Gravidute si mamici din Sibiu *4*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Hristos a inviat!!!

Ceau fetelor!
Am o rusine in mine ca abia imi vine sa va scriu.....imi cer scuze ca am somat atata timp.....sper sa ma reprimiti printre voi..eu am tot fost pe la medici inainte de pasti....ba la med de fam.....unde am aflat ca am luat 20kg....apoi la eco la mures unde am aflat ca bb are 2500g......astea in 26martie.....oare cat om avea acuma? Si ginecologu a facut ochi cand a vazut ce burtica pardon burtoi am
In rest suntem ok amandoi....veseli si jucausi de numa.....mai putin cu arsurile....am arsuri pe piept si vin pana in gat de groaza.
Sper ca v-a trecut racealasi acum o sa ne dati numai vesti bune iar putulicile s-au decalotat ca de....vine varasa scoata si ele nasucu la aer
Am sa incerc sa intru mai des .....macar pana o sa nasc ....ca pe urma nu stiu cum va fi
Va las si ast vesti de la voi

Monea Ioana 33+ cu Mircea Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Salutare!

MONEAIOANA, si eu m-am confruntat cu arsurile alea ingrozitoare, mai ales spre sfarsitul sarcinii. Nu mai puteam dormi noaptea de rau ce-mi era. La inceput mi-au trecut doar cu branza de vaci (aveam farfuria pe noptiera), apoi cu dicarbocalm si apoi...cu nimic!!! Ginecologul mi-a spus ca pot lua ranitidina, vreo 2 pastile pe zi. Am si luat (juma' de pastila inainte de culcare) si mi-a fost de ajuns cat sa am un somn linistit. Deci, vezi ce zice si doctorul, ca poate te scapa de dureri!

Spor la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Pt arsuri pe gat,stomac incercati cu laptic cald seara inainte de culcare,functioneaza....si in plus dau si o stare de linistire

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Neata de la noi! Dam cafeluta, laptic, capucino, 3 in 1, tigarele pt fumatoare si va chemam la un "pahar" de vorba!!

Ce va fac picii? Ce faceti voi?

Copilul meu vesel...Andrei~Ravan(poze) /Blogul meu cu hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Neata buna, fetelor! (desi e trecut putin de ora 12)

Of, ca tare mi-e dor de un frappe sau un capuccino baut asa, in tihna, la o terasa...Dar vor (re)veni ele si vremurile alea.

In rest, toate bune. Ma palesc astenia de primavara si dorul de serviciu, dar ma cuibaresc intr-un colt si trec amandoua (temporar).
In alta ordine de idei, de cand a inceput sa mearga de colo colo, fii-mea e tot mai capricioasa si mai incapatanata. Asa ca ne batem capul cu noi tehnici de ''dresaj'', astfel incat sa nu lezam personalitatea strumfei, dar nici sa nu ne urle ma incolo, cand ne-o fi lumea mai draga. Any ideas?

Pana una alta, bucurati-va de ziua de primavara. Ca de maine se anunta iar ploi

Pupici celor mari si mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor..vad ca sunt ceva zile de cand nu ati mai intrat..eu am revenit pe meleaguri..gata..de azi sunt prezenta pe forum..
saptamana trecuta am fost tot o plimbare.. ba la sibiu..ba la bucuresti.. ba am avut musafiri..azi dimineata imi venea sa plang..era asa liniste in casa.. ma obijnuisem cu musafiri si cu sotul meu

21+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

buna gagici..nimeni pe-aici??

21+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Salut,

Ioana si mie imi treceau arsurile cu guri de lapte mici si dese si cu covrigei

AM vazut pose cu bebei frumosi....mai mai......

Noi am avut laringita si acum avem o diaree ciudata, 3-4 scaune moi urmat de unul tare si tot asa, nu prea vrea sa manance, el care este un papacios de obicei, cred ca de la medicamente s-a cam saturat

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Salut,

Ioana si mie imi treceau arsurile cu guri de lapte mici si dese si cu covrigei

AM vazut pose cu bebei frumosi....mai mai......

Noi am avut laringita si acum avem o diaree ciudata, 3-4 scaune moi urmat de unul tare si tot asa, nu prea vrea sa manance, el care este un papacios de obicei, cred ca de la medicamente s-a cam saturat

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

bebelusi...sa stii ca pe foarte multa lume am auzit ca se plange ca au copilasii diaree..nu stiu ce o fi in perioada asta..

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

oricum...insanatosire grabnica..

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput