Gravidute si mamici din Sibiu *4*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MONEAIOANA

salutare fetele.....si eu am primit azi o invitatie in parc si evident ca am onorat-o....nu puteam sa refuz asa oferta nu?...la ce vreme a fost azi
Enika....unde stai....eu stau in strand langa anl-uri....daca esti prin apropiere mi-ar face mare placere sa ne vedem....sau daca sunteti vreuna din voi din cartier poate ne vedem.....eu stau langa bisericuta de lemn.....
si app...de unde pot achizitiona camasi de noapte pt alaptat...la un pret mai rezonabil.....ca pe unde am fost eu nu am gasit si in magazinele de firma nu am tupeu sa intru ......din cauza preturilor normal.....
va doresc noapte buna si sper sa vb mai des
MoneaIoana28+ cu bb MIRCEA

eee..ce mi-ar fi placut sa onorez invitatia.. dar noi ne-am mutat pt o perioada la codlea..
in legatura cu camasile pt alaptat...prietena mea din dumbrava si-a cumparat..erau destul de dragute sa stii.. si eu sambata vin acasa si vreau sa dau o tura prin dumbrava si pe semaforului sa-mi iau niste pantaloni de gravidute ca ma strang toti pe care ii am..

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

daca eram in sibiu crede-ma ca as fi venit la o plimbare...desi stau departe de tine.. pe langa fabrica de sapun steaua daca stii unde-i..sau mai bine zis..mai jos de gara mare..
aici mi asa de urat sa ies..pt ca nu cunosc pe nimeni..
in decembrie ne-am mutat..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Neata buna!!

MONEAIOANA, dumbrava sa traiasca pentru camasi de alaptat. Si destul ieftine si dragutele, cat pot fi niste camasi de noapte. Eu de acolo mi-am procurat inainte sa nasc.
Fug, ca ma striga fiica-mea!!

Pupici la cei mari si mici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxie24rop

Neata buna!!

MONEAIOANA, dumbrava sa traiasca pentru camasi de alaptat. Si destul ieftine si dragutele, cat pot fi niste camasi de noapte. Eu de acolo mi-am procurat inainte sa nasc.
Fug, ca ma striga fiica-mea!!

Pupici la cei mari si mici!

Noi si Miruna

haine de graviduta de unde ti-ai luat??

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

ms ms pt raspunsuri.....in dumbrava nu am intrebat pt ca m-au ingrozit preturile de la hainele pt gravide....si ui asa am incercat la piata intr-o duminica de unde mi-am luat o salopeta.....vreti si pret?.....60 de lei....si mergand la mures la control la eco mi-am luat un costumas de catifea de la un magazin gen dumbrava dar mult mai mare si cu haine de calitate(scz....dar mie nu prea imi plac hainele de aici)la 130 de lei....pe care la sb il gasesti in dumbrava la 180-200 lei....
enik....stiu de fabrica....cu toate ca si eu sunt noua in sb ne-am mutat de 3 ani aici si am inceput sa stiu cat de cat sb.....dar vb ta nici eu nu cunosc mai pe nimeni....mai ales ca la inceput am stat in chirie si acum de o juma de an ne-am luat ap si ne-am mutat si nici aici nu prea cunosc pe nimeni....asa ca stam linistite acasa....avem grija sa creasca si burtica bine si sanatoasa si pe urma cand apare bb sa vezi ce de prietene mamici o sa avem
am sa incerc sa ajung in dumbrava si va spun ce parere am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Buna...azi e i de curatenie generala,am intrat scurt
Ia pune-ti niste pozici cu bebei,burtici,sau cu ce vreti voi...ca dupa masa am timp sa ma uit lejer
pup

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

puneti vroiam sa zic,nu mai stiu gramatica

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MONEAIOANA

ms ms pt raspunsuri.....in dumbrava nu am intrebat pt ca m-au ingrozit preturile de la hainele pt gravide....si ui asa am incercat la piata intr-o duminica de unde mi-am luat o salopeta.....vreti si pret?.....60 de lei....si mergand la mures la control la eco mi-am luat un costumas de catifea de la un magazin gen dumbrava dar mult mai mare si cu haine de calitate(scz....dar mie nu prea imi plac hainele de aici)la 130 de lei....pe care la sb il gasesti in dumbrava la 180-200 lei....
enik....stiu de fabrica....cu toate ca si eu sunt noua in sb ne-am mutat de 3 ani aici si am inceput sa stiu cat de cat sb.....dar vb ta nici eu nu cunosc mai pe nimeni....mai ales ca la inceput am stat in chirie si acum de o juma de an ne-am luat ap si ne-am mutat si nici aici nu prea cunosc pe nimeni....asa ca stam linistite acasa....avem grija sa creasca si burtica bine si sanatoasa si pe urma cand apare bb sa vezi ce de prietene mamici o sa avem
am sa incerc sa ajung in dumbrava si va spun ce parere am

ia zi-mi un pic nu mai stii cum se numea mag din mures? ca vrem sa tragem o fuga pana acolo sa-mi cumpar si crema pt burtica..

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

apropos..voi cu ce crema va dati sau v-ati dat?? si de cate ori pe zi? ca eu ma dau o data dupa dus in fiecare zi..incepand din prima luna

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

enik83, ca veni vorba despre haine de gravida, acum dupa ce mi-a ''trecut'' burta, parca vad peste tot numai haine de pentru burtici. Eu una mi-am luat din Valcea doua perechi de pantaloni speciali, ca aici n-am gasit decat xxxxx...l-uri. In rest, pantaloni de trening sau blugi din aia pentru ne-gravide cu talie ca la pantaloni de trening (scuze, nu ma pricep sa explic mai bine). Iar bluze...tot din alea pentru ne-gravide, cu fundite sau elastic sub bust. Sunt peste tot. Rochii, la fel, daca te apuca vara. Cocluzionand, n-am avut decat 2 perechi de pantaloni de gravida. Restul hainelor s-au adaptat la burta.

Iar creme impotriva vergeturilor, ce sa zic? Cea mai buna crema e uleiul de masline! Eu din ala am folosit cu mare succes, avand in vedere ca n-am facut vergeturi deloc. Si din cand in cand, daca mi-aduceam aminte, o crema de la Garnier de hidratare intensiva pentru piele uscata (in cutie rosie). Miroase placut si zic eu ca e chiar buna. Si, da, ma dadeam dupa baie.

Hai, spor la burtici si grija cu vremea asta, ca cica iar se strica

Mergi la inceput