batrana. pur si simplu mi-am creat un echilibru din invatat. dupa casatorie, am schimbat lucrurile si el a acceptat.asta sunt.daca nu e, e f rau. |
Mai da si la mine niste testosteron
nike974 spune:
ariann,
patrunjel soro.salata de patrunjel cu lamaie si ulei de masline.
cora,
fondam liga femeilor pe care nu le doare niciodata capul si nu sunt niciodata indispuse?
polo spune:
Alesicoo, fata ce-ati mai crescut. Va pup pe amanoua.
http://community.webshots.com/user/diove
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui polo in ce zi a ciclului zici ca esti? parca abia ai trecut de ovulatie. http://community.webshots.com/user/diove |
Sunt z18 de la CM...inca nu au venit uratii
trutzi spune:
Am inteles asta doar din ce a scris alex la poza dar, sa imi dau eu seama .....nimic
citat din mesajul lui cora79 Trutzi,ultioma poza este cu oasele bazinului si cu fofoloanca "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui nike974 ariann, patrunjel soro.salata de patrunjel cu lamaie si ulei de masline. cora, fondam liga femeilor pe care nu le doare niciodata capul si nu sunt niciodata indispuse? |
Eu sunt o sclifosita la mancare ,deci ......
trutzi spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Nu stiu daca prevesteste ceva dar nu mai simt bine deloc...ma doare usor capul,gatul nu mai zic cind inghit si sunt ametita |
Eu zic ca o sa prevesteasca o burtica
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Eu zic ca o sa prevesteasca o burtica Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Dragutza ca intotdeauna
Lia73 spune:
neata feteleeeeeee mai pe la pranz
+14 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita