COPII CU ALUNITE PE FATA...CE FACEM?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

lui fi-miu i-au aparut de vreo juma de an 2 alunite pe fata. inca nu-mi fac griji (mai ales pt ca si eu am alunite), dar voi pune vreo 2-3 intrebari din cand in cand unor medici.
ma bucur ca nu sunt pozitionate deloc rau, chiar ma uit cateodata la fata celui mic si mi-e drag ca ii "shad" bine si se potrivesc f bine pe fetisoara lui.
acum sunt micute si plate, vedem daca evolueaza si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Alunitele inestetice si/sau periculoase se scot, nu ramin urme si contrar parerilor babesti, nu faci cancer de la asta :) Eu mi-am scos vreo 30 de alunite (am foarte multe), fie pentru ca le agatam si le raneam (si asta e un pericol), fie pentru ca nu i-au placut medicului cum evoluau. La noi e inca spaima mare la capitoulul asta, dar uitati-va un pic la straini sa vedeti ca intr-un mare procent nu au negi/alunite si alte excrescente inestetice, nu pentru ca nu ar face si ei ci pentru ca le scot imediat ce apar. Una e o alunita care sa dea un farmec persoanei respective si alta e sa stai cu niste alunite uriase pe fata (cum vezi destul de des la noi), doar din teama absurda ca daca le scoti se intimpla o nenorocire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Sotul meu are o alunita pe fata care se simte la atingere si are si cateva fire de par in ea dar nu il incomodeaza deloc la barbierit.Daca nu este periculoasa nu ai de ce sa iti faci griji.

alexia_07

Mergi la inceput