Eminescu... un sfant????
Raspunsuri - Pagina 2
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus cu ce este mai prejos Ieromonahul Macarie Protopsaltul fata de marele poet Eminescu? |
Eu nu am auzit de el, recunosc, dar nu e mai prejos, e mai presus. In cele religioase si preasfintite ma refer. Ca a stat in manastire si a cantat muzica religioasa toata viata. De Eminescu nu zic ce a facut , ca e blamesfenie
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Guestus spune:
total avem vreo cca 200 sfinti.
elyda ne spune miine pt ce merite au fost facuti...si de abia apoi avem voie sa judecam daca mai bagam pe cineva printre ei sau nu!
hristina spune:
Liga Scriitorilor Romani a facut mareatza propunere...nu biserica...erau in pana de alte idei creatoare probabil...
Guestus spune:
citat din mesajul lui hristina Liga Scriitorilor Romani a facut mareatza propunere...nu biserica...erau in pana de alte idei creatoare probabil... |
miine vine liga lui mitica si il baga pe hagi
elyda spune:
citat din mesajul lui Guestus total avem vreo cca 200 sfinti. elyda ne spune miine pt ce merite au fost facuti...si de abia apoi avem voie sa judecam daca mai bagam pe cineva printre ei sau nu! |
Pai de ce ma intrebi pe mine?Atunci cand l-au propus pe Eminescu pe cine au intrebat? Poate pe Veronica Micle...i-au citit memoriile si au considerat ca are merite "deosebite" domnul. Biserici n-a facut ca Stefan cel Mare ca sa-si mai spele din pacate.( dar nici acesta nu facea bisericile cu banii lui , ci tot cu banii tarii si munca oamenilor). Pe ce criterii a fost ales pentru canonizare?
Auzi Guestus, tie ti-a spus cineva ca i-am cunoscut eu pe toti sfintii enumerati de tine , de ma intrebi ce merite au avut?O sa-mi cititi memoriile si o sa va dumiriti atunci...ce merite au avut ei.
Dana
Rufus spune:
Slabe sanse...
http://www.mediafax.ro/social/patriarhia-raspunde-cererii-de-canonizare-a-lui-eminescu-conteaza-evlavia-nu-doar-reputatia-5471807/
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
crinuta spune:
Te doare mintea de ce le mai trece si astora prin cap..
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta