Locul fetelor Nou-Venite (64)
Raspunsuri - Pagina 13
nike974 spune:
ei, lasati-l incolo de termometru.eu am simtit ca in ziua aia trebuie sa o fac.......................si am facut-o.
trutzi spune:
Pai tu parca o faceai in fiecare zi
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 ei, lasati-l incolo de termometru.eu am simtit ca in ziua aia trebuie sa o fac.......................si am facut-o. |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
aleesicoo spune:
buna!!!!
fetele am venit de la eco
e fetita si e sanatoasa...are 500 d gr.27 cm....
pun poze pe webshots...si imediat dau linkul sa o vedeti
seamana cu tasu
asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
nike974 spune:
trutzi,
da,dar cu toate riscurile de a o face intr-o zi d emare sarbatoare, puiul meu a fost facut de Sf Vasile, si in ziua aceea a fost de 4 ori.
eram f convinsa ca in ziua aceea fix voi face bebe.nu imi scotea nimeni din cap asta.nu pt ca era sarbatoare, ci pt ca simteam ca atunci o sa fie bebe.pur si simplu.
sotul meu nu a zis decat ca spera sa fie bebe.
polo spune:
Uite vezi, de-aia va iubesc eu, de cate ori sunt intr-o stare proasta voi ma ridicati din mocirla si imi reaprindeti speranta. VA MULTUMESC
Sa va spun si de ce am ajuns in starea asta. Aseara am fos la ceva cumparaturi, la una din vitrinele magazinului era o tipa care cumpara masline. Din senin apare si tatal cu copilasul si mama scoate o maslina bababa si da copilului sa muste.
dupa imaginea asta si mai greu mi-a fost cand am vazut ca si sotul meu se uita lung dupa ei. Culmea si eu cumparam masline ... nu stiu cum am cerut si ce-am cerut, cert este ca am plegat cu ochii in lacrimi si ii mormaiam printre dinti sotului ca vreau si eu.
A fost groaznic, si acum imi dau lacrimile. Desi ne uitam tot timpul dupoa copilasi, acum a fost prima data cand am avut o reactie de genul asta in public.
http://community.webshots.com/user/diove
polo spune:
Ale hai repde cu pozele alea ca abia asteptam sa ne vedem nepoata.
http://community.webshots.com/user/diove
aleesicoo spune:
http://community.webshots.com/album/575257567kdZVuE
asta e linkul unde sunt pozele
asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
Felicitari!!!!!
Ce fetita mare ai!!! Sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la noua luni
citat din mesajul lui aleesicoo buna!!!! fetele am venit de la eco e fetita si e sanatoasa...are 500 d gr.27 cm.... pun poze pe webshots...si imediat dau linkul sa o vedeti seamana cu tasu asa creste bebicu ale cu Karina Florentina in 22 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
jesia spune:
polo si eu am patit o faza din asta..bine eu sunt o mareee plangacioasa ...o sa ne vina si noua randul ...aseara la medic am reusit sa ma imprietenesc cu asistenta care era fff de treaba si imi zice la un moment dat ca exista o vorba de care eu nu stiam cum ca "copii isi aleg parintii de acolo de sus" ...asta inseamna ca bebele meu are personalitate nene nu?
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
Poate e un semn
citat din mesajul lui polo Uite vezi, de-aia va iubesc eu, de cate ori sunt intr-o stare proasta voi ma ridicati din mocirla si imi reaprindeti speranta. VA MULTUMESC Sa va spun si de ce am ajuns in starea asta. Aseara am fos la ceva cumparaturi, la una din vitrinele magazinului era o tipa care cumpara masline. Din senin apare si tatal cu copilasul si mama scoate o maslina bababa si da copilului sa muste. dupa imaginea asta si mai greu mi-a fost cand am vazut ca si sotul meu se uita lung dupa ei. Culmea si eu cumparam masline ... nu stiu cum am cerut si ce-am cerut, cert este ca am plegat cu ochii in lacrimi si ii mormaiam printre dinti sotului ca vreau si eu. A fost groaznic, si acum imi dau lacrimile. Desi ne uitam tot timpul dupoa copilasi, acum a fost prima data cand am avut o reactie de genul asta in public. http://community.webshots.com/user/diove |