Vacanta in Calella -Spania 2010
Salutare !!!
ne-am gandit anul acesta sa facem vacanta cu cei mici pe litoralul Spaniei . Vrem sa fim aproape de Barcelona ca sa putem vizita si acvariul , gradina zoo si muzeul de cioco ...
astfel am ales statiunea Calella ..
Acum vroiam sa va rog daca ati fost pe acolo sa-mi spuneti si mie cateva impresii ...agentie , hotel , mijl de transport catre Barca , preturi si ce alte obiective turistice sunt prin apropiere ..
ahaaa, si vrem la inceputul lui Iunie ..cum este vremea pe acolo ? cand incepe sezonul ? eu am gasit cateva oferte dar toate sunt de la 1 iulie ...
va multumesc dragilor
o zi frumoasa
Raspunsuri
lilina spune:
nu am fost acolo, dar vroiam sa iti spun ca unele agentii au oferte incepand cu 17 iunie, ca de ex. www.travelbiz.ro/oferte/Charter_Costa_Brava_Hotel_AMAIKA_4%2A-18.html" target="_blank">asta
si eu caut oferta buna pe Rhodos sau Zakynthos pt sfarsitul lui iunie
succes
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
theo_2004 spune:
http://www.gtahotels.com/hotels/h_top_pineda_palace_hotel_pineda_de_mar.htm
in 2005 am stat la hotel din link. puiul meu avea 10 luni. a fost frumos, curat, nu au excelat la mancare (era de 5 stele atunci), dar ... pe pui il alaptam si ii dadeam iaurt, fructe proaspete si borcanase.
la plaja mergeam putin dimineata apoi luam un tren care trecea in apropiera hotelului si mergeam fff comod pana in Barca. La intrarea in oras intra in subteran si era un fel de metrou deci. Nu mai stiu cat faceam dar cred ca in jur de 30 max 45 min. puiul era in carucior si luam la picior orasul. super.superb. fff frumos. cu harta in mana si gps setat pt pietoni am avut o vacanta de vis. noi am fost la sf de august. vremea a fost super ok, nu era canicula.de la pucte info turistice (sunt muuuulte) afli tot: am luat bilete la autobuze circuit si puteai sa cobori unde doreai, vizitai si te urcai in altul (cu acelasi nr, pe acelasi traseu - erau vreo 4 trasee, pe culori).
cu ajutorul google sau cu un ghid despre orasul Barcelona iti faci temele f usor si frumos pana ajungi acolo. eu inainte de a pleca in orice vacanta studiez pe net si cu ajutorul cartilor zona, imi fac un dosar cu obiectivele ce vreau sa le vizitez, adrese, nr de telefon si acolo ma duc la punct ochit, punct lovit.
distractie placuta!
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"