Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *147*
Raspunsuri - Pagina 7
Pisik06 spune:
Hai ca a p[lecat si tata, au plecat si piticii la doctor, asa ca eu stau popandau si astept
Multumesc fetelor pentru grija
Ma intrebati cum ma simt eu. Nici nu mai stiu si nici nu prea mai conteaza. Nu ma simt grozav, dar mai presus de durerea mea fizica mi se sfasie sufletul cand o vad pe ea suferind. O sa am totusi grija sa imi iau in continuare tratamentul, sa ma fac macar eu mai bine.
MONICA, sunt ok. Si ieri eram. Am pus doar o intrebare de ce credeti voi, asa cum bine a intuit Kea. Stiu ca nu trebuie sa ma bazez pe carti, asta e, fundu gras se tine cu "sacrificii" Nu am apucat sa intreb de Tonotil, i-am zis sotului sa o intrebe pe dr daca apuca, dar eu mai tare ma bazez pe ce o sa imi spuna dr de la spital. Din pacate, ea este in concediu ca altfel ea ar fi vazut-o pe Ana azi.
Ma duc sa mananc ceva, ca sa pot lua medicamentele.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Hai ca a p[lecat si tata, au plecat si piticii la doctor, asa ca eu stau popandau si astept Multumesc fetelor pentru grija Ma intrebati cum ma simt eu. Nici nu mai stiu si nici nu prea mai conteaza. Nu ma simt grozav, dar mai presus de durerea mea fizica mi se sfasie sufletul cand o vad pe ea suferind. O sa am totusi grija sa imi iau in continuare tratamentul, sa ma fac macar eu mai bine. MONICA, sunt ok. Si ieri eram. Am pus doar o intrebare de ce credeti voi, asa cum bine a intuit Kea. Stiu ca nu trebuie sa ma bazez pe carti, asta e, fundu gras se tine cu "sacrificii" Nu am apucat sa intreb de Tonotil, i-am zis sotului sa o intrebe pe dr daca apuca, dar eu mai tare ma bazez pe ce o sa imi spuna dr de la spital. Din pacate, ea este in concediu ca altfel ea ar fi vazut-o pe Ana azi. Ma duc sa mananc ceva, ca sa pot lua medicamentele. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Va pe amnadoua sa va faceti cat marepede bine.
Daca e vorba de Tanotil parca niste enzime la fiola de culoare roy inchis, am luat si noi pt pofta de mancare dar eu nu am vazut nimic spectaculos. Voi pt. ce le luati?
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
novus spune:
Hellou !!
In primul rand multumim de urari si va invitam la !!
Doamne cum trece timpul , 11 luni si parca ieri am nascut !!
Acum sa raspund pana unde am citit:
Georgiana, eu as cauta o bona, cineva care sa stea prin apropiere daca se poate , eventual recomandata de cunostinte . Cred ca pt cresa e devreme mai ales datorita riscului de imbolnavire plus ca dupa cum zicea si Petrean daca educatoarea nu face cu placere meseria asta, e totul in zahar, ba poate avea implicatii pe termen lung
InaPreda, notat adresa, maine fac livrarea, sper sa gasesc culori potrivite pt Impecabilu' ; trimite-mi si nr de tel pe PM
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui simplyana_m georgiana, aia cu merele si perele vroiam sa o spun si eu, si vroiam sa-ti propun inca o alternativa: sa gasesti de banii aia pe cineva sa te inlocuiasca la servici mai degraba decat acasa langa Bris, ca nu te mai intalnesti cu Bris-bebe, dar de munca ai sa te saturi. Ma rog, zic si eu, ca nu stiu care e de fapt situatia nici cu serviciul ala, dar chiar nu mai poti sa amani? Dintre bona si cresa, parca as alege cresa, dar nu-s asa convinsa...Cu bona, chiar daca o nimeresti ok si nu face ea mari "faradelegi", n-o sa se ingrijeasca decat de papa-caca-somn si o sa se asigure ca nu se accidenteaza (grav), adica fara cuie , dar cam atat...stimulare 0. La cresa o sa fie stimuli multi, achizitii multe, mult fun, joaca, chestii adecvate vastei, dar o sa se imbolnaveasca mai des, si cat sta acasa bolnava (doamne fereste), tot tre ingrijita de cineva... http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Oricum, zilnic ma gandesc ca oare sunt ma degraba un om de cariera, decat mama?! Oare ar trebui ca orice provocare cariericeasca sa ma lase rece in fata oportunitatii de a-mi vedea copilul crescand?! Si da, poate raspunsul ar trebui sa fie DA!!! Dar cand ma gandesc ca am 26 de ani si o sansa care ar putea sa ma ajute foarte mult in profesia mea... devin furioasa pe mine, pe D. si pe ai mei ca nu sunt pensionari!!! Si cand ii mai aud pe cica "prieteni": "No, lasa acum asta, copilul e pe primul loc!"
Daaah, serios??? Dar oare nu pentru Bris vreau sa ajung undeva, sa castig bani, sa ii ofer ce are nevoie??? Si aici ma opresc si realizez ca al meu copil are nevoie de mine, de dragostea mea, de jocul meu, de bratele mele si ca de fapt, de afirmare profesionala numai eu si EGO-ul meu avem nevoie.
Si, incep din nou ciclul exasperarii mele! Oare asta ma face o mama mai putin buna?!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Nu cred ca mai pot recupera. Nu am apucat sa va zic ca s-a imbolnavit si Ana. Azi noapte am stat de veghe pana la 3, a facut 39, i-am dat Nurofen si Panadol. Acum cand s-a trezit avea 39,5. Tuseste si stranuta si e moaleeee La 14,30 se duce sotul cu ea la doctor, sa va ganditi la noi Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Floric spune:
Salutare!
Am adormit manzul. Sa incepem...
Ilincuto da' cum stii tu sa le traiesti pe toateBine ca ati ajuns acasa intregi si nevatamati, foarte tare de la frig. Sper sa nu te fi palit vreo raceala.
Raresu are niste dureri cumplite de dinti noaptea, evident. Aseara nu au mai trecut cu nici o usa deschisa. Urla sarmanu de nu stiu cu ce sa ii mai dau. Citisem intr-o revista de ceva (crema) de la Plafar pe baza de cuisoare ca e usor anestezic pt dinti. Azi am iesit afara dar impreuna cu el si nu am ajuns la Plafar. Poate in noaptea asta il lasa. IN rest, multumesc lui Dumnezu ca a trecut febra.Bianca. Si multumesc din suflet lui koko pentru pontul cu schema anti-febra. Desi dr mea mi-a spus sa ii dau Nurofen, am apelat si la o prietena care e medic de fam si mi-a spus sa ii dau Panadol si Novocalmin intre dozele de Panadol in cazul in care revine febra. Si am optat pt combinatia Panadol Novocalmin. Asta in prima zi, in a doua doar la Panadol si apoi nu a mai fost nevoie.
Vroiam sa va intreb daca de la Panadol poate sa il doara burtica??? Ca are pe langa dinti si niste "chinuieli" noaptea la burta de pana la un partz ma stie tot blocul. Si nu mai stiu de la ce vine urletul...de la dinti, de la burta...
Uitai sa pomenesc ca de fapt ii ies doi dinti o data...un incisiv lateral si un canin, ambii jos.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui saby Daca e vorba de Tanotil parca niste enzime la fiola de culoare roy inchis, am luat si noi pt pofta de mancare dar eu nu am vazut nimic spectaculos. Voi pt. ce le luati? Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Tonotil..da, alea sunt.
Noi le-am luat ca tonic general, si am vazut ceva progrese dupa ele.
I-am spus Pisiki sa intrebe medicul, noi dupa sfatul medicului i-am dat.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Floric spune:
Stiam eu ca mai e ceva...
Monica am vazut multe grafice cu animalute. NU gasesti si cu pestisori???? Daca nu, imi voi alege un nume din cele afisate, dar mai astept. Si ai si alte modele de invitatii? De fapt, avand in vedere ca vom sarbatori acasa nu stiu daca isi are rostul invitatia. Oricum le-am spus deja tuturor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Pisik06 spune:
Hai ca mai am timp de un post pana se intorc piticii. A fost ok la doc, are viroza, gatul e rosu tare, pulmonar e bine, i-a dat medicamente, vad eu cand vin ce si cum.
I-a dat si Zyrtec, ca cica se da si antihistaminic la viroza. Mama zice ca asa stia si ea, eu nu sunt f convinsa. Si i-a dat Ambroxol, nu sunt prea puternice? Of, ce ma enerveaza ca dr cu care ma sfatuiam nu e in tara
SABY, de Tonotil ne-a zis Monica, pt stimulare musculara si cerebrala. Nu stiu daca au apucat sa intrebe dr., cred ca au uitat si mama si sotul.
GEORGIANA, chiar nu stiu ce sa iti spun. Si eu eram cat de cat focusata pe cariera si sustineam sus si tare ca la 1 an cel tarziu ma intorc la serviciu, acum insa cam dau inapoi. Am fost vineri la serviciu si un coleg imi zicea ca e o oportunitate sa ma intorc acum, ca nu avem sef si as avea portita de comunicare cu directorul cel mare, as putea sa ma afirm, etc. Nu stiu insa daca ma simt in stare de asta acum. Stiu sigur ca as regreta, pt ca la serviciu ar fi presiune mare, nu stiu cat ar fi de roz relatia cu directorul, as pierde mult din evolutia Anei, ar fi discutii cu socrii daca angajam bona ca de ce nu o lasam cu ei, etc. La tine insa inteleg ca e vorba de altceva. Daca poti face ceva pe cont propriu, care te face sa te simti implinita, de ce nu? Pana la urma mama nu inseamna "sclav" al copilului. Sunt atatea mamici care lucreaza, asta nu inseamna ca nu isi iubesc copiii, nu?
Nu cred ca mai intru azi, cand vine Ana vreau sa ma dedic ei 100%
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ayla21 spune:
Floric, noi avem probleme cu burtica de la suspensii, asa ca folosim unde se poate supozitor. panadolul e paracetamol, si paracetamol sunt si supozitoare pt copii.
O sa vad ce vrei tu cu pestisori si iti spun. Poti alege si altceva si pestisori daca voi reusi.
Invitatia aceea era tip in Ulead, dar as putea modifica si alte proiecte sa le fac invitatie cu poza. Asta-i ideea, sa aiba poza copilului, ca felicitare simpla nu-i asa de greu.
Numai ca daca pana acum nu a zis nimeni nimic, pt ce sa fac si alte modele? Tu ce anume ai vrea? Sa stiu sa ma orientez. Alta culoare, alt design, sau ce anume?
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video