Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
olivia_popa spune:
vero la multi ani pt sotior
mamanati,la multi ani mamei tale
Virgi,felicitari pt fetita
Mai fetelor,oare numai eu...sau e normal sa uiti? deci nu mai tin minte nik,am reusit sa fiu la zi si am uitat ce am citit
Am citit povesti frumoase de iubire,nu nominalizez ca am uitat. Noi,ne-am cunoscut din gresala...pe buneel nefiind din Cluj a venit in vizita...unde m-a gasit pe mine si nu a mai plecat. crdeeti-ma am stiut din prima sapt ca el este,ca vreau sa am copii cu el...ciudat,nu?? dupa 3 ani,ne-am casatorit si sper sa nu ne despratim niciodata.
19+
aly_ spune:
HALLI HALLO top si eu azi am fost la ecograf aparent totul in regula.Si bineinteles ca iar nu ne-a aratat ce ascunde intre picioruse, a stat tot cu spatele la noi.Dar poate poate saptamana viitoare. Pe 10 avem morfo fetala si poate e mai binevoitoare/or si nu o mai tine pe mami pe jar.Vreau sa ma apuc de cumparaturi si nu as vrea sa cumpar totul neutral.
Ce ti-e si cu doctorii astia.Il intreb daca poate sa-mi spuna cum este colul prin ecografie abdominala ,ca asta mi-au facut.Cica da se poate dar el nu se uita doar daca exista indicii cum ca nu este in regula, adica sangerari.intepturi etc.Curios, voua nu vi se pare? Ca tot citesc ca voua va zice la orice control cum arata colul.
MADUTZA imi pare rau sa aud asa ceva. Sa dea Domnul ca bebelul sa fie bine.Noi iti suntem alaturi si imbratisari de incurajare
19+
olivia_popa spune:
lasa Aly,insemna ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Adevarul e ca internetul ne zapaceste de cap. eu cand merg la doctor stiu deja tot ce o sa imi faca,e disperat saracu' ca nu il las sa isi faca meseria. va sa zica,ai un/o bebe rusinos(a)...asa e mai palpitant.
19+
bilica spune:
Salut fetelor!....asai asai nu mai beau vin fiert,gata miam facut pofta si am suferit prea mult aseara....Nati,pai ce mai astepti?mergi cu mine?vb cu sotul si vezi ce hotarati,eu vb serios....el undei mai exact?Noi vom merge in Chicago-Evanston...La multi ani mamei!....ce ai gatit special?
22+
Reallaura spune:
Ati scris asa mult ca abia recuperez
Nati, Anamariam, Nana, Rosanne, Oliviapopa ce povesti frumoase PArca citesc romane, mai fetele!
biajitaru haios si sotul tau el incerca sa fie romantic si nu-i iesea hehe asa ca a lasat romantismul si a trecut la forta!
Nati ei, cam da, faca 2 feluri, ii dau primul fel la 12-1 si felul 2 la 5-6 cand se scoala. Nu mananca nici el bine mereu. De cateva zile insa, sa nu-l deochi! Fetitzele sunt mai mofturoase, ce vrei, silueta!
Deci va fi tot fetitza?? sa fie sanatoasa si frumoasa cum e Cami! Si la mine la ultima eco a stat numai cu mainile pe fatza, nu i-a putut face poza!
Nana mai, mie imi place f mult apelativul tau si ce daca vrea sotul sa o alinte asa?? E frumoos!
Rocsy ms de aprecieri pt burti. a mea e imensa frate. O sa dau si eu o raita sa va mai vad.
tutulyina multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Cusa stai mai linistita, eu zic ca esti f bine cu 85 in talie. Fotomodel! NU te mai stresa, cand e prea mare ne stresam ca e prea mare - cum fac eu!
SOrana cred ca e ok sa mergi de Paste la munte, daca faci o eco inainte si-ti spune ca totul e ok, au ei semnele lor...
Sabina nici eu nu stiam ca e epidemie de scarlatina, si chiar ma speriasem ca avea Mirci nste grupulete de bubite pe spate, dar au trecut. Cine stie cum se iritase..
Ce zici tu acolo ca vrei sa nasti natural dupa ceza?? Drita ta e de acord??
madutza scumpa, sper sa fie totul ok si s anu fie probleme!!
Mira sa-ti fie de bine ficateii. CUm i-ai facut cu ceapa?? la cuptor?
maya
Virgi succes cu mutatul! Eu am avut un Brevi super usor si ieftin 500 ron. Era sport, dar se lasa cam la 30 de grade, a fost ok cu bb mic.
Aly Mi se pare ciudat ca nu ti-a spus cum e colul, poate nu se vedea bine..
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Ati scris asa mult ca abia recuperez Nati, Anamariam, Nana, Rosanne, Oliviapopa ce povesti frumoase PArca citesc romane, mai fetele! biajitaru haios si sotul tau el incerca sa fie romantic si nu-i iesea hehe asa ca a lasat romantismul si a trecut la forta! Nati ei, cam da, faca 2 feluri, ii dau primul fel la 12-1 si felul 2 la 5-6 cand se scoala. Nu mananca nici el bine mereu. De cateva zile insa, sa nu-l deochi! Fetitzele sunt mai mofturoase, ce vrei, silueta! Deci va fi tot fetitza?? sa fie sanatoasa si frumoasa cum e Cami! Si la mine la ultima eco a stat numai cu mainile pe fatza, nu i-a putut face poza! Nana mai, mie imi place f mult apelativul tau si ce daca vrea sotul sa o alinte asa?? E frumoos! Rocsy ms de aprecieri pt burti. a mea e imensa frate. O sa dau si eu o raita sa va mai vad. tutulyina multa sanatate si tot ce-ti doresti! Cusa stai mai linistita, eu zic ca esti f bine cu 85 in talie. Fotomodel! NU te mai stresa, cand e prea mare ne stresam ca e prea mare - cum fac eu! SOrana cred ca e ok sa mergi de Paste la munte, daca faci o eco inainte si-ti spune ca totul e ok, au ei semnele lor... Sabina nici eu nu stiam ca e epidemie de scarlatina, si chiar ma speriasem ca avea Mirci nste grupulete de bubite pe spate, dar au trecut. Cine stie cum se iritase.. Ce zici tu acolo ca vrei sa nasti natural dupa ceza?? Drita ta e de acord?? madutza scumpa, sper sa fie totul ok si s anu fie probleme!! Mira sa-ti fie de bine ficateii. CUm i-ai facut cu ceapa?? la cuptor? maya Virgi succes cu mutatul! Eu am avut un Brevi super usor si ieftin 500 ron. Era sport, dar se lasa cam la 30 de grade, a fost ok cu bb mic. Aly Mi se pare ciudat ca nu ti-a spus cum e colul, poate nu se vedea bine.. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina |
cum sa nasc normal dupa cezariana? daca era unul ma bagam, dar la doi nu merge. Am zis doar ca vreau sa las sa mi se rupa apa si eu sa fug la spital, sa ma bage in operatie si gata aia e. Dar cred ca sunt un pic dusa, ca dr mea se uita cam sui la mine cand ii povesteam ce am eu in cap.
Legat de scarlatina din cate stiu debuteaza cu febra mare si abia apoi apare eritemul scarlatinos. Scrie in Mama si copilul.
Virgi chiar voiam sa dau o strigare dupa tine. Super ca a ramas tto fetita. Spor la mutat si cumparaturi. Stiu cum e cu santierul, noi ne-am apucat sa ne facem apartamentul pe 29 mai 2006 se turna sapa, iar pe 27 iunie s-a nascut fii-mea, am stat o luna la mama si pe 26 iulie am venit in sfarsit in casa noua. Am avut noroc de o echipa de muncitori super din Chisinau. Foarte corecti, ii lasam singuri in casa, se duceau dupa materiale si ne aduceau restul pana la ultimul ban, ce mai jos palaria. Au facut n boboc de casa, pe bani nu f multi, dar stresul nostru a fost imens. Dar asa suntem noi mai inconstienti, ne aruncam cu capul inainte.
Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
aleesicoo spune:
fetelor deci m-au apucat niste emotii de imi sare inima din piept
si s-ar putea ca sotul sa vina sapt viit acse bataie de joc acolo
bebelina are un kef de joaca nebun de parca ar simti ca maine mergem la "pozat"
asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
mamanati spune:
Ale, bafta la eco! Deci vine sotiunea ta acasa! Eu am inteles ca se plateste bine acolo, cumnatul meu zice ca e super multumit, il ademeneste si pe sotul meu incolo, dar parca nu-mi surade mie gandul.
Bilica, Olivia, m-am exprimat eu aiurea. Ziceam ca e tre sa invete poiezia pentru serbarea de 8 martie, ziua femeii.
Bilica, merci de invitatie, dar am si o dulceata acasa pe care n-o pot lasa. Eu as avea optiunea sa nasc in Constanta, dar nu-mi surade idea sa nasc la un medic care nu ma cunoaste si in spitalele de stat din Romania(va rog sa nu va suparati!)dar la particular mi se pare f scump. Asa ca raman sa nasc acasa, si parintii mei lucreaza la urgenta, si ma simt parca mai cosy sa nasc aici.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+
aleesicoo spune:
sarumana de urare
mai nu stiu ce face cumnatul tau acolo si ce fel de sef are , dar unde s a dus ciuci al meu il plateste cu 1200 d euro(aici castiga 600)...mancarea scumpa...si o scarba de sefse comporta cu el ca sclavul pe plantatie si nu ii convine...
scz de offtopic
Citat: |
citat din mesajul lui mamanati Ale, bafta la eco! Deci vine sotiunea ta acasa! Eu am inteles ca se plateste bine acolo, cumnatul meu zice ca e super multumit, il ademeneste si pe sotul meu incolo, dar parca nu-mi surade mie gandul. Bilica, Olivia, m-am exprimat eu aiurea. Ziceam ca e tre sa invete poiezia pentru serbarea de 8 martie, ziua femeii. Bilica, merci de invitatie, dar am si o dulceata acasa pe care n-o pot lasa. Eu as avea optiunea sa nasc in Constanta, dar nu-mi surade idea sa nasc la un medic care nu ma cunoaste si in spitalele de stat din Romania(va rog sa nu va suparati!)dar la particular mi se pare f scump. Asa ca raman sa nasc acasa, si parintii mei lucreaza la urgenta, si ma simt parca mai cosy sa nasc aici. www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+ |
asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
bilica spune:
Nati,dar in aug-sept unde vei fi?caci eu vin cu fetita in moldova atunci....nasii ei vor fi din Balti...si poate ne vedem totusi...
22+