Gravidute si mamici din Sibiu *4*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

neata roxy.. imi pare rau pt micuta ta..pai si pana miercuri stati cu puseuri de febra? va pup dulce...multa multa sanatate

13+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Semnez eu condica, va doresc o zi buna , sarcini usoare si copilais mancaciosi:))

Eu sunt ca in probele de 100m garduri...cum adoarme Razvan se da startul la "gatit in viteza", "curatenie in viteza"..etc..si cum ceva care sa ma solicite nu vine niciodata singur, zilele urmatoare imi ajung loturi de hainute noi din Anglia si Germania...trebuie sa ma pun pe fotografiat si postat in album...pe sortat marimi si pe gasit locuri de depozitat in casa.

Asa ca, daca ma vedeti absenta pe aici...sa ma motivati

O zi de vis!

Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute

Aha...Fr buna e ocupatia..eu cam somez,baga tare...esti puternica..ai sa le reusesti tu pe toate

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

buna fetelor...vin cu vesti bune de la ecograf.. ne-a disparut chistul de pe cordonul ombilical.. nu mai avem placenta dezlipita.. bb o topait tot ecograful.. din cate se pare este FETITA.. dar avem cordonul facut fular.. asa o zis doctorita.. speram ca se desface el..are timp.. dar am inteles ca atata timp cat ii in burtica nu i se poate intampla nimic rau de la cordon...speram ca va fi bine si in continuare.. peste 2 sapt mergem la triplutest.. voi cat ati platit? ca sa ma orientez un pic cu banii.. va pup..astept vesti de la voi

13+ cu o minune de

Iupiii
Felicitari pt fundita roz...acum urmeaza numele..

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxie24rop

Bravo, enik83!!! Tineti-o tot asa si sa auzim de bine!

In alta ordine de idei, ce stiti despre doctorita Novac Maria? Ati avut vreodata de a face cu ea? Daca da, v-a multumit ''prestatia'' ei medicala? Sunt curioasa, pentru ca m-am dus azi cu fii-mea la ea sa o consulte, sa vedem de ce mai face febra dupa atatea zile. (pauza cateva zile, apoi iar cate un puseu de vreo 37,5-38, care trece in 15 minute). Eu banuiesc ca e de la eruptia dentara, sau in cel mai rau caz de la un rosu in gat. Doctorita a zis ca poate are infectie urinara si m-a chemat la analize miercuri...Va tin la curent.

Pupici si sanatate celor mici (si mari)

Noi si Miruna

Sper sa fie totul bine...febra e micuta,nici nu e recomandabil sa ii dai ceva ....deh...vorba vine...eu ii dau lui Cris mereu nurofen preventiv si atunci cand are febra fr mica...eu sunt trecuta...stiu ce ii poate mintea lui bebelache meu,,,convulsii...alea alea...sa nu treaca nimeni prin asa ceva..pup putuca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:

buna fetelor...vin cu vesti bune de la ecograf.. ne-a disparut chistul de pe cordonul ombilical.. nu mai avem placenta dezlipita.. bb o topait tot ecograful.. din cate se pare este FETITA.. dar avem cordonul facut fular.. asa o zis doctorita.. speram ca se desface el..are timp.. dar am inteles ca atata timp cat ii in burtica nu i se poate intampla nimic rau de la cordon...speram ca va fi bine si in continuare.. peste 2 sapt mergem la triplutest.. voi cat ati platit? ca sa ma orientez un pic cu banii.. va pup..astept vesti de la voi
desi ne-au zis ca ii fetita nu ne grabim sa ne gandim la nume..poate se mai schimba.. desi sincer nu as vrea...dar eu zic ca ii inca prea mic ca sa isi dea seama sigur...mai vedem la viitoarele ecografii.. peste 2 sapt mergem la tripul test.. sper sa fie ok.. va pup

13+ cu o minune de

Iupiii

13+ cu o minune de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neliaCris

Citat:

13+ cu o minune de

Iupiii

desi ne-au zis ca ii fetita nu ne grabim sa ne gandim la nume..poate se mai schimba.. desi sincer nu as vrea...dar eu zic ca ii inca prea mic ca sa isi dea seama sigur...mai vedem la viitoarele ecografii.. peste 2 sapt mergem la tripul test.. sper sa fie ok.. va pup

13+ cu o minune de

Mergi la inceput

restul ce faceti? de ce somati?
nu mai intrati pe aici..?

roxanasbro tu ce mai faci? esti ok?

13+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Salutare!

Fii-mea n-a mai facut febra de duminica seara, si totusi luni ne-am dus la tante Novac. Azi am fost la recoltari de analize (sange, scaun, pipi etc etc), desi sutn convinsa ca n-are nimic si ca puseele de febra scurta au fost de la dinti (tocmai ne-a mai pocnit unul).
Oricum, mergem azi la 5 dupa rezultate. Una peste alta, am ajuns la concluzia ca deocamdata n-am dat peste un medic pediatru care sa-mi demonstreze ca e profesionist. Va dau de stire ce se intampla.

pupici

Mergi la inceput

ma bucur ca totul s-a rezolvat.. iar in legatura cu medicii..eu cred ca nu-si dau destul de mult interesul..ca trateaza meseria lor ca pe una oarecare..parerea mea..
sa auzim numai de bine..

14+ cu o minune de

Mergi la inceput

neata fetelor..

14+ cu o minune de

Mergi la inceput