Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ola fetele
am venit de la eco....voila si ecografia
=craniu-normal conformat
-structuri intracraniene de aspect normal
-orbite simetrice. nas buze de aspect normal, pliu nucal=2.72 mm
coloana vertebrala de aspect normal
cord- 4 camere .BCF ritmice normale
-AV=143bpm
-siv, sia normale
-emergenta normala a vaselor mari
rinichi= normal situati; climes(asta inteleg eu )si morfologie normala;
hipotomie pieloclicealadr. AP bazinet=6mm (aici mi a zis ca este o colectie de urina, dar nu este nimic grav, pt ca rinichii se dezvolta pana la un an de zile extrauterin)
=vezica urinara-in replitie(asta inteleg); ax longitudinal 22mm
=sex feminin[:D]
=placenta posterioara grupa a IIa , grosime max 26mm, structua .gr.II de maturitate(nu mi a zis ca ar fi probleme)
col inchis...
intr-un cuvant este sanatoasa tun si eu nu mai pot de fericire
iertare pt "compunerea"scrisa...dar trebuia sa scriu aproape tot:D
are 485gr, la 22 sapt.si 27 cm

asa creste bebicu
ale cu Karina Florentina in 22 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici!!!

Va pregatiti de weekend? Ca mie deja imi zboara gandul la el. Ma gandeam sa mergem la IMAX la Avatar. Au fost 2 colegi aseara si au zis ca merita vazut, mai ales la IMAX. A fost cineva? Caci eu am incercat sa sun sa fac rezervare si suna mereu ocupat.... Sorry de off topic.

Aly, felicitari pentru puiut sanatos!!!! Nu te necaji ca nu stii ce e. Asa sunt unii copilasi, mai temperamentali inca din burtica pana la urma nu o sa aiba de ales si tot o sa-si dezvalui sexul. Cat despre masurarea colului, foarte ciudat mi se pare ce ti-a zis doctorul tau... pai de obicei cand mergi la control cam asta e ideea!!! Sa-ti verifice si starea colului. Sper sa aflii mai multe saptamana viitoare.

Lurita, ficateii i-am facut dupa reteta de pe e-retete.ro, insa am mai adaptat-o putin si am tras si un sos, caci sotul meu e imbolnavit supa sosuri tare bun a fost

Sabina, cand o sa am de facut renovari o sa te rog sa-mi recomanzi si mie echipa ta de muncitori. Ca-n ziua de azi nu poti sa ai incredere decat in persoane "VERIFICATE"!

Ale, ma bucur ca o sa-l ai pe sot aproape. Poate reuseste totusi sa-si gaseaca ceva OK in tara.

Nico, te asteptam cu rezultatul!!!

Ioana, daca stai la curte eu zic ca va fi super ok, mai ales daca iti doresti un caine. Si eu imi doresc mult un labrador sau un bishon maltez, insa unde sa-l mai tin in garsoniera... Esti o norocoasa..

Va pup burticute si va doresc o zi superba!

Mira fericita 24+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Ale, te-ai intors...Ce bebita sanatoata ai!!! Asi ramas fetita ma bucur mult ca e totul in regula. Felicitari!!!!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Ioana, ce cadou frumos!
Ale, ne bucuram si noi pentru vesti bune. I-au facut poze bebelinei? Eu cam dezamagita am ramas, nici tu poze, nici sa-mi zica exat de sex. Nici nu stiu cate grame are, nici cati cm. Dar ma bucur ca mi-a zis ca e sanatoasa, asta-i important.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata fetelor ! De ieri de cand v-am lasat vad ca ati fost mai putin harnicute ca in alte zile ... bine si asa, am avut de citi doar vreo 4 pagini !
Felicitari fetelor cu rezultate de la eco !
Madutza : imi pare tare rau de stresul prin care treci acum ; sa dea Domnul sa fie bine la final !
Ioana : sa stapaniti sanatosi catelusa
Mommy_to_be : tu mereu gatesti ceva interesant ( imi place, nota 10 )

In rest ce sa va spun . Sofia este din ce in ce mai smechera . Mai nou cand pun mana pe burtica ma inghionteste in palma... si e chestie verificata pentru ca la inceput am zis ca mi se pare . Am verificat-o punand mana in diverse momente ale zilei si in locuri diferite si mereu am stabilit contact ... mi-a asa de draga pitica !!! Cum cauta mogaldetele noastre orice atingere si orice dovada de iubire !
Mai vroiam sa intreb de curiozitate mamicile mai avansate ca sarcina, cele care au depasit 26 de saptamani sau cele care sunt deja mamici : am citit ca din saptamana 26 bebele doarme in proportie de 90%, ca nu mai e asa de activ ca in al doilea semestru. Mie imi plac asa de mult dansurile pustoaicei si ma gandesc ca o sa le duc dorul daca se reduc intr-adevar din miscari ! Cred ca pana la urma tine de bebe dar sunt curioasa daca ati remarcat ceva diferente ?

R_ocsy 24 fix Ana Sofia

Mergi la inceput

mommy, mamanati, rocsy, multumesc pt urari
daaa am si 2 poze cu fetta mea scumpa care seamana leit cu taicasu
imediat pun pe webshots..pozele...avem poze si cu pasarica

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Buna dimineata burtici!!!

Va pregatiti de weekend? Ca mie deja imi zboara gandul la el. Ma gandeam sa mergem la IMAX la Avatar. Au fost 2 colegi aseara si au zis ca merita vazut, mai ales la IMAX. A fost cineva? Caci eu am incercat sa sun sa fac rezervare si suna mereu ocupat.... Sorry de off topic.

Aly, felicitari pentru puiut sanatos!!!! Nu te necaji ca nu stii ce e. Asa sunt unii copilasi, mai temperamentali inca din burtica pana la urma nu o sa aiba de ales si tot o sa-si dezvalui sexul. Cat despre masurarea colului, foarte ciudat mi se pare ce ti-a zis doctorul tau... pai de obicei cand mergi la control cam asta e ideea!!! Sa-ti verifice si starea colului. Sper sa aflii mai multe saptamana viitoare.

Lurita, ficateii i-am facut dupa reteta de pe e-retete.ro, insa am mai adaptat-o putin si am tras si un sos, caci sotul meu e imbolnavit supa sosuri tare bun a fost

Sabina, cand o sa am de facut renovari o sa te rog sa-mi recomanzi si mie echipa ta de muncitori. Ca-n ziua de azi nu poti sa ai incredere decat in persoane "VERIFICATE"!

Ale, ma bucur ca o sa-l ai pe sot aproape. Poate reuseste totusi sa-si gaseaca ceva OK in tara.

Nico, te asteptam cu rezultatul!!!

Ioana, daca stai la curte eu zic ca va fi super ok, mai ales daca iti doresti un caine. Si eu imi doresc mult un labrador sau un bishon maltez, insa unde sa-l mai tin in garsoniera... Esti o norocoasa..

Va pup burticute si va doresc o zi superba!

minunea mea

intra pe net la Afi Palace si fa rezervare. Silviu merge mereu cu Ale sambata la IMAX sunt documentare frumoase ptr ei.

NU mai am contactul lor. Sorry. Respectivii nu mai lucreaza impreuna, s-au despartit si au plecat care incotro.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/575257567kdZVuE
asta e linkul unde sunt pozele

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Sabine, merci de sfat. O sa incerc si cu rezervare online.

rocsymie imi place tare mult sa gatesc, atata ca nu prea am timp. Insa in ultima perioada m-am hotarat sa gatesc mai des ca sa mai economisim si noi niste bani si sa nu mai cumparam mancare cand mergem la servici. Si sa stii ca se simte diferenta cu pachetelul de acasa...

Fetelor, uitati, eu am primit un mail caruia ii dau "copy-paste" mai jos. Nu am verificat informatia, asa ca nu aruncati cu rosii, insa ma gandesc ca daca stiti pe cineva in aceasta cumplita situatie, puteti da informatia mai departe. Merita incercat.

FOARTE IMPORTANT !

Va rog sa difuzati mai departe acest e-mail, fiindca sigur exista in Romania copii amariti bolnavi cardiac ai caror parinti nu au posibilitati economice sa le salveze vietile..

Nu ezitati un moment si recomandatile aceasta adresa de contact...puteti astfel sa ajutati la salvarea vietii unui copil nevinovat... Am controlat adresá si am primit un raspuns amabil si garantia autenticitatii acestui anunt.

Cu stima
Ioan
(Goteborg-Suedia)

IMPORTANT: operatii gratis pentru copii

IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE

In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII DE CORD PENTRU COPII. IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA ...DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI-LE ACEST EMAIL. EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL!!!!!!!!!
Site-ul fundatiei este: http://www.saveachildsheart./.org/<http://www.saveachildsheart.org/

Controlati-l singuri.
Sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural unde se pot cere detalii. Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator, cazare pentru un parinte. Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors !!!
Aceasta stire s-a difuzat pe 28 ..05.2009 ora 13.20 la emisiunea - Stiinta in cuvinte potrivite - rubrica medicala - care se difuzeaza in fiecare zi dupa Stirile de la ora 13.00

STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA!!!

(redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan Manolache)

TRIMITETI ACEST E-MAIL TUTUROR CARE AR PUTEA SA-L DEA MAI DEPARTE SAU SA AJUTE EFECTIV PE CINEVA CARE ARE NEVOIE!!!

SPER SA AJUTE PE CINEVA !!!

SALVATI COPIII DIN TARA !!!
EI SANT VIITORUL ROMANIEI SI AU DREPTUL SA TRAIASCA.

minunea mea

Mergi la inceput

Fetelor, stiti cumva cat de bune sunt carucioarele Baby Max?
Eu ma uitam la asta si mi se pare ca pretul e super ok pentru cum arata si ce face. http://www.bebeplanet.ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Carucioare-copii/produs/Baby-Max---Carucior-Flora/2,16,1363,detalii.bebe

Inca o intrebare. Stiti cumva magazine in care se pot gasi carucioare Primii Pasi? pe site-ul lor zice ca au si in Real, da' eu n-am vazut.

minunea mea

Mergi la inceput