cand apar alunitele la copii??!
bineinteles ca nu ma refer la cei care le au din nastere!
Raspunsuri
lulu77 spune:
Lui Luca i-a aparut prima, pe piciorus, in interiorul pulpei, pe la 1 an si cateva luni,era abia vizibila si ffff mica, si acum observ aparitia "timida" a inca uneia, in zona gatului.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
CorinaDani spune:
fetitei mele (2 ani si 7 luni) i-au aparut treptat, mai ales toamna, cu toate ca in cele 2 sejururi petrecute la mare, am avut grija sa-i dau cu crema cu factor mare de protectie (+40), am tinut-o mai mult la umbra, cu palariuta pe cap, cu tricou cand batea vantul prea tare, etc.
si uite asa acum are 8 alunite...cand s-a nascut nu avea nici-una...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
bb_yasmi spune:
fetita mea nu are nici una. si tareee mi-as dori sa mosteneasca de la mine o alunita (de fapt locul in care e amplasata)...macar atat sa aibe si de la mine...:) ca rest e tat'su aproape toata
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
_Ralu_ spune:
EXACT asta era si problema care ma framanta pe mine momentan.
Alexiei i-a iesit o alunita, imediat dupa nastere...la 1 luna sau 2 cred...deci, iarna...si intr-un loc neexpus..undeva pe spate, putin mai sus de talie. Si de atunci, nimic. Chiar ieri ii ziceam sotului ca are doar o alunita. Si azi, stupoare...cabd ma uit atenta...o alta alunita! Exact pe linia chilotului, pe piciorusul drept, la spate. E cat un varf de ac,,,,mica-mica de tot.
Eu vroiam sa intreb care e faza cu alunitele astea? Ar trebui sa ma ingrijorez cumva? De ce apar? Primul lucru pe care o sa il intreb pe pediatru and ajungem la el, asta o sa fie?
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
ionitza spune:
si fiica-mea are o alinita pe degetul aratator de la citeva luni. nu si-a schimbat nici forma nci dimensiunea e cit gamalia de la un bold.
am intrebat deja dr. si mi-a zis sa nu-mi fac probleme doar sa am grija sa o dau cu o crema de protectie solara mare.
dar intreaba si tu si spune-ne si noua.
eu nu ma ingrijorez, cel putin.