Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
ioana1234 spune:
:)
Gabriela -s, nu era liber ioana simplu:), asa ca 1234 a fost usor de tinut minte:) ; chiar ca s-a intamplat f repede, sunt o tipa pragmatica, dar niciodata nu m-am lasat dusa asa de val, pana nu a venit valul de sotul meu, nici mie nu imi vine sa cred, dar nu regret nimic. Ma mai trezesc vorbind cu prietene, care imi povestesc: " vai dupa 2 luni ne-am mutat impreuna" , si eu : asa repedE:?>!:)) ....uite cine vorbeste:)
Imi dau seama de cele ce mi se intampla , doar cand mai am amici care imi amintesc : vai tu da de cand te-ai maritat te-ai schimbat ....si stau si reflectez oare ce au vrut sa zica si zic: avand in vedere ca in ultimul an m-am maritat , am schimbat job, m-am mutat la casa noua, si am ramas gravida ....mda cred si eu ca m-am schimbat.
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana1234 :) Nana , eu tindeam sa cred invers,( ca nu se vede puta si apoi creste:), zic si eu avand in vedere ca nepotelul meu, Luca, a fost Anastasia pana in luna a 7-a , o cunostiinta a avut fetita la eco pana ....a nascut ;|( saracii se temeau de mamica ca o sa faca o depresie avand in vedere ca se astepta la o fetita de toata frumusetea aveau deja o gramada de lucrusoare roz etc. si a aparut un babyboy:) ..... io stiu....mai zicea cineva pe forum ca nu ecografele sunt proaste ci cei care le interpreteaza. |
Pai eu am intrebat ambii ginecologi care mi-au facut eco despre acest gen de statistici, atat oficiale, cat si din experienta lor personala, si ambii mi-au spus ca fetitelor le creste mult mai greu putza, decat le cade baieteilor . Si serios vorbind, in proportie de 90% sexul se interpreteaza eronat la ecografiile facute inainte de 18 saptamani. Mi-a mi-a spus si gastroenterologul la eco ca o sa am fetita . Mai astept inca o confirmare luni, de la un imagist, ca mi-ai dat de gandit .
Nana 25+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
Onana spune:
Salutare si de la noi!
Sa vedem ce-mi mai amintesc din ce am citit:
Mai ce de love stories, una mai frumoasa ca alta ! Ne intrecem acum si in povesti, nu numai in burti?
Tutulyna si tot ce-ti doresti!
Felicitari Nati pt bebe sanatos, inteleg ca se prelungeste suspansul.
Apropos de statistici, am auzit de un caz in care fetitza s-a transformat in baietzel...la nastere Nu stiu ce ecografii si unde a facut mamica aia, insa Gabriela a devenit Gabriel dupa ce s-a nascut, avand deja o camera roz pregatita si rochite si funditze care o, pardon il asteptau!
Sabina, gand la gand apropos de scarlatina, merci de sfat e si dilema mea daca sa-l dau pe Matei la gradi din martie, mi-e teama sa nu ia vreo boala dintr-asta de-a copilariei si sa o aduca acasa, scarlatina chiar nu am facut! Si nici nu stiam de epidemie. tre sa vb si cu dr, sa vad ce zice.
Noi azi am fost la tuns de Matei si a stat tare cuminte, neasteptat avand in vedere ca l-a tuns cu foarfeca ca eu nu voiam sa-l faca biloi, cu masina, mai ales ca are un par ondulat si blond, dar tot a iesit scurtut si nu se mai vad zulufii
Am si eu probleme, deh..un baiat are mama! Si mai vine unul
Acuma am alta dilema: am primit o invitatie de la nasii nostri sa facem Pastele la o pensiune pe langa Sibiu, cu un grup mai mare, copii etc. Tare as vrea sa merg, chiar am chef de cateva zile la munte (o fi munte?), dar oare ma aventurez, fiind in luna a 9-a?
De fapt, deja am decis ca mergem, eventual fetele din Sibiu sa-mi recomande un backup in caz de vreo neprevazuta Aoleu, poate nu trebuie sa glumesc cu asta, chiar n-as vrea sa nasc te miri pe unde si cu cine, dar asa ma tenteaza sa merg
Azi am observat niste bubite albicioase pe limba, de fapt mai in spate, spre baza ei. Nu cred ca-s afte, ca nu dor, nu ma deranjeaza deloc, dar oare ce-ar putea fi? Toata limba e mai albicioasa, dar spre spate se vad aceste brobonele pe care nu le-am observat pana acum sa fi fost asa multe si mari Nici nu stiu daca sa ma panichez sau nu si nici cu ce sa ma dau sa dispara. Voi ati patit asa ceva vreodata?
Nu stiu ce sa mai zic, poate reusesc sa mai revin, fetele.
Si am uitat sa zic, am intrat si eu in 27+
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 27+ Tudor
n_a_n_a spune:
Pai Sorana, avand in vedere ca intre Pasti si DPN-ul tau este o luna intreaga, te poti risca . Pe Matei la cate saptamani l-ai nascut?
mamanati spune:
Am apasat aiurea pe send., asa ca continui cu pentru pumni tinuti: Mira,
Nico,Mira eu nu l-am convins sa vina aici. Noi, cum sa zic, inca nu suntem stabiliti, plutim in aer. Avem un apartament aici si in Constanta, dar acum sotul fiind plecat eu normal ca stau aici pentru ca toate rudele/ prietenii sunt alaturi, iar parintii ma ajuta enorm. In Romania, doar cu Cami mi-ar fi foarte greu. Pe viitor, vrem sa ne asezam si noi undeva: alternativele sunt Romania sau Europa, nicidecum Moldova.
Tutulina, LA MULTI ANI! Multa sanatate si un bebe sanatos si la termen! Te pupam!
Referitor la articol: nu prea cred nici eu! As mai zice la cineva de 150 kg, poate nu-si da seama ca se ascunde ceva prin atata slaninuta, dar in cazul ei, nu prea cred.
Alessicoo, mi-e nu mi-a facut eco cu sonda, cum oare o fi vazut ca e colul lung si inchis, nu stiu. Sabina, eu am facut eco la ecografist, dar tot el la morfo cu Cami m-a verificat si cu sonda. De aia, cred ca de data asta nu mai era interesat!(Da ce nebuna sunt!)
Sabina, chiar am bufnit in ras in ce mod ai scris ca sotii fac doar fete.
Inca cate un : nana(chiar aveai un feeling ca e fetita?!, ca si eu parca asa simt, ma temeam sa accept cu visul ala), Crissy,Nico,Roxy,Cornelia,Gabriela,Onana, Sabina(deci ne-am inteles, sa nu nasti pe 27, da?)Acum serios, pe tine nu te programeaza din timp la cezariana?
Roxy, urmatoarea programare am facut-o tocmai pe 14 aprilie, doar atunci avea liber, dar parca ma bate un gand sa fac o programare mai devreme la un Centru Diagnostic German.
Bia, ce am mai ras, de fraza sotului tau.
Am mai uitat sa va spun: am vazut clar si chiar am simtit cum de 2 ori bebelina a dat cu piciorul chiar in sonda! O fi o coincidenta?!
Stau asa si ma gandesc, daca statea bebe asezata cu funducu pe col, poate daca imi facea eco vaginal vedea si sexul si-mi spunea exact ce e?!
Abia acum mi-am dat seama,fiind axata atat pe genitalii, ca nu am intrebat cate grame are!
Si o rugaminte: puteti sa ma treceti cu fetita pe listuta, si sa-mi schimbati DPN-ul in 22 iun.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+
Ioana5255 spune:
Sorana ai mare grija cu scarlatina. Bantuie ca nu stiu ce. Nasa mea a patit-o anul trecut urat la o gradinita privata, asta dupa ce isi tinuse copilul acasa o iarna intreaga si la 1 martie l-a dus la gradi, iar pe 6-7 martie il avea internat la Victor Babes. S-au chinuit groaznic, este o boala oribila, care e musai cu internare si moldamin injectabil, nu da imunitate pe viata si nici vaccin nu exista pentru ea. Dupa ce pustiul terminase cu chinul cu scarlatina, dupa 2 zile s-au intors cu rotavirus in forma urata de data asta luat din spital. Dupa ce au terminat si cu asta, au continuat la un interval x cu moldamin injectabil si cu analize repetate intepaturi si tot tacamul vreo 3 luni daca nu si mai bine. Una peste alta gradinitele ascund aceste epidemii, datorita faptului, ca trebuie inchise pentru dezinsectie si ce este mai grav, ca parintii nu iau atitudine si se complac in situatia asta. La gradinita cu pricina s-a facut reclamatie la Minister, au venit peste ei, i-au amendat si paraca uinchis o zi, dar nimic spectaculos. La cat a suferit bietul copil eu o inchideam. Acum din cate am inteles la stat sta altfel situatia dpdvd al acestor boli, el raporteaza imediat si daca este cazul inchid gradi, dar totusi nu pot baga mana in foc. Stiu ca e un pic paranoia, cand copilul ia scarlatina din parc, din pamant din iarba verde e una, ca na nu ai cum sa il tii intr-un glob de sticla, dar cand face boala asta cu buna stiinta atunci din punctul meu de vedere e o problema si mai dai si bani. Hai ca m-am intins, iar mi-am varsat naduful, ca mi-am adus aminte de acum un an. Mi-a fost asa de mila de bietul copil, de cat a putut sa se chinuie din cauza indolentei si a disperarii de a face cat mai multi bani pe sanatatea copiilor.
Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
TEUTA2 spune:
buna dragelor!
Mamanati-pup fata inainte de eco,ca sa scapi de emotii!
Veronica-la multi ani si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Sabina,noi datorita sarcinii suntem mai sensibile si mai nervoase,insa pe de alta parte ai dreptate,stiu ce spui!
V-am povestit si despre mine,at. cand am cazut fi-miu care are totusi 7 ani in loc sa ma ajute sa ma ridic,deabia se tinea pe picioare sa nu cada de atata ras.
Insa am spus ca daca va fi fratele mai mare va deveni mai responsabil si mai serios.Asa ca hai sa mai avem putintica rabdare pana apar minunile mici.
Nana,e frumos si dulce numele ales.Felicitari!
Nati sa fie ce-ti doresti.Stii ca si eu am dilema asta:fata sau baiat...
Va pupic dulce pe toate si incerc sa citesc tot ce ati scris de ieri pana azi,ca harnicute mai sunteti!
TEO 18+
mamanati spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriela_s Buna, Nati bine ca e sanatos bebe! Eu deja m-am obisnuit cu ideea ca voi avea doua fete,dar sa vedem vineri la eco ce mai aflam...Ma duc la o tanti doctor sa ma analizeze,asa ca o sa mai am o parere,ca doctorul meu numai pasarici vede iar eu vad numai pute orice mi-ar arata acolo pe monitor-fiecare vede ce vrea Fraze memorabila:"te iubesc,chiar daca nu iti spun sau nu iti arat"-el.Pai bine ma,tii pentru tine??? ioanace repede s-a intamplat si la voi totul.Deci de aia ai "1234" la nickname? |
Mey, ce super! Mi-au dat lacrimile de ras, de data asta.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+
Ioana5255 spune:
Nati stai linistita ca nu nasc pe 27 aprilie. E clar si stabilit. Dr mea asa vrea sa ma programeze la cezariana, dar eu parca nu as mai vrea. La Ale fiind ceza programata cu o nopate inainte a fost un cosmar, am plans, m-am lamentat, nu am dormit, nu am vrut sa ma interney, am vrut sa fug din fata spitalului, am zis ca eu ma duc si nasc pe camp, la spital am facut circ de la portar pana la dr mea. Si am zis, ca parca de data asta as incerca sa ma alse pana la capat, faza nasoala e ca stau departe rau de spital si daca prind vreo zi din aia a la Bucuresti cu trafic infernal, mai ajung sa nasc printr-o intersectie. Dar m-am gandit, ca daca mi se rupe apa si ma iau astia prin invalmaseala eu nu mai am timp sa imi fac atatea ganduri, sa ma perpelesc, sa plang, sa ma consum. Asa ca nu stiu inca ce sa fac. Dr mea a zis ca discutam acest aspect din sapt 37.Hai ca azi am limbarnita. Promit ca ma opresc aici.
Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
n_a_n_a spune:
Nati serios ca am un feeling ca-i fetita... Mi s-a mai intamplat la Ioana (arturica). La mine n-am avut idee... Sau n-am vrut sa am, sa nu fiu dezamagita. De dorit mi-am dorit, trebuie sa recunosc, fetita.
Mie prima data mi-a zis ca e fetita la inceputul sedintei de ecografie, cand se uita cu sonda vaginala. Am vazut intai niste talpite mititele, si pe urma cum a miscat putin sonda si a aparut pasa in prim plan. Mi-a si zis medicul ca-i 100% fetita
Nu cred ca-i coincidenta ca a lovit sonda, iti dai seama ca nu i-a convenit ca poate a impins-o, a deranjat-o din pozitia in care statea, si si-a zis "hai sa-i trag un sut ca poate ma lasa in pace"